hodim pa v ZD bežigrad
Nadine napisal/-a:jst sm se pa hotla naročit na pregled pa me ni hotla, je rekla da naj se rajš naslednje leto ko bom stara 20 let ker je takrat pregled šele obvezen.... pa jemljem tabletke že eno leto in pol. pa nazadnje mi tud pritiska niso zmerl niti niso me stehtal. poleg tega mi nazadnje sploh ni hotla dat tabletk ker nism prišla v času ko dela moja ginekologinja( moja je delala popoldne, js pa sm prišla dopoldne), tko da sm moala čez par dni še enkrat pridt![]()
hodim pa v ZD bežigrad
gaby_ napisal/-a:no jaz jemljem kt leto pa pol. pa prvič ko sem bila pri ginekologinji, mi ni vzela brisa. sem pa zdaj šla spet na pregled, pa je zdaj drug ginekolog. pa mi je vzel bris, pa še na krvne preiskave me je poslal.
ampak stehtali me niso pa tudi pritiska mi niso izmerili.
medvedka napisal/-a:gaby_ napisal/-a:no jaz jemljem kt leto pa pol. pa prvič ko sem bila pri ginekologinji, mi ni vzela brisa. sem pa zdaj šla spet na pregled, pa je zdaj drug ginekolog. pa mi je vzel bris, pa še na krvne preiskave me je poslal.
ampak stehtali me niso pa tudi pritiska mi niso izmerili.
Če si bila še nedolžna, ko si šla k njej potem je logično, da ti ni vzela brisa. Sicer pa bi ti mogla. Je pa tako, da je men ginekologinja po vsakmu pregledu rekla, da se vidimo spet čez eno leto. Pri KT je namreč povečano tveganje za nastanek določene vrste raka in je zato potrebno vsako leto pregledati bris in še kaj zraven. Tako, da tiste ki jemljete KT bi bilo dobro da si nekako izborite vsakoletne preglede.