Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
princeskaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a princeskaa »

mene pa zanima, če se je kateri ful poslabšala koža s prenehanjem jemanja Logest tabletk?
What's the craziest thing you've done lately?
zalostna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zalostna »

medvedka napisal/-a:
Razlagalka napisal/-a:
zalostna napisal/-a:
medvedka napisal/-a:
zalostna napisal/-a:Pozdravljene!

Imam eno vprasanje!!
In sicer... s fantom sma šla na dopust in sem pozabila vzet tabletke. Nazadnje sem jih v petek. Danes v nedeljo pa sma imela spolni odnos s kondomom a je nažalost ostal v meni. Sedaj ne vem kaj naj naredim. Mislila sem imet 7 dnevno pavzo pa začet znova, a se je stvar zapletla.

KAJ MI SVETUJETE??? ALI SEM ZAŠČITENA ALI NE???

Hvala

Koliko tabletk si pa že vzela do petka? Je namreč precej pomembno v katerem tednu jemanja si bila. Sicer pa imaš v navodilih napisan postopek kako ravnati, ko pozabiš vzeti tabletko.

5 tabletk mam še do konca.

Jaz mislim, da si zaščitena in da ni razloga za paniko. Zdaj lepo imej 7-dnevno pavzo, pol pa kr začni z novo škatlico. Pa saj se je vmes pojavila krvavitev?

7 dnevna pavza je res najboljša rešitev, sicer pa do krvavitve še ni moglo priti, glede na to da je komaj dva dni od zadnje tabletke. Krvavitev se bo pojavila verjetno šele v torek.

HVALA za pomoč
Uporabniški avatar
janchie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a janchie »

princeskaa napisal/-a:mene pa zanima, če se je kateri ful poslabšala koža s prenehanjem jemanja Logest tabletk?

js sem jih nehala jemat pa ne opažam kakih sprememb..tu pa tam kak mozolček, sej to je normalno glede na mojo starost
Uporabniški avatar
Agape
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Agape »

Jest že nekaj let jemljem Minulet.
Slabe lastnosti: razdražljiva, dosti stvari me spravi v jok (npr. kak čist bedn film), na nohtih so se mi pojavile "brazde".
Edina dobra stvar je pa, da nimam mozoljev (tistih ogromnih rdečih) :D
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Love RD

Neprebrana objava Napisal/-a Punchee »

Po kolkem času test pokaže nosečnost?

KOlk stane jutranja tabletka?
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Punchee napisal/-a:Po kolkem času test pokaže nosečnost?

Mislim, da eni pokažejo al ja al ne že po enem dnevu, ko ti zamuja M.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

mene pa zanima ali se kateri pojavlja podobno kot meni...imela sem belo-rumen izcedek nekaj dni, danes pa sem opazila, da je spremenil barvo..in je ta izcedek se temnejsi..zato me malo skrbi, zakaj se pojavlja to, ko pa niam nobenih drugih problemov.. :?
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Love RD

Neprebrana objava Napisal/-a Punchee »

Mene zanima po katerih kont. tabletkah se najmanj spremeni telesna teža ??
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Punchee napisal/-a:Mene zanima po katerih kont. tabletkah se najmanj spremeni telesna teža ??

To je pa čist odvisno od tvojga telesa, ker usako telo drugače reagira na KT. In odvisno tud od tega kolko in kaj ješ, kolko se gibaš.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
NinaMalina86
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a NinaMalina86 »

Živjo, po nekaj časa sem zopet začela jemati tabletke... danes sem dobila menstruacijo in bi morala vzeti prvo tabletko, vendar jih dobim šele jutri. a bo okej, če vzamem jutri prvo tabletko, ali vzamem dve skupaj ali kako?? hvala za odgovor.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

NinaMalina86 napisal/-a:Živjo, po nekaj časa sem zopet začela jemati tabletke... danes sem dobila menstruacijo in bi morala vzeti prvo tabletko, vendar jih dobim šele jutri. a bo okej, če vzamem jutri prvo tabletko, ali vzamem dve skupaj ali kako?? hvala za odgovor.

Jz mislim, da ni najbolj pametno, da tko nadiš, ker pač začenjaš čist na novo jest KT.
Pomoje bo najboljše, da se lotiš z naslednjo M.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Če se ne motim, lahko jutri vzameš prvo tabletko, vendar moraš en teden uporabljati dodatno zaščito (kondom).
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

No mene pa zanima kaj bo z mojo kožo pa ostalimi stvarmi če začnem jemat tabletke. Ker zdaj nimam mozoljev, vse štima. A je potem veliko možnosti, da se mi pojavijo, pa tudi, da se začnem redit? Me je kr mal strah
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

sixty napisal/-a:No mene pa zanima kaj bo z mojo kožo pa ostalimi stvarmi če začnem jemat tabletke. Ker zdaj nimam mozoljev, vse štima. A je potem veliko možnosti, da se mi pojavijo, pa tudi, da se začnem redit? Me je kr mal strah

Jst nism mela mozoljev ne pred KT in tud zdej jih nimam ko jih jemlem. Ok se pojavi kakšn sem pa tja sam nimam jih pa konstantno.

Zredila sem se mogoče za 1-2kg v 2 letih. Zdej mam glih eno fajn težo ker prej sem se zdela sama seb presuha.
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

jaz mam pa že tko zdej ful probleme. Kr naenkrat sem se začela rediti(pa ni zdaj tukaj problem ne prehrana ne gibanje). Saj sem še vedno suha/normalna, vednar se vidi. In me je strah da ne bi blo potem še slabše..
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Zaklenjeno