Ej **SiMoN@**, jst sm tut iz nm pa me zanima pr keri avto šoli vozš? Maš dobrga inštruktorja? mislm, te ne zafrkava al pa kej.... Kaku pa je sploh s pp? greš tm, se prjavš pa hodš na predavanja, al kaku?
tnx

danes sem mela že 11 in 12 uro! kak je fajn vozt avto ej!
  danes sem mela že 11 in 12 uro! kak je fajn vozt avto ej!   v torek mam republiške,za kar me mal skrbi,ker ne verjamem da jih bom naredla!amap k ok,jih bom pa še septembra! in upa mtut, da bom mela konec septembra izpit v roki!
  v torek mam republiške,za kar me mal skrbi,ker ne verjamem da jih bom naredla!amap k ok,jih bom pa še septembra! in upa mtut, da bom mela konec septembra izpit v roki! 

Pol sem ga pa menjala, pa je blo ok, izpit sem takoj naredila.
  Pol sem ga pa menjala, pa je blo ok, izpit sem takoj naredila.

**SiMoN@** napisal/-a:jst sm mela dans 16. uro, in sva se šla prijavt na izpitno. mam jo v tork, do takrat bova mela še 2 uri..upejmo da nardim v prvo
drugač je pa men speljevanje z ročno v klancu prou užitek..nkol mi ne crkne...v tem pa res ful uživam
 Držim pesti zate da nardiš!!!Am..vidla sm k si u enem postu napisala,da pr laziču vozš...njega pa poznam,če tapravga mislm...ful je faca res
 Držim pesti zate da nardiš!!!Am..vidla sm k si u enem postu napisala,da pr laziču vozš...njega pa poznam,če tapravga mislm...ful je faca res 

*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:**SiMoN@** napisal/-a:jst sm mela dans 16. uro, in sva se šla prijavt na izpitno. mam jo v tork, do takrat bova mela še 2 uri..upejmo da nardim v prvo
drugač je pa men speljevanje z ročno v klancu prou užitek..nkol mi ne crkne...v tem pa res ful uživam
Jst sm mela tud učer 16. uroDržim pesti zate da nardiš!!!Am..vidla sm k si u enem postu napisala,da pr laziču vozš...njega pa poznam,če tapravga mislm...ful je faca res