Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

No še jst.... Jst pa zdej nameravam vse skp začet k še ni šole pa se ni za učit. A je kkšn posebn vrstni red....tko, da najprej pp pa pol nevemkaj?

Ej **SiMoN@**, jst sm tut iz nm pa me zanima pr keri avto šoli vozš? Maš dobrga inštruktorja? mislm, te ne zafrkava al pa kej.... Kaku pa je sploh s pp? greš tm, se prjavš pa hodš na predavanja, al kaku?
tnx :D
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

tami tkole gre tole: baje da je najprej pp in zdravniški pregled-potrdilo, pol cpp predavanja, začetek vožnje, republiški oz. občinski testi, probna vožnja, izpitna vožnja...pr men je šlo to mal obrnjeno, sm šla najprej na cpp-je, pol sm zdravniško potrdilo šla iskat, začela vozet, se prijavila na pp(predavnja smo mel v soboto od 8-ih do 14-ih, pa pol v ponedeljek ene 3 urce, pol v sredo že izpit, tko da gre vse na hitrco), nardila pp, bla stara 18 let, se prjavla na republiške, sm nardila v prvo, nardila probno, in dans nej bi me šel instruktor prjavit na izpitno, sam je klical nej grem zravn, tko da sva se zmenila da se greva jutr prijavit.

glede na to da si iz nm, odsvetujem dabo in amd, priporočam pa ribo(tko saj drugi pravjo), sama vozim pr alfa-r..zakon avtošola, prjazni vsi po vrsti, vozim pa pri laziču. res da ga na vsake tok časa pič in gre v tujino(no zdej ne bo več hodu-kupval je namreč prikolico za avtošolo), je instrukotr 1a..od začetka sm ga minla zamenjat k je zgledou neresen, sm zdej vidm da je res zakon...baje-tko pravjo-da pa je instrukotr bevc(alfa-r) len k pes, in da te nauči vozet, sm rabš ful ur...on je flegma...k bo pa bo prav. tko da...lepo k alfi pa k laziču, pa povej da sm ga pohvalila ;D
pupica20
Debatorica
Debatorica
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objava Napisal/-a pupica20 »

ekola,zdej sem pa tut jaz začela delat izpit! :D danes sem mela že 11 in 12 uro! kak je fajn vozt avto ej! :D v torek mam republiške,za kar me mal skrbi,ker ne verjamem da jih bom naredla!amap k ok,jih bom pa še septembra! in upa mtut, da bom mela konec septembra izpit v roki! :D
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

o repubiške maš..k se spomnem k sm jih jst pisala ratam mrtva...14 dni prejt sm skor vsako noč sanjala da sm nardila oz. da nisem, pa enkrat mi je soseda prnesla polo pokazat, drugč sm bla pred instruktorjem, sm rešvala..uglavnm..mela sm kr more...2 dni predtem nism mogla nč spat, glih tko sm se počutila, kot da bi mela 3 popravce, zadnjo šanso in ne bi nč znala(no, saj mislm da se tko počutjo), no in k sm pršla pisat mi je blokliralo, nč nism znala, k sm vidla kaj se učijo, k jst še pogledala nism..mi je pol ena pokazala neki, sm mela 2 minute da si zapomnem..sm sm bla pol ena redkih k sm naridla..nevem, tuki v nm jih tut tok pomečejo..če jih vsakič nardi 20% je že velik..crazy so :roll:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

..
Zadnjič spremenil sončk, dne 03. Avg. 2009 17:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

vozet je tamal problem, poru uživaš pol k znaš :D
VaNiLliA
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a VaNiLliA »

Mej se je v nedeljo očka umilu, pa mi reku, da gre z mano en giro. Sm vozila JST. Ubistvu mi je razložu sklopko in v tisti urci sem se navadla najosnovnejše.. Parkiram perfektno, obračat z manevriranjem na mičkanem placu tudi znam.. In sklopko sem full poštekala.. Edin enkrat sm se ustavla in potem pozabla da mam v drugi in se mi je avto ugasnu, ko sm hotla štartat.. Tko da bo treba še vadit :)
Komi čakam september, da se lotim delat ta izpit..
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Jest k sm pa izpit delala mi je blo pa neki najbol groznega v klanec spelat :lol: pa vem, da k sm šaltala sem zmer dol pogledala :P
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

jaz sem pa mela inštruktora tak bednega... sam zavlačeval mi je (nabijal ure), na malco sem ga mogla vozit itd. O čem je z njim tekla debata pa raje ne bi...Pa še nadiral me je za vsako malenkost, mislim saj jaz se komaj učim vozit, itak da nisem znala vsega. :roll: Pol sem ga pa menjala, pa je blo ok, izpit sem takoj naredila.

Je blo pa men tud najhuje speljevat na klancu. Vedno mi je crkno.:)
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Moj inštruktor je bil pa ful faca, mal starejši (tm okol 40) pa čeprav sem velik napak nardila me ni nikol napizdil. Sam vsakič k sm napako nardila sem mogla tokrat po isti poti, da sem dojela kaj sem narobe nardila. Pa všeč mi je blo, ker mi je glavno predlagal točno takrat ko je vedu, da bom pripravljena in ne že pri 25 urah... res, da sm rabla mal več časa (50 ur) sam sm pa poj kuj v prvo nardila :P
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

jst sm mela dans 16. uro, in sva se šla prijavt na izpitno. mam jo v tork, do takrat bova mela še 2 uri..upejmo da nardim v prvo :D
drugač je pa men speljevanje z ročno v klancu prou užitek..nkol mi ne crkne...v tem pa res ful uživam :D
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

**SiMoN@** napisal/-a:jst sm mela dans 16. uro, in sva se šla prijavt na izpitno. mam jo v tork, do takrat bova mela še 2 uri..upejmo da nardim v prvo :D
drugač je pa men speljevanje z ročno v klancu prou užitek..nkol mi ne crkne...v tem pa res ful uživam :D

Jst sm mela tud učer 16. uro :D Držim pesti zate da nardiš!!!Am..vidla sm k si u enem postu napisala,da pr laziču vozš...njega pa poznam,če tapravga mislm...ful je faca res :)
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:
**SiMoN@** napisal/-a:jst sm mela dans 16. uro, in sva se šla prijavt na izpitno. mam jo v tork, do takrat bova mela še 2 uri..upejmo da nardim v prvo :D

Jst sm mela tud učer 16. uro :D Držim pesti zate da nardiš!!!Am..vidla sm k si u enem postu napisala,da pr laziču vozš...njega pa poznam,če tapravga mislm...ful je faca res :)

odkod pa ti njega poznaš? k si iz nm al kako?
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Ne ne...moj tip je delu pr njemu izpit za c kategorijo in sm ga jst skos čakala k je mel vožno pa sm pol tega njegovga inštruktorja spoznala pa enkrat smo šli še skup na pijačo se mi zdi :)
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

strah me jeeeeeeeeee...jutr mam glavno..ma kera rablete za živce..nej mi po hitri pošti pošljeeeeeee...a dihi, simona, dihi...

jst ne bom ardila...že zarad tega k bo komisija vidla kok mal ur mam...aaaaaaa
Zaklenjeno