Spet js
Sobe so res MINIMALNE. Praktično postelja in kopalnica. Vmes pa 0,5×1 m placa, da se vrata odprejo. Poglej si fotke na tripadvisor.
Okno- kakor se ti zdi. Meni je bilo brez veze, ker se ni dalo odpret (kar mi tud ni jasno). Brez veze pa zato, ker sem odšla iz sobe zjutraj ob 8ih in prišla nazaj ob ene 8ih zvečer, ko bila po možnosti že tema in nisem imela nič od tega okna.
Naslednjič vzamem brez okna
Aja, še to: Sva imela pa s fantom neizmerno srečo, da sva dobila novejšo sobo v Easyhotel Earl's Court. Ker je bila lepše opremljena (ogledalo ob postelji, pod posteljo plac za stvari), kar pri ostalih 2 sobah (ker bli drugi člani "naše skupine") ni bilo. Mogoče, ker sva rezervirala že januarja za april (ostali so kasneje).
Pa še: nad posteljo oz. zdraven je bil ene 2×2 m prostor za stvari (pač ob postelji dvignjeno za kakšen meter in tam okno). In je bilo idealno za kovčke, ker drgač ne vem kam bi dala.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.