London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

keksy napisal/-a:Je bla mogoče kdaj kera novembra u londonu?ful bi šla,sam pravijo da je skos vetrovno pa deževno pa hitr tema itd.

Js sm bla enkrat konc novembra, začetek decembra. Blo je bol toplo kot v Ljubljani, tud dost sonca je blo. Edin eno popoldne/večer je deževalo, ampak je potem hitro nehalo (sam morš računat, da js v dobrem mescu, kokr sm bla vse skp v UK, praktično nisem vidla dežja, ko sm pršla na Škotsko je bil pa njihov prvi sončen dan, tko da me morš z rezervo jemat). Ne vem, js bi šla :)
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

keksy napisal/-a:aja pa a je bila že kera v easyhotelu Heathrow?če je bila kera a mi lahko poveš koliko je kaj približno oddaljeno,sploh podzemna,kako je tam itd.

A je to blizu Heathrowa? Ne it tja pol. Mislm...če mislš ful hodt v center je predelč, vsaj za moje pojme.
A letiš pa na Heathrow al Stansted? Ker sta ful oddaljena, pa v eno smer stane bus 23funtov, če se prov spomnim.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Povratna za vlak je 25 funtov. Se najde pa tudi ceneje (easyBus).

Js tudi nebi šla na Heathrow. Je predaleč od centra, pa je škoda časa se vozit skoraj 1 uro do tja (ocena na uč :D ni pa verjetno daleč od dejanskega stanja).

V Londonu je kakor zadaneš. Js imam dobre izkušnje z vremenom tam. Pa v Londonu sploh ni tako velike količine dežja na leto, ampak večkrat pa po mal (kratke nevihte). Npr. Sloveniji je od skoraj 2500 mm padavin pa do 800 mm (odvisno kater konc Slovenije si), v Londonu pa 750 mm. Je pa pogosto megla in oblačno.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

Jst grem pa v četrtek v London in je zaenkrat napovedano sonce do nedelje, upam da se vremenarji ne motijo :D Komi čakam. Pa upam na dober šoping, sploh zdj ko je tako ugodno razmerje funt-evro :D
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a keksy »

ok:) hvala vm.
brina91
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo meseto

MOJ DRUGI DOM

Neprebrana objava Napisal/-a brina91 »

čeez štirinajst dni ob takem času bom pa u londonu :D
Uživaj življenje dokler se da!
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka

ej a kle pr Earl's Court pač easyhotel,maš kje v bližini kej za jest al pa kakšno trgovino s hrano? :)
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

keksy napisal/-a:ej a kle pr Earl's Court pač easyhotel,maš kje v bližini kej za jest al pa kakšno trgovino s hrano? :)

V neposredni bližini je nonstop odprt in izjemno založen ter ugoden Tesco supermarket. Idealno :D
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

Js sm pa ravn zdej u londonu in tole pisem iz appleovga centra, natancneje iz iPod toucha, k j tko fletn da bi ga kr uzela Sam na zalost ni $.. Drugac pa Kdor se odpravlja u London naj gre nujn v Sherlock holmes muzej pa Camden town pa tam si prvoste kosilo k je prou ena fletna izkusnja=)). IMAX je tut super, ker res dozivis 3d kino ni Tako sranje kot pri nas.
Zivljenje je piskotek!
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

MsN napisal/-a:
keksy napisal/-a:ej a kle pr Earl's Court pač easyhotel,maš kje v bližini kej za jest al pa kakšno trgovino s hrano? :)

V neposredni bližini je nonstop odprt in izjemno založen ter ugoden Tesco supermarket. Idealno :D

Ali pa Marks Spencer Simple food. Odlicna hrana not. Imas tudi hladne testenine, odlicne sendvice, cookije in sadje ....

inaa, lepo se mej ;)
Na Sherlock Holmesa prisegam tudi jaz ;)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

V bližini imaš Tesco (malce naprej od hotela), Marks Spencer na poti do podzemne, imaš hitro prehrano- KFC, McDonalds, kebab :D in tudi boljše restavracije, kar nekaj pubov (kjer imajo seveda tudi hrano), Starbucks. V glavnem, vse imaš blizu :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka

ja spet jst :D a mogoče kera ve če lahko oystercard dobiš tudi za 8 dni ne samo za en teden al kako? :roll: K taprvič ko sem šla vem da sem jo vzela za en teden,samo nevem pa če jo lahko za več dni vzameš?Pa če ne kaj se ti potem najbolj splača?da jo kupiš za en teden pa potem še eno za en dan lih toliko da pridem potem nazaj do vlaka za na letališče?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Noup, za 8 dni se ne da kupiti.

Raje v eno smer kupi enosmerno (tisti dan ko greš le na letališče ali z njega)- je pa okoli 2 funta.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Mene pa neki me zanima v zvezi z easy hotelom :D .

Ste ve uzele najmanjše sobe pa kako je potem notr s prostorom ? Se sploh splača uzet sobo z oknom, ker brez okna so res smešno poceni :P .
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Spet js :D

Sobe so res MINIMALNE. Praktično postelja in kopalnica. Vmes pa 0,5×1 m placa, da se vrata odprejo. Poglej si fotke na tripadvisor.
Okno- kakor se ti zdi. Meni je bilo brez veze, ker se ni dalo odpret (kar mi tud ni jasno). Brez veze pa zato, ker sem odšla iz sobe zjutraj ob 8ih in prišla nazaj ob ene 8ih zvečer, ko bila po možnosti že tema in nisem imela nič od tega okna.

Naslednjič vzamem brez okna :)

Aja, še to: Sva imela pa s fantom neizmerno srečo, da sva dobila novejšo sobo v Easyhotel Earl's Court. Ker je bila lepše opremljena (ogledalo ob postelji, pod posteljo plac za stvari), kar pri ostalih 2 sobah (ker bli drugi člani "naše skupine") ni bilo. Mogoče, ker sva rezervirala že januarja za april (ostali so kasneje).
Pa še: nad posteljo oz. zdraven je bil ene 2×2 m prostor za stvari (pač ob postelji dvignjeno za kakšen meter in tam okno). In je bilo idealno za kovčke, ker drgač ne vem kam bi dala.
Odgovori