Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

browneyes napisal/-a:
* bicikel so mi ukradli iz doma

Nisi ti 85 letnik? Ja do kdaj pa imate bolonjci lahko status študenta in bivanje v domu, do 30-ega? :eek:

Za becikl idi pogledat na bolšji sejem, če v LJ to obstaja.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a carrie_ »

Nimajo vsi, ki žvijo v študentu statusa:)
schjora
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a schjora »

Priznam, da:
-sem včeraj uspešno inštalirala dva programa, danes, ko bi rabla (bolj nujno) inštalirat en program, pa računalnik nikakor ne sodeluje z mano :/
-sem šla na kolo v upanju, da si zbistrim glavo, pa ni nč pomagalo.
-upam, da bo današnjega dneva čim prej konec.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

carrie_ napisal/-a:Nimajo vsi, ki žvijo v študentu statusa:)

* imam status
* kwa je Džeki, bi tudi ti še mal sexal v domu? pogrešaš take cajte?
* živela bi v domu tud brez statusa, če se bo dalo in do 30ega, ja
* če bi živela privat, ne bi zdržala v ljubljani niti 1 mesec... da ne govorim o cenah... da ne govorim o tem kaj vse lahko delam v domu...

* bom kar tu napisala: če gre katera kupit kake čevlje, čeveljčke v princess v city park, bi me lahko prosim kontaktirala??? rada bi nesla nazaj ene čeveljčke, ker sem jih kupla za brezveze... takih imam doma že preveč in tudi nič drugega za zamenjat ne najdem.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

*da je blo na rammsteinih čist noro :tanz: :schaf: še bi!! :D
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

*je zaenkrat lažje kot sem se bal, da bo...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

browneyes napisal/-a:* če bi živela privat, ne bi zdržala v ljubljani niti 1 mesec... da ne govorim o cenah... da ne govorim o tem kaj vse lahko delam v domu...

kaj je pa tko groznega pri privat stanovanjih? razen cen...

- da dragi pospravlja omare na polno. stvari mamo na tone. bog ne daj, da bi se mogli na vrat na nos zdej selit, ker bi rabli kamion. neverjetno, kolko stvari se v dveh letih nabere.
- da sem sanjala, da sem se mogla preselit v flet z eno mlado družino, suffer največji. tečnarila sem, da če bi hotla froca poslušat, bi si svojega omislila.
- da greva pol na vrt, malo pacat, pljuckat pivičke, se sončit in igrat badminton. pa čevape pečt, če nam ta podvih na tamalem gorilniku sploh rata.
browneyes
Debatorica
Debatorica

floribunda napisal/-a:
kaj je pa tko groznega pri privat stanovanjih? razen cen...

* lastniki lahko hodijo v stanovanje, ali pridejo vsaj po denar, moreš dat varščino... večinoma so stanovanje starinska in nič obnovljena, ogabne kopalnice, cene več kot dvojne
* v domu (vsaj če imaš srečo) grejo čez vikend cimre domov in večina ostalih sosedov tudi, tako da lahko nabijaš muziko, se dereš, delaš kar hočeš, nihče se ne bo prišel pritoževat, nihče ne bo klical policije
* v domu ste si vsi enakovredni, nihče ne more nobenemu srat po glavi, z nikomer se ni potrebno ful pogovarjati, če se ti ne da, prilagajaš se do neke mere in si obziren, ni se potrebno neki ful razumet, pomembno je, da se nobenmu ne da kregat... v privat stanovanjih pa je tako, da ali se moreš vselit z ljudmi ki jih poznaš, ki ste frendi, kar se pa lahko izkaže za slabo idejo - se potem skregaš, nekdo hoče dominirat... če pa se vseliš v stanovanje kot posameznik, k drugim trem recimo, pa moraš v popolnosti sprejet njihova pravila in ti tudi lahko rečejo da se moreš izselit, če jim ne pašeš in če se ravno ne spoprijateljiš z njimi. v stanovanjih je v glavnem precej več kreganja in postrani gledanja, ker tud po stanovanjih so ljudje precej manj prilagodljivi in večinoma z več denarja.
* če bi imela ful denarja in privat garsonjero, bi mi blo verjetno dolgčas, če bi pa živela s tipom, bi verjetno mogla it v njegovo stanovanje in spet živet po njegovih pravilih. tako da meni je v domu najlepš. je pa res, da mam vredu cimro. ni blo pa zmer tako.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ da sem vesela, da sm privat in je daleč od opisane situacije. Meni je 100× boljše kot mi je bilo v domu, definitivno!

* da je bla to daleč najtežja odločitev v življenju
* da se mi srce trga, nisem pričakovala, da me bo tako prizadelo
* da si grem na živce in samo hočem, da me pustijo na miru, ker nočem morit vsem s tem, preveč sm že zamorila vsem, obup
* da sem odpovedala druženje dons, nism za med ljudi
* da morm še tolk naredit za faks, kar manjkala, da se mi bo zmešal, da ne omenjam izpita kmalu, skoraj najpomembnejšega. Bravo js, spet isto delam, kar me vedno pelje v kritične situacije
* da bi se najrajš zvlekla v posteljo in smilila sama sebi, ko bi le lahko
* da bo bolš, upam!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

* Da sem bila privat v skupno petih stanovanjih do zdaj in da ni bilo nikjer niti približno tako, kot BE opisuje, plus prej sem opazila, da smo si cimri najrajši dali mir, kot da se bi na silo poskušali družit ...
browneyes
Debatorica
Debatorica

* seveda odvisno tudi, v katerem domu si. v a blok ne bi šla nikoli več. tukaj pa imam res ogromno placa, dvoposteljne sobe niso nikjer privat tako velike, in tako novo ni nikjer, razen če je cena res svinjsko visoka v kakem luksuznem stanovanju.

* da se mi zdi, da ima folk letos še manj dnarja kot lani... vsaj kar imam jaz folka na fb, so vsi ostali v slo in šli na kake izlete v naravo...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- da sem mela tudi js očitno srečo s fleti. razen enega, ki je bilo resno malo študenstko, so bla vsa ostala tako kot se spodobi in taka, da sem se v njih počutla čisto doma.
- sedajšnje stanovanje jeitak čista zmaga. če ti je všeč vse ganz novo pač ne bo to ok. ampak vse dela, kopalnica je funkcionalna, odtoki delajo, čeprav je stara 50 let. najlepši so pa itak staromeščanski visoki stropovi in ooooogromno placa.
- je pa res, da nikoli nisem iskala študenstkega placa za od ponedeljka do četrtka, ampak flet v katerem bi se počutla kul in domače. in na manj nisem pristala.
- da sva si na vrtu nardila mini piknik, celo badminton smo ob ljubljanici igrali :D
- da mamo totalen raztur v kuhnji, ker smo končno privlekli iz avta stvari od enga žura in je zdej kuhnja polna kablov, vreč in ostale krame.
- da je tip razšraufal napo in bo zdej treba vse to spucat. it looks gross. pa pojma nimam kako bomo zdej palačinke pekli ob vsej tej navlaki.
browneyes
Debatorica
Debatorica

* no saj, če bi jaz bila vajina cimra bi znorela, ker vidva ne bi šla nikoli domov, vsak vikend bi bila tam, in to je tudi meni cilj, bit sama, pa da se vsi spokajo domov - predvidevam da take cimre iščeta (če nista sama v flatu) + s parom ne bi nikoli živela in ja, zelo me moti starinsko pohištvo in neke stare meščanske stavbe in hipijski nered in pušenje trave in čikov...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

stara meščanska stavba =/= hipijski nered in starinsko pohištvo. ampak ja, vsakemu svoje. me smo s cimrami ostajale v ljubljani in žurale skupaj za vikende :)

- da se mi spi in ne vem če bi šla na drink. mogoče bi šla raje film gledat in sestiskat.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* js mam pa tako srečo, da sem v SAMSKI sobi.... lepa sobica, novo pohištvo, tko sicer manjša, ampak za mene več k dovol placa. zelo zelo rada imam svojo sobico! če se pa hočmo družit pa gremo v skupno sobo.
sem imela nekaj časa cimro. je bla ok, nimam pritožb. ampak ni lepšga k pa d prideš po dolgem tečnem dnevi v sobo pa si sam.
* noge me tako zelo bolijo, da hodit ne morem. te počitnice so totalno športno obarvane - pohodi, sprehodi, laufanje. in mislim, da sem danes malo pretiravala...
Zaklenjeno