Kontracepcijske tabletke
-
- Komunikatorka
- Kraj: Malo tu, malo tam
- Kontakt:
CorfuGirl napisal/-a:Po pravici povedano se mi ni dalo brskat po postih in bom kar vprašala...
Nimam pogostih spolnih odnosov in me zanima če bi lahk škodovale?Včasih se spustim v spolni odnos nepremišljeno in bi bila rada zaščitena,kondoma pa ne želim uporabljat!A jih nekatere ne jemlejo zarad lepše kože?A mi lahk kera priporoče kere tabletke,...
preber si temo, ki je pod tole o tabletkah ... HIV-->AIDS

¤MiSsY¤ napisal/-a:CorfuGirl napisal/-a:Po pravici povedano se mi ni dalo brskat po postih in bom kar vprašala...
Nimam pogostih spolnih odnosov in me zanima če bi lahk škodovale?Včasih se spustim v spolni odnos nepremišljeno in bi bila rada zaščitena,kondoma pa ne želim uporabljat!A jih nekatere ne jemlejo zarad lepše kože?A mi lahk kera priporoče kere tabletke,...
preber si temo, ki je pod tole o tabletkah ... HIV-->AIDS
Ma joj če že grem s kerim ga pozna osebno že nekaj let in poleg tega vem s kom se druži in kaj počne...Prosila sem za nasvet o tabletkah ne pa za HIV ker sem s tem seznanjena in vem kaj se dogaja...
-
- Komunikatorka
- Kontakt:
-
- Komunikatorka
- Kontakt:
ženska napisal/-a:Pa se je že kateri zgodilo, da je bila Yarina prešibka?
Je to odvisno od telesne teže ali od česa drugega?
Je možno, če so prešibke, da bom lahko jemala iste naprej, vendar namesto ene po dve tabletki na dan, ker bi jih res rada obdržala.
Po moje Yarina ni prešibka, tega o dveh tabletkah pa še nisem slišala, pa vem veliko o teh stvareh!
- Zvezdica007
- Komunikatorka
- Kraj: Med zvezdicami...
Novo vprašanje:
Jaz sem jemala KT do avgusta in sem naredila premor, ker so se začele komplikacije. Ta mesec me pa zelo skrbi, ker mi že nekaj časa zamuja mensturacija (približno 7dni). Je to normalno po prekinitvi jemanja KT? A če bi naredila test nosečnosti bi sploh pokazal pravilni rezultat? Prosim za nasvet... Hvala!
Jaz sem jemala KT do avgusta in sem naredila premor, ker so se začele komplikacije. Ta mesec me pa zelo skrbi, ker mi že nekaj časa zamuja mensturacija (približno 7dni). Je to normalno po prekinitvi jemanja KT? A če bi naredila test nosečnosti bi sploh pokazal pravilni rezultat? Prosim za nasvet... Hvala!
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Ja če si kar nekaj časa jemala tabletke in si zdaj prenehala z jemanjem se ti mora menstruacija stibilizirat.
Zakaj test nosečnosti??? Pa ne da si mela nezaščitene spolne odnose... jau punca kondomi obstajajo veš??? Zakaj si jih pa nehala jemat???
Zakaj test nosečnosti??? Pa ne da si mela nezaščitene spolne odnose... jau punca kondomi obstajajo veš??? Zakaj si jih pa nehala jemat???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Zvezdica007
- Komunikatorka
- Kraj: Med zvezdicami...
Hely, kaj pa napadaš?
Zvezdica007, Jz sm jemala tabletke do konca avgusta...in se mi ni menstruacija čist nč stabilizirala, ko sm jih nehala jemat. Prvič po koncu jemanja sm jo dobila po ene 30ih dneh (prej s tabletkami sm jo imela vsakih 29 dni), drugič po skoraj 40ih, tretjič spet po 35...tko da, očitno je po tabletkah potrebnega nekaj časa, da se menstruacija stabilizira, ČE sploh se. Ni nujno, da si noseča, ne moreš pa te možnosti izključit, če imaš spolne odnose.
Sam če vama nikol kondom ni poču, potem skor težko, da si noseča. In test bi pokazal pravilno, zakaj pa ne? Ti ga kar opravi, ne vidim ovir zanj.

Zvezdica007, Jz sm jemala tabletke do konca avgusta...in se mi ni menstruacija čist nč stabilizirala, ko sm jih nehala jemat. Prvič po koncu jemanja sm jo dobila po ene 30ih dneh (prej s tabletkami sm jo imela vsakih 29 dni), drugič po skoraj 40ih, tretjič spet po 35...tko da, očitno je po tabletkah potrebnega nekaj časa, da se menstruacija stabilizira, ČE sploh se. Ni nujno, da si noseča, ne moreš pa te možnosti izključit, če imaš spolne odnose.
Sam če vama nikol kondom ni poču, potem skor težko, da si noseča. In test bi pokazal pravilno, zakaj pa ne? Ti ga kar opravi, ne vidim ovir zanj.
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)