krfjolca napisal/-a:A loh vprašam, zakaj vedno eni in isti pridejo na Emo! A med ostalimi 100 skladbami res ni kakega dobrega NOVEGA izvajalca???? Mislim, bruh od kuhne!
Zat ker se vedno eni in isti prijavijo na Emo... Zato so zmeri eni in isti
nikita20 napisal/-a:www.rtvslo.si/ema sprejeti so na EMO 06
Kaj pa je s tjasko??
mislm,da je niso zbral eh,sploh nimajo okusa
ne, nč ne bo z emo letos zame sem pa zato tok bolj pridna in mal bolj pogosto obiščem studio kot prej bom mal priredila aranžma od te pesmi, ki sem jo poslala na emo, in jo pač dala ven v bližnji prihodnosti
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
LoL, ker videospot Sam pa včeraj preklopla na TVS1, na Mariota ... so nastopal Atomiki. Polom ... Špela sploh ni znala besedila, se je kr neki smejala v tist mikrofon.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
ah oni so me čist kul...mislm nism njihova oboževalka, proti njim pa tud nč nimam....bla sm na enem njihovem žuru in morm rečt da se nism mela slabo.........sicar pa kukr za kak okus........men grejo bl na živce turbo angels-k jih samo kopirajo.........