Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

tudi moja kolegica je imela logest, po katerem je dobila celulit, ki ga je odpravila z masazami, nato pa jemala KT Yarina, katere ji celulita niso povzrocale...ker logest nimajo glih malo hormonov..so med nizje hormonskimi, ampak vseeno :)

glede celulita pa..obstaja tema o celulitu, kjer je napisano ze zelo veliko, moje mnenje pa je, da za kreme dajes brezveze denar, ker niso cudezne in celulita nebojo odpravile. Veliko vode + telovadbe + masaze... pa cim manj gaziranih pijac
Uporabniški avatar
genius
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a genius »

pa ne met nog prekrižanih ker bo potem na eni strani noge več celulita :razz: ...
sm ena tistih:p
Uporabniški avatar
janchie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a janchie »

glede celulita pa..obstaja tema o celulitu, kjer je napisano ze zelo veliko,

zakaj js te teme nikakor nemorem najti...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

janchie napisal/-a:sej sem mela logest. pač itak jih nemislim več jest, vseno bi pa rada ta celulit dol spravla

Jz jemljem Logest pa se mi ne zdi, da bi dobila kej celulita.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objava Napisal/-a _ninchyka_ »

Zanima me sledelče... prvič se mi je zgodilo, da mi dnevi M nikakor ne ustrezajo, zato bi rada omenjeno prestavila... pomoje bom vzela sedem tablet več, tako da M prestavim za en teden... me pa zanima, če občutiš zaradi tega kakšno slabost ali pa neprijetnosti, ker pač poješ več tablet kot ponavadi, ali je vse vredu, kot ostale dni ?? In potem ko nehaš jesti tablete, dobiš normalno M, kot prej, ali pride do kakšnih sprememb (npr. prezgodnja ali prepozna M) ??
Hvala za odgovor !!
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Med jemanjem teh dodatnih tablet lahko vseeno dobiš šibkejšo krvavitev. Mislim, da bi s prestavitvijo naredila več škode kot koristi, saj je telo zdaj navajeno ne nek ritem. Sicer pa kam bi pa prišli, če bi lahko vse uravnavali po svoje? Menstruacija je naraven pojav in najbolje je, da se tako tudi obravnava!
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objava Napisal/-a _ninchyka_ »

ženska napisal/-a:Med jemanjem teh dodatnih tablet lahko vseeno dobiš šibkejšo krvavitev.

Hm tole pa zdej prvič slišim, sem mislila, da če ješ naprej, da krvavitve sploh ni... zato si pa punce prestavljajo M... V čem je pol point prestavitve, če pa ob šibih M prav tako potrebuješ zaščito.. ?? Bi prosila tiste, ki ste to že naredile, da poveste, če ste res imele krvavitve ??? :confused: :<
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

_ninchyka_ napisal/-a:
ženska napisal/-a:Med jemanjem teh dodatnih tablet lahko vseeno dobiš šibkejšo krvavitev.

Hm tole pa zdej prvič slišim, sem mislila, da če ješ naprej, da krvavitve sploh ni... zato si pa punce prestavljajo M... V čem je pol point prestavitve, če pa ob šibih M prav tako potrebuješ zaščito.. ?? Bi prosila tiste, ki ste to že naredile, da poveste, če ste res imele krvavitve ??? :confused: :<

Jaz sem si zdaj prestavljala. Pa sem pojedla dva paketa/tablici en za drugim pa mi nič ni blo. Pa velikokrat pred tem sem si že prestavljala s kontracepcijskimi tabletami pa mi tut nič ni blo. In če sem recimo prestavljala za 7/14/21 dni sem vedno dobila na isti dan, kot če si ne bi prestavljala. Vmes nisem imela nobenih krvavitev, edino po tem se mi je včasih zdelo, da je druga menstruacija (po prestavitvi) rahlo močnejša.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

_ninchyka_ jz sm jo prestavla za en teden naprej. In ko sm jo dobila sm mela tko močne krče, da sm jedla tablete eno za drugo. Nočem te nič prestrašit sam jz je raj ne bom več prestavla. In tud močnejša je bla. Tolko me je bolelo prva dva dni, da skor nism mogla stat. Pa drugače nimam nobenih problemov razen lažjih krčev. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
janchie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a janchie »

_ninchyka_ napisal/-a:

js nisem mela nobene šibkejše krvavitve vmes.. sem pa občutla vseno malo krčov pa tega, kao da bi bla menstruacija, sam je ni blo. pol k sem pa nehala jest sm pa dobla po dveh dneh jo.. tk ko ponavadi med pavzo..dobim po dveh dneh.
mary_t
Sramežljivka
Sramežljivka

Dejansko zanesljive?

Neprebrana objava Napisal/-a mary_t »

Lep pozdrav, punce. Zanima me, če pozna katera primer zanositve, kljub temu, da je punca uporabljala tabletke? Ker vseeno je 99,7 in ne 100% ...
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Re: Dejansko zanesljive?

Neprebrana objava Napisal/-a _tejcha »

mary_t napisal/-a:Lep pozdrav, punce. Zanima me, če pozna katera primer zanositve, kljub temu, da je punca uporabljala tabletke? Ker vseeno je 99,7 in ne 100% ...

Ja poznam en primer....je jedla kontracepcijske tabletke pa je zanosila in tako ima sedaj 5 let staro punčko...ampak je bila takrat tko že s stalnim partnerjem pa vse pa s službo itd. in mata zdj še enga sinčka.... Nevem zgleda se lahko nardi kej tacga,nič ni 100% :? :)

Mam še jz en vprašanje....zdj sm 2škatlice tabletk pojedla eno za drugo,pač sm si prestavla mesntruacijo,in me zanima če lahko pojem zdj še 3 takoj zdaj...da si pač še za 1mesec prestavim...?
mary_t
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mary_t »

Jaz si tud zdaj prestavlam, pa sn vprašala ginekologinjo, kak pa kaj... In je rekla da bi lahko bla 3 mesce brez menstruacije, tak da bom jaz tud dalje jemala cel mesec, pa je rekla, da je ok in ne bo nič narobe...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Hormoni na vsakega delujejo drugače. Če so tabletke šibkejše, se lahko pojavi krvavitev. Jaz nisme imela najšibkejših pa sem dobila menstruacijo že pri zadnji tabletki ali celo prej.
Zaklenjeno