glede celulita pa..obstaja tema o celulitu, kjer je napisano ze zelo veliko, moje mnenje pa je, da za kreme dajes brezveze denar, ker niso cudezne in celulita nebojo odpravile. Veliko vode + telovadbe + masaze... pa cim manj gaziranih pijac
janchie napisal/-a:sej sem mela logest. pač itak jih nemislim več jest, vseno bi pa rada ta celulit dol spravla
ženska napisal/-a:Med jemanjem teh dodatnih tablet lahko vseeno dobiš šibkejšo krvavitev.
_ninchyka_ napisal/-a:ženska napisal/-a:Med jemanjem teh dodatnih tablet lahko vseeno dobiš šibkejšo krvavitev.
Hm tole pa zdej prvič slišim, sem mislila, da če ješ naprej, da krvavitve sploh ni... zato si pa punce prestavljajo M... V čem je pol point prestavitve, če pa ob šibih M prav tako potrebuješ zaščito.. ?? Bi prosila tiste, ki ste to že naredile, da poveste, če ste res imele krvavitve ???![]()
_ninchyka_ napisal/-a:ženska napisal/-a:Med jemanjem teh dodatnih tablet lahko vseeno dobiš šibkejšo krvavitev.
Hm tole pa zdej prvič slišim, sem mislila, da če ješ naprej, da krvavitve sploh ni... zato si pa punce prestavljajo M... V čem je pol point prestavitve, če pa ob šibih M prav tako potrebuješ zaščito.. ?? Bi prosila tiste, ki ste to že naredile, da poveste, če ste res imele krvavitve ???![]()
mary_t napisal/-a:Lep pozdrav, punce. Zanima me, če pozna katera primer zanositve, kljub temu, da je punca uporabljala tabletke? Ker vseeno je 99,7 in ne 100% ...