Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Ima kera slučajno izkušnje z KT Yasminelle? (a) ;)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

Tamarra* napisal/-a:Ima kera slučajno izkušnje z KT Yasminelle? (a) ;)

Jest Yasminelle tabletke jemljem že od marca ( oz. junija, ker sem vmes prekinila ) in ja, menm da ni nobenih strašanskih stranskih učinkov. prvi dan jemanja nasploh me je obraz srbel, pa je bilo potlej v redu, mozolčkov je mn, menstruacija traja 3-4 dni in je šibkejša ( prej sem jo mela po 8 dni, močno! ), edin kar se mi zdi da se mi mal na teži pozna in da mam mal več celulita na nogah, drgač sem pa kar zadovoljna :)
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

@ *ka!a*

Super, hvala ! :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

^^ ni kaj ;)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

KT na vsaki reagirajo drugače.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Naredila test-negativen. Tak, da sem brez skrbi. Hvala, punce! :knuddel:
__CrNa__
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a __CrNa__ »

Tamarra* napisal/-a:Ima kera slučajno izkušnje z KT Yasminelle? (a) ;)

Jst jih zdej jemljem že ene pou leta in morem reč da sm resnično zadovoljna z njimi. Nimam nobenih slabih stranskih učinkov tako da. Glede na to da se mi je prej pri jemanju Logest zmanjšala želja po seksu in tako dalje, pa slaba volja pa tko. Sem pa pred približno 2ma letoma prešla iz Logest takoj na Yasminelle in se ni nič spremenilo, se mi zdi da so tisti stranski učinki od Logest še kr ostali, ko sm pa nardila pavzo za skorej 1 leto pa potem začela jemat Yasminelle pa sej pravim, je res dosti boljše.
Uporabniški avatar
medvedka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a medvedka »

Tudi js sem pred pol leta šla iz Logest na Yasminelle, ker sem upala, da bodo zadeve vsaj kar se tiče kože in libida boljše. V tistih treh mescih kar sem jih jemala sem imela samo probleme. Še v življenju prej nisem imela vnetja mehurja oz. sečnice, v teh mescih pa kar trikrat zapored. Pojedla sem res ogromno antibiotikov(različnih) in kljub vsem vaginalnim globulam sem imela precejšnje probleme z glivicami. Potem sem seveda takoj šla nazaj na Logest, ker sem sumla, da so za vse to krive Yasminelle in sedaj mam končno spet vredu stanje tam dol. Meni na žalost niso ustrezale, na srečo pa tudi nimam problemov z zadrževanjem vode v telesu tako, da mi je vseeno (pri Yasminelle tega zadrževanja naj ne bi bilo).
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

yasminelle sem jemala samo en mesec..cel mesec sem krvavela...zraven tega sem imela še tisoč ostalih težav(slabost, psiha itd...)...meni so bile od vseh tabletk najhujše...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

no tudi mene je doletelo da si bom mogla prestavit menst. sicer z kont. tabletami...am prestavila pa bi jo za 1 teden. am torej...takrat ko bi morala nehati jemat tablete(ko pojem vseh 21)..morem nadaljevati,kajne?...torej bom pojedla 28 tablet,ker si bom prestavila točno za en teden...in nato pač v tistih 7 dneh ko ne ješ tablet pol normalno dobiš menst. ?...in pol spet po pauzi,8 dan začnem jest novo tablico...kajne?
sem prav napisala....bom prav ravnala?...vem da je vse to že zlajnano...vendar se mi ne da čitat vseh postov...
hvala :)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^ Točno tako :) .
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

HuDoBa napisal/-a:Jaz uporabljam Yarino leto pa pol, pa nisem opazila nobenih nezaželenih stranskih učinkov (npr. nisem se zredila). Kar je blo pravo olajšanje, glede na to, da sem pred tem leto pa pol jemala Diane pa sem bila napihnjena kot balon pa še apetit se mi je strašno povečal (naenkrat sem lahko pojedla ogromne količine :? ) in posledično tut kile.

Ja saj za te tabletke piše da imajo neki hormon, zaradi katerega se ne zrediš, nekaj takega. :)
Kako je pa z željo po seksu in z vlažnostjo?
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

g00fy_qa napisal/-a:
HuDoBa napisal/-a:Jaz uporabljam Yarino leto pa pol, pa nisem opazila nobenih nezaželenih stranskih učinkov (npr. nisem se zredila). Kar je blo pravo olajšanje, glede na to, da sem pred tem leto pa pol jemala Diane pa sem bila napihnjena kot balon pa še apetit se mi je strašno povečal (naenkrat sem lahko pojedla ogromne količine :? ) in posledično tut kile.

Ja saj za te tabletke piše da imajo neki hormon, zaradi katerega se ne zrediš, nekaj takega. :)
Kako je pa z željo po seksu in z vlažnostjo?

Tega pa ne bi vedla :oops: Jaz jih jemljem zaradi problematične kože.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

yarina in yasminelle ful bolj vplivata na vlažnost (suhost) nožnice in na libido, kot kakšne bolj visokodozne tablete, kjer je tega ful manj, je pa večji vpliv na zadrževanje vode.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Ahh... Hvala. Poročam čez mesec ali dva, če je kaj spremembe. :? :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Zaklenjeno