Očitno že ni bil tok popoln, če je mogu 'sebe najst'... Mogoče bo pa naslednji privlačen, dober kot kruh, pameten, zabaven in mu ne bo treba NAJTI SEBE.

Drži se.
*Lara* napisal/-a:Wiiii napisal/-a:Mene je predvcerajsnjim pustil.![]()
In ravno pred enim tezkim izpitom. Tezko se ucim, mislim samo nanj. Bil je popoln fant.
mislila sem da se razumeva in vse, potem mi pa rece da mora sebe najdet. wtf?? hudo je. zdaj imam obcutek da takega ne bo vec, in dvomim da je lahko boljsi. Ful me je privlacil, lep, pameten, zabaven... omg res vse!!! Ponudil mi je prijateljstvo. Sam jaz ga ne morem gledat in vedet da se ga ne smem dotikat.
res se bedno pocutim. kot da imam 12 let. se avril sem zacela poslusast.
ja punca, res je... imaš prav...boljšega ne boš našla..treba se kar sprijaznit s tem... Mogoče boš našla kak približek njemu, samo tako dobrega in perfekt kot je on pa sigurno ne...treba sprejet to dejstvo... oh ja...
p!ka napisal/-a: Konc koncu pa je mogoče še šansa, da se bo vrnu k tebi. Samo mal časa za razmišlt mu dej, pol ga povabi na kavico in se zmenta. Srečno !
Wiiii napisal/-a:Mene je predvcerajsnjim pustil.![]()
In ravno pred enim tezkim izpitom. Tezko se ucim, mislim samo nanj. Bil je popoln fant.
mislila sem da se razumeva in vse, potem mi pa rece da mora sebe najdet. wtf?? hudo je. zdaj imam obcutek da takega ne bo vec, in dvomim da je lahko boljsi. Ful me je privlacil, lep, pameten, zabaven... omg res vse!!! Ponudil mi je prijateljstvo. Sam jaz ga ne morem gledat in vedet da se ga ne smem dotikat.
Leilani. napisal/-a:Wiiii napisal/-a:Mene je predvcerajsnjim pustil.![]()
Uzem se v roke! (vem da se sliši zdej nekak grdo, ampak nočem da ga predolgo prebolevaš).
*Zjoči se! (kar ne pomeni da morš zdej pol leta jokat, ampak kak dan, dva. *Potem greš naprej. Brišeš slike, pogovre itd. vse kar te nanj spominja more it proč
+ napiši si stvari ki so te na njem motile
* Delaj stvari ki te veselijo, hodi vn s prijateljicami, uči se---> počni stvari ki te bodo odvrnile da bi mislila nanj
* in ko bo čas za to spoznaj drugega, ki bo, verjemi bolj popoln in use oh in sploh od njega (ampak v zvezo ne vstopaj pred tem da na to nisi pripravljena, ker lahko prizadaneš koga drugaga, zarad česar se boš še bolj slabo počutila.)
*Čas zaceli rane! Jaz sem mislila, da ne bom bivšega nikoli prebolela.. pa sem ga!Če rabiš pogovor mi pa lahk kamot na privat pišeš
bina_ napisal/-a:ja saj je res... treba se vzet v roke.... pa sam pri sebi ugotovit kaj ti pomaga... pa življenje gre dalje...
To pa res ni nobena katastrofa če končaš z fantom. Taka je pač ta igra. 1x dobiš,drugič zgubiš...
my_self napisal/-a:eni tega niso sposobni. je lažje se smilit samemu sebi kot pa nardit karkoli
p!ka napisal/-a:my_self napisal/-a:eni tega niso sposobni. je lažje se smilit samemu sebi kot pa nardit karkoli
Nekateri pa samo rabijo več časa kot bi se enim zdelo primerno.