*Lara* napisal/-a:Wiiii napisal/-a:Mene je predvcerajsnjim pustil.

In ravno pred enim tezkim izpitom. Tezko se ucim, mislim samo nanj.
Bil je popoln fant.

mislila sem da se razumeva in vse, potem mi pa rece da mora sebe najdet. wtf?? hudo je. zdaj imam obcutek da
takega ne bo vec, in
dvomim da je lahko boljsi. Ful me je privlacil, lep, pameten, zabaven... omg res vse!!! Ponudil mi je prijateljstvo. Sam jaz ga ne morem gledat in vedet da se ga ne smem dotikat.

res se bedno pocutim. kot da imam 12 let. se avril sem zacela poslusast.
ja punca, res je... imaš prav...boljšega ne boš našla..treba se kar sprijaznit s tem... Mogoče boš našla kak približek njemu, samo tako dobrega in perfekt kot je on pa sigurno ne...treba sprejet to dejstvo... oh ja...

Oh ja, taki komentarji so res primerni
Wii, vem, hudo je, boli, tko da ... jokej, dej vn iz sebe in pejt naprej. Če prav, da mora najt sebe, nej se išče in išče in se nej najde, sm takrat tebe več ne bo najdu, ker ga boš že prebolela. Je tako? je
Res, samo času dej čas, pa če bo to dve leti, pa nej bo dve leti. jebi ga, prebolet je treba in vse bomo enkrat prebolele, tko ti, tko jst in tko vse ostale, k prebolevajo.
Sicer pa ... teb se sam zdi, da ni boljšega tipa. So so, sam najt jih moraš oz. pustit, da oni najdejo tebe. Boš vidla, da je ogroooomno boljših tipov kot je on. Lahko se on najboljše poljublja, ampak nekje je sigurno tip, k se še boljše, lahko sedanji (oz. zdj že bivši) še boljš zgleda, nekje je še lepši tip in tako naprej. In ne, noben ni popoln, na žalost ne. Vidš, pr tvojem je napaka ta, da te je pustu z razlogom, da mora najt sebe.
Aja, baj d potka, kok časa sta bla pa skup? Pa sam za info me zanima, kolk je on star?