Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-se počutim tako osamljeno.
-nevem sploh zakaj :(
-se moram učit te počitnice
-da mi je tak pasalo it ven po 3 mesecih
-me je tak strahhh vsega; mature, da bom slučajno sprejeta na 3 željo (ki ni želja sam na pamet sem napisala), še poletnih počitnic, nimam pojma kaj bom delala med počitnicami sploh, grrr
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da ga imam ta trenutek najraje na svetu.
- da je prej zaspal pri meni in sem ga samo hotela objet in stisnit k sebi, ampak ga nisem hotela zbudit
- da so cimri skor oci ven padle, ko naju je videla spat na isti postelji :D
- da ni veliko ljudi na tem svetu, ki bi bili pripravljeni it v rusevine podrte stavbe iskat morebitne prezivele in nosit ven tiste, ki niso preziveli.
- da je najn odnos precej nenavaden, vsaj v mojem svetu. Ocitno sva rada eden z drugim, ocitno se privlaciva, a dlje od drzanja za roke in objemov nikoli ne gre. In to je v bistvu zame ful osvezujoce. Prav ni se mi treba z nicemer obremenjevat. Itak mi ni do kompliciranja lajfa.
- da se pa vseen ze mal pozna moj polprostovoljni celibat :twisted: Pol pa se cimra skoz sam v gatah okol skaceta, dej a lahk prosim?!!!
- da se cist vidim, da bi si lahko nasla tu tipa, ce bi se odlocila ostati dolgorocno. Je kar nekaj takih, ki ne izgledajo slabo, kar je zanimivo, saj mi prej nikoli niso bili vsec taki tipi. Ocitno se moji mozgani adaptirajo na novo situacijo ali pa - glej zgornjo tocko. Bolj problem bi bil najti osebo, ki bi mi ustrezala tudi po karakterju. In pa da bi bil pri poznih dvajsetih se samski, brez ene treh otrok. Ok, mogoce to ne bi bilo tako zelo izvedljivo...
- bi zdajle jedla cevape al pa pleskavico v lepinji z ajvarjem, zemfom, cebulo in sirckom
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Čaki... Beya in Dioniz? Am I right?:)
The world is as you are.
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

^ Ne, ne, motiš se.

... da smo danes bili na kosilu in sem se tako najedla, da vse od dveh pa do sedaj nisem niti malo lačna.
... da imam občutek, da se bo zgodilo nekaj, kar že dolgo slutim, da se bo ...
... da mam pun ku*ac folka, ki pravi, da sem preveč shujšala. Prvo mi pravijo, da imam veliko rit, potem, ko pa nekaj naredim zase, pa jim tud ni prav.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Beya in Dioniz kaj?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

Sitting in a tree.

K I S S I N G.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Tudi meni je čudno, kino pa aktivnosti pa najboljše osebe :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

*sem že v dusseldorfu
*3 tedne trdega dela, pol pa končno neki denar pa en teden fraj.
*upam da mine hitro
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*sem se danes pregrešila pri hrani in mi dejansko ni žal :)
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* kaaaaaaaaaaaaaaaaaak sem tečnaaaa :DD prov smešna sem si, tak sem si tečna... zelo zelo zelo slabo spala, pa ob 6 že pokonci :/
* študentsko življenje me je totalno razvadlo... navajena sem spat do ene 11h, 12h.
* mam še enkrat uvajanje pa bom potem lahko že samostojno delala!!
* na živce mi grejo moji novi sosedi. mislim.... ob šestih zjutri na nedeljo se spomneta ful pogovarjat na zelenici (vsako stanovanje v pritličju ima svojo zelenico), debate na puno, briga njih, če mogoč kdo V NEDELJO OB ŠESTIH ZJUTRI SPI! da ne omenjam pol, da sta se tak pori* (ne morem druga rečt), da je odmeval. sej lepo, da se mata rada, ampak prosim pol vsaj okna zaprita al neki. ka če bi kak otrok to čul. pa še mačke sta mi neki odganjala.... eh. pa ženska ma tk najbolj annoying glas ever
* svetla točka dneva: nov del game of thrones!
* upam, da se čim prej odtečnim.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*še mal pa grem :cool:
*da se mi zdi, da sem včeraj še en "šamar" dobila... oz. z neba me je potegnil na realna tla ...
*da morava razčistit karkoli že je ...
*da sem si stisnila pomaranče in pijem čist sok, ugotavljam da bi lahko večkrat sam mi je ponavadi žal pomaranč pa jih pol raje kar jem
*da morem it glancat stanovanje preden grem pa se mi takooo ne ljubi in še en kup drugih stvari.. saj bo.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

- mi prav paše ta teden počitnic, pa še tako super vreme je!
- bom do konca tedna poslala dispozicijo v potrditev...končnooo :)
- rahlo dobivam nek kompleks manjvrednosti zaradi tega študentskega dela...na razgovoru z generalnim direktorjem za redno zaposlitev dobim feedback, da je navdušen nad mano, moj šef oddelka je tudi zelo zadovoljen z mojim delom, prav tako vsi sodelavci...vse štima, samo to, da pa dejansko podpišem pogodbo se vsak mesec zavleče (pa enkrat ni razpisanega delovnega mesta, pa drugič je reorganizacija pa morajo pazit na budget...blabla). Če mi to nebi bila prva zaposlitev, bi se že zdavnaj nehala zafrkavat s tem.
- se mi zdi, da skoraj vsak mesec katera od znank poroči - je že težko bit na tekočem z vsemi novimi priimki
- frendi pa po drugi strani tudi kar očetje ratujejo
- ^ si pa same sebe sploh še ne predstavljam, da bi se poročila kaj kmalu ali pa da bi imela otroka
- se že veselim jutri kresa!
- mi je super tale sezona začetka piknikov, roštiljev, zbiranja na prostem, uživanja v sončku... :)
- bo konec drugega tedna naporen. Skoraj dva dni na poti, vmes malo počivanja, ostalo pa bo zbranost mogla bit na višku. Si kar včasih pomislim: "Kaj mi je tega treba?", ampak vem, da bi mi bilo hujše, da nisem zraven :D
- je bla to v petek ena boljših žurk v zadnjem času! :cool:
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

-da še kar ne morem verjet kako sem vremensko pogojena, dejansko sem pozimi povsem drugačen človek, kot v toplejših mesecih... sedaj je pomlad in kar naenkrat sem vsak dan nasmejana, v službi je lažje, zveza boljše funkcionira... želim si da bi bila medved in bi zimo lahko kar prespala.
-da je narava res fascinantna, še včeraj je bila češnja samo en kup suhih vej, danes pa je pred oknom na tisoče belih cvetk in čebel na njih
-da bojo prazniki bolj žalostni ker bom pisala diplomo in ne bom mogla it nikamor
-da bom poskusla si vzet čas vsaj za plezanje in kakšen izletek v hribe
-in kakšen piknik....
:)
-že vidim, da z diplomo spet ne bo nič!!
schjora
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a schjora »

arianna87 napisal/-a:...
- se mi zdi, da skoraj vsak mesec katera od znank poroči - je že težko bit na tekočem z vsemi novimi priimki
- frendi pa po drugi strani tudi kar očetje ratujejo
- ^ si pa same sebe sploh še ne predstavljam, da bi se poročila kaj kmalu ali pa da bi imela otroka
...

Jaz se čist enako počutim :D
Poleg tega gredo ene znanke poleti že v službo ... še ena stvar, ki mi je (zaradi mladih let) nepredstavljiva.
-bom rajši še nekaj let na faksu :)
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da sem včeraj ob srečanju s sošolci iz OŠ ugotovila v koliko višjih krogih se dejansko gibljem. Večina jih že dela, od tega nekateri nimajo opravljene niti SŠ. Komunikacija je na nivoju zmerljivk, "sočnih" primer, predvsem pa zelo šovinistična.
- Sem se ful bala kako bo to srečanje potekalo - nenazadnje z nobenim več nimam stikov, in po toliko časa se nimaš več o čem pogovarjat.
- Da je šlo ne glede na vse kar ok, za tisto urco tam sedet in se smehljat pa res ni blo težko
- Da grem popoldne na pogreb, potem pa preklopim glavo na počitnice
Zaklenjeno