- mi prav paše ta teden počitnic, pa še tako super vreme je!
- bom do konca tedna poslala dispozicijo v potrditev...končnooo
- rahlo dobivam nek kompleks manjvrednosti zaradi tega študentskega dela...na razgovoru z generalnim direktorjem za redno zaposlitev dobim feedback, da je navdušen nad mano, moj šef oddelka je tudi zelo zadovoljen z mojim delom, prav tako vsi sodelavci...vse štima, samo to, da pa dejansko podpišem pogodbo se vsak mesec zavleče (pa enkrat ni razpisanega delovnega mesta, pa drugič je reorganizacija pa morajo pazit na budget...blabla). Če mi to nebi bila prva zaposlitev, bi se že zdavnaj nehala zafrkavat s tem.
- se mi zdi, da skoraj vsak mesec katera od znank poroči - je že težko bit na tekočem z vsemi novimi priimki
- frendi pa po drugi strani tudi kar očetje ratujejo
- ^ si pa same sebe sploh še ne predstavljam, da bi se poročila kaj kmalu ali pa da bi imela otroka
- se že veselim jutri kresa!
- mi je super tale sezona začetka piknikov, roštiljev, zbiranja na prostem, uživanja v sončku...
- bo konec drugega tedna naporen. Skoraj dva dni na poti, vmes malo počivanja, ostalo pa bo zbranost mogla bit na višku. Si kar včasih pomislim: "Kaj mi je tega treba?", ampak vem, da bi mi bilo hujše, da nisem zraven
- je bla to v petek ena boljših žurk v zadnjem času!