Kontracepcijske tabletke
jaz pa se resnično boljše počutim po yarini...femodene so bile sicer ok...ampak me je kar naprej glava bolela in mi je bilo slabo...zaradi težav z jajčnikom sem mogla pričet jemat diane....ker ima kao ogromno hormonov in to naj bi meni koristilo...vzela sem samo en zavitek....pa je bilo grozno...bruhala sem...bila živčna...dobila sem mastne lase...pa tudi mastno kožo...tega prej nikoli nisem imela...da o živčnosti sploh ne govorim...pa napeta sem bila kot žaba...pri yarini pa sploh ne vem, da jih uporabljam...je pa res, da ne zdravijo mojih težav z jajčniki in maternico v toliki meri kot diane...počutje pa je definitivno boljše...
verjetno je res odvisno od vsake posameznice kakšne ji pašejo...zato pa jih je toliko na tržišču...in hvala bogu, da je tako...
verjetno je res odvisno od vsake posameznice kakšne ji pašejo...zato pa jih je toliko na tržišču...in hvala bogu, da je tako...

...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
jaz jemljem yarino zdaj prvi mesec.. pa sem takoj opazila razlike.
pred tem sem jemala Diane-35 pa so me mucili glavoboli, zredila sem se ful, libido se zmanjsal ful, pa sm dobila harmonet. prenehali so glavoboli, ampak sem se se bolj zredila, spet mozolcke dobila, pa sm dobila yarino. glavoboli prenehali, dobro se pocutim, nic vec nisem napihnjena, shujsala sem, skratka, ful sem zadovoljna za enkrat. kaj se bo pa bom vidla
pred tem sem jemala Diane-35 pa so me mucili glavoboli, zredila sem se ful, libido se zmanjsal ful, pa sm dobila harmonet. prenehali so glavoboli, ampak sem se se bolj zredila, spet mozolcke dobila, pa sm dobila yarino. glavoboli prenehali, dobro se pocutim, nic vec nisem napihnjena, shujsala sem, skratka, ful sem zadovoljna za enkrat. kaj se bo pa bom vidla

jst sm tut ful nezadovoljna z yarino. ze pri 15 letih so mi ugotovil prirojeno napako na maternici ni mi je ginekolog dal stediril-d da mi je zaustavil krvavitev. ze po enem tednu sem imela hude tezave. pridobila sem 10kg v enem mescu dobila sem migrene bla sem depresivna zivcna obcutljiva itd itd. potem sem prenehala in nisem hotela uporabljati tabletk sploh nikol vec. pol je pa tko nanesl da sm zrd dolocenih problemov mogla zacet jemat nazaj kontracepcijske pred kksne pol leta in sm dobila yarino. ze spet sm dobila migrene in imela hude bolecine ob menstruaciji da ne pozabim oment tega da sem imela tako hude probleme da sem morala it na urgenco! in potem sem dobila druge tabletke in to so minulet. morm povedat da se po njih pocutm enkratno. t pru mesc sm bla sicer mal bl obcutljiva sam zdej je pa use v najlepsem redu. to so moje ta cetrte tabletke tko da sem ze skorajda ekspert v tem in po teh se pocutm res enkratno . pa se to bi povedala. odkar jih jemljem se je moj libido sam ose povecal. 

Js sem poskusila že :Stedril, Cileste, Femoden, Diane..............pa sem imela pri vseh težave.....krvavitve, napihjenost, ful sem se zredila, depresije............zdaj pa že eno leto jemljem Yarino in se počutim odlično. Shujšala sem, nisem napihnjena, koža je prvič v življenju brez mozoljev(tak da jih svetujem tudi tistim, ki imajo akne in jim enostavno nič ne pomaga), poleg tega da se mi lasje in nohti ne cepijo več, moja menstruacija traja max. dva dni in je minimalna ter je sploh ne čutim. Tak da meni ful pomagajo in mi ni škoda keša, je pa odvisno od posameznika!
Men je pa to ful smesn... jest pa... ne vem mam stederil-m... pa sm zadovoljna... sm mela za logest, femoden, microgynon, zdej pa stederil-m... pa so mi te dvje zadnje (k so iste sam druga firma) najboljse, k mi povzrnočajo najmanj bolečin pr menstruaciji, pa se najkrajso menstruacijo mam z njimi. sicer je moja koža mal bl u pi** sam ne tko hudo, da se ne bi dal potrpet... rajs mam kaksn mozoljcek vec, pa nimam najhujsih bolecin...
kar se pa tice lekadolov, pa aspirinov... ne vem nikjer nism tega zasledila... men se nikol nihce ni reku, pa ceprov vsakic k sm pr zdravniku, pa ko dobim kaksna nova zdravila povem kaj mam in nikol se ni nc rekla... ne vem pa ne kako je z antibiotiki...
kar se pa tice lekadolov, pa aspirinov... ne vem nikjer nism tega zasledila... men se nikol nihce ni reku, pa ceprov vsakic k sm pr zdravniku, pa ko dobim kaksna nova zdravila povem kaj mam in nikol se ni nc rekla... ne vem pa ne kako je z antibiotiki...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Novo vprašanje:
Po pravici povedano se mi ni dalo brskat po postih in bom kar vprašala...
Nimam pogostih spolnih odnosov in me zanima če bi lahk škodovale?Včasih se spustim v spolni odnos nepremišljeno in bi bila rada zaščitena,kondoma pa ne želim uporabljat!A jih nekatere ne jemlejo zarad lepše kože?A mi lahk kera priporoče kere tabletke,...
Po pravici povedano se mi ni dalo brskat po postih in bom kar vprašala...
Nimam pogostih spolnih odnosov in me zanima če bi lahk škodovale?Včasih se spustim v spolni odnos nepremišljeno in bi bila rada zaščitena,kondoma pa ne želim uporabljat!A jih nekatere ne jemlejo zarad lepše kože?A mi lahk kera priporoče kere tabletke,...