Jao kak sem jezna, da sem tak pozabljiva. Mela sem neke opravke pa sem si še naredila opomnik, da le ne bi pozabla pa sem vseeno

MsN napisal/-a:Kolikor vem se m. s kt prestavlja le tako, da poješ več kt, torej jo premakneš naprej. Jaz je na tvojem mestu ne bi skrajševala, ker to vpliva na zaščito (razen, če boš cel ciklus, v katerem potem prenehaš, dodatno zaščitena), a je po moje več možnosti za to, da se ciklus zmede, če dobi premalo kt. V vsakem primeru, če ni nujno, raje ne prestavljaj, ker je občutek obupen
trapa napisal/-a:Mene pa firbec matra.
Če se odločiš, da boš menstruacijo zamaknila, zakaj se priporoča da jo PODALJŠAŠ namesto, da jo skrajšaš? Po moji logiki je oboje enako škodljivo za telo, s tem, da bi jaz raje krajšala (ker met podaljšan PMS mi absolutno ne diši).
sixty napisal/-a:no jaz mam pa eno vprašanje. s fantom sva sexala iz petka na soboto. Vglavnem počil nama je kondom in šla sem po urgentno tabletko, ampak komaj včiraj zvečer. Torej minili so skoraj 3-je dnevi. A je to ful narobe? Ker minila naj bi samo 2 dneva in ne trije. Zdaj me pa že malo panika prijema
*skokica* napisal/-a:Meni se je zadnjič zgodilo, da sem uro po vzeti tabletki bruhala, zato sem, kot piše v navodilih, prenehala s trenutno škatlo, naredila premor in začela z novo. Vmes sem normalno dobila menstruacijo, tudi nobenih posledic nisem čutila ... Tako da po moje ni take panike, če bi raje skrajšala.
Foxy-lady napisal/-a:*skokica* napisal/-a:Meni se je zadnjič zgodilo, da sem uro po vzeti tabletki bruhala, zato sem, kot piše v navodilih, prenehala s trenutno škatlo, naredila premor in začela z novo. Vmes sem normalno dobila menstruacijo, tudi nobenih posledic nisem čutila ... Tako da po moje ni take panike, če bi raje skrajšala.
Zasluzis si medaljo!Ena redkih, ki bere prilozena navodila.
Foxy-lady napisal/-a:Jaz sem jih tudi nekajkrat prebrala, ampak to sem rekla zato, ker ocitno skoraj nihce ne prebere navodil, PREDEN zacnejo jemati tabletke. Nekatere samo zacnejo jesti tabletke brez da bi karkoli o teh tabletkah vedele.