London
Te zanimajo hostli ali hoteli? Hoteli so zelo različnih cen. Kakor že na prejšnji strani piše je meni trenutno najljubši easyHotel (dala sva s fantom 200 funtov za 6 nočitev oba skupaj; kar je zelo poceni, je pa le soba, brez zajtrka).
Leti so definitivno cenejši z easyJet (midva dobila 80€ na osebo), še cenejši je pa Ryanair, ampak ne leti iz Slovenije.
EDIT: 10 Free things to do in London, #2
Leti so definitivno cenejši z easyJet (midva dobila 80€ na osebo), še cenejši je pa Ryanair, ampak ne leti iz Slovenije.
EDIT: 10 Free things to do in London, #2
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kako da si dala samo 80 eurou? A to povratno? K js sm gledala na Adriji pa je easyJet 188 eurou povratna. Hostli so ceneje kot hoteli. Tko da me pol za hostle zanima. Ubistvu meni je vseeno kje spim samo da mam nekje za prespat. Itak te večino dneva ni. A se bolj splača it za 7dni ali za 14? Ker js bi šla še malo pogledat izven Londona pa me zanima če je potem 7 dni premalo.
Katere datume si pa gledala? Kak si to preko Adrie gledala? Glej direkt na easyjet.com. Ja, povratna karta je bla 80€ na osebo. Če rezerviraš velik prej je ceneje.
Priporočam ti, da mal preveriš na spletu za easyHotel. Cene so od 25 funtov na noč za sobo. Pa imaš svojo kopalnico, ni pa veliko dražje kot v hostlu.
Za koliko dni se ti splača jit, je pa čist od tebe odvisno. Kam izven Londona bi pa še šla? Meni je vedno premalo Londona
Priporočam ti, da mal preveriš na spletu za easyHotel. Cene so od 25 funtov na noč za sobo. Pa imaš svojo kopalnico, ni pa veliko dražje kot v hostlu.
Za koliko dni se ti splača jit, je pa čist od tebe odvisno. Kam izven Londona bi pa še šla? Meni je vedno premalo Londona

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ubistvu sem gledala tko za nasledni teden čeprou naslednji teden še ne bom šla.
Sm sam tko okvirno gledala. Sm pa gledala na strani od Adrie pa je tm tko pisal. Sm zdele gledala tut na Ryanair pa so karte res ful poceni. Sam je do marca očitno vse rezerviran ker je ikonca letala prečrtana. To pomoje pomen da ni več placa.
Ja to se pa pol splača it pogledat če je tok poceni. Pa sm brala 1 stran nazaj pa so punce rekle da je kr uredu hotel za tako ceno. Za kok oseb pa je soba? Predvidevam da za 2 ane.
Pomoje je tko da če že grem tja pol se splača it za 14 dni k zdele bi šla prvič in me res use zanima. Ubistvu pa še ne vem kam izven Londona bi lahko šla ampak se zihr kej zanimivega najde.

Ja to se pa pol splača it pogledat če je tok poceni. Pa sm brala 1 stran nazaj pa so punce rekle da je kr uredu hotel za tako ceno. Za kok oseb pa je soba? Predvidevam da za 2 ane.
Pomoje je tko da če že grem tja pol se splača it za 14 dni k zdele bi šla prvič in me res use zanima. Ubistvu pa še ne vem kam izven Londona bi lahko šla ampak se zihr kej zanimivega najde.
Bunny. napisal/-a:Kako da si dala samo 80 eurou? A to povratno? K js sm gledala na Adriji pa je easyJet 188 eurou povratna. Hostli so ceneje kot hoteli. Tko da me pol za hostle zanima. Ubistvu meni je vseeno kje spim samo da mam nekje za prespat. Itak te večino dneva ni. A se bolj splača it za 7dni ali za 14? Ker js bi šla še malo pogledat izven Londona pa me zanima če je potem 7 dni premalo.
Pazte to, moj frend je dal za ryanair iz celovca, za povratno karto z vsemi taksami, 2 eura

je to sploh mogoče?! wow!

Zadnjič spremenil chiqqa, dne 08. Okt. 2009 12:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
chiqqa napisal/-a:Bunny. napisal/-a:Kako da si dala samo 80 eurou? A to povratno? K js sm gledala na Adriji pa je easyJet 188 eurou povratna. Hostli so ceneje kot hoteli. Tko da me pol za hostle zanima. Ubistvu meni je vseeno kje spim samo da mam nekje za prespat. Itak te večino dneva ni. A se bolj splača it za 7dni ali za 14? Ker js bi šla še malo pogledat izven Londona pa me zanima če je potem 7 dni premalo.
Pazte to, moj frend je dal za ryanair iz celovca, za povratno karto z vsemi taksami, 2 eura![]()
![]()
![]()
je to sploh mogoče?! wow!
Čist možno, tud moja sodelovka je dala tud in tud sama sem že parkrat zasledila take ponudbe. Noro uglavnem

Zadnjič spremenil ŽuŽa, dne 23. Jul. 2010 16:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Jaz našla najcenejši polet v eno smer- 5€.
Sicer pa v zadnjem obisku skupaj zapravila:
80€ letalo easyJet iz Lj
105€ hotel easyHotel 6 nočitev (s fantom skupaj 195 funtom- mislim da se cene gledajo po sobi, tako da se bolj splača, da sta 2)
25,8 funta (=28 €) za povratno karto Stanstead Express (naslednjič vzamem easyBus)
25 funtov (=26€) enotedenska karta za podzemno v conah 1&2.
To so bili nujni stroški.
Potem sva šla a s fantom še v London Dungeons in London Eye (na njegovo željo) in dala okoli 30 funtov na osebo (=33€).
Drugih vstopnin pa nisva plačevala, saj je večina muzejev in galerij zastonj.
Aja, še hrana:
midva sva šla vsako jutro na English Breakfast (2 toasta, 2 jajci, maslo, slanina, klobasa, gobice) za 5 funtov (=5,5€) in potem še enkrat popoldne nekam jest (maksimalno 8 funtov na obrok- enkrat samopostrežna v Sohu za 6 funtov, McDonalds, neka mehiška ki jo našla v Sohu). Naju je zajtrk tako nasitil, da celo moj fant (ki poje ogromno), da sva šele ob 4ih popoldne spet jedla. Seveda pa stalna zaloga vode in včasih kakšno sadje. Ter kava v Starbucksu (2-3 funte).
Sicer pa v zadnjem obisku skupaj zapravila:
80€ letalo easyJet iz Lj
105€ hotel easyHotel 6 nočitev (s fantom skupaj 195 funtom- mislim da se cene gledajo po sobi, tako da se bolj splača, da sta 2)
25,8 funta (=28 €) za povratno karto Stanstead Express (naslednjič vzamem easyBus)
25 funtov (=26€) enotedenska karta za podzemno v conah 1&2.
To so bili nujni stroški.
Potem sva šla a s fantom še v London Dungeons in London Eye (na njegovo željo) in dala okoli 30 funtov na osebo (=33€).
Drugih vstopnin pa nisva plačevala, saj je večina muzejev in galerij zastonj.
Aja, še hrana:
midva sva šla vsako jutro na English Breakfast (2 toasta, 2 jajci, maslo, slanina, klobasa, gobice) za 5 funtov (=5,5€) in potem še enkrat popoldne nekam jest (maksimalno 8 funtov na obrok- enkrat samopostrežna v Sohu za 6 funtov, McDonalds, neka mehiška ki jo našla v Sohu). Naju je zajtrk tako nasitil, da celo moj fant (ki poje ogromno), da sva šele ob 4ih popoldne spet jedla. Seveda pa stalna zaloga vode in včasih kakšno sadje. Ter kava v Starbucksu (2-3 funte).