Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
mackica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mackica »

Moja tasca... Spominja me na film Monster in Law, sam da ni do te mere da bi prow nacrtovala kako bi me eliminirala :P
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kozarec »

nikapetric napisal/-a:
kozarec napisal/-a:Moja kao tašča je moteča, ja to bo prava beseda.
Hoče se mi prikupit, se prilizuje z materialnimi stvarmi, ker hoče sploh zdaj it zraven naju na morje.
Prvič nama je ospelo letos, da bova šla sama. Sam sem v dvomih, ker mislim, da ji bo tud letos uspelo, ker ji je do zdaj še vsako leto. Razlog je ta, da njen sinek že ne bo lačen in...
te ženske so čist prkurjene!zadnc je nama težila zakaj ne bi šla njegova mlajša sestrca z nama v pariz..in medva,da pač bi šla rada sama-romantika pa to..pa ona:ja zakaj pa ne, no?in on eksplodira:zarad tega kr hočm s svojo punco divje seksat v parizu...po vsem parizu..no in to ji je zaprlo usta!kozarec - dokler ji ne bo sine reku,da mogoče pr 25ih si pa že zna skuhat kšno argo juho vama bo ves čas težila!v glavnem on mora razjasnt stvari in se postavt za vaju!

Ja verjetno maste res prav, da dokler ji on sam ne bo povedal, da je moteča ji verjetno res ne bo potegnilo.

Letos greva sama na morje in to je zame dosežek in se letošnjega morja zelo veselim.

Čeprav si verjetno ona zelo prizadeva, dabi nekak šla zraven. Res pa je, da imajo apartma na morju in nekak je ona celo poletje dol sam letos smo se morali že februarja zmenit, da imava midva en teden zase....

Drugače moj fant ni nek mamin sinek sam ona ga dela takega. Vtakne se prav v vse, povsod more bit prisotna in čist nič ji ne uide.
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

No, jst mam pa kr srečo. Moja draga taščica je res prov fajn ženska. Prjazna, nikol se ne vtika v naju, sinčka je res lepo vzgojila (tko, da rad kuha, pospravla, še celo lika :oops: ) in me zna pohvalt. Vsak drug dan slišm, da sm luštna punca pa tko naprej. Mam res srečo.

Bivša taščica mi je pa že ko sva se spoznali rekla, da je po horoskopu škorpijon in če se ji kdo zamer, to ni dobr :evil: . Ampak me je pa zlo velik naučila, kar se odnosov tiče in sm ji res hvaležna.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Grrrrrrrr čist na frišno sm razpizdena :evil: Sm bla dans ceu dan pr njih.. In prej okol 6ih pride domov, midva sva glih pekla pice za večerjo in men je lubi pouno nadevu na pico in reku, da bo pač on pojedu kolkr jz ne bom, pa po pomoti mi je dau par takih stavri gor ki jih sploh ne jem. U glavnm.. Pol pride taščica domov (jz sm že klela, kr mi bo gledala pod nož pa vilce in se ne bova mogla sama najest). Pol pa še fotr od mojga- on se je lepo menu, se najedu in šou od mize, mi pa lepo jedli dalje. In že ko je vidla, da men nekak ne gre in kr meljem je začela bit neki tečna in jz lepo POŽRLA tisto pico, kr če bi tam pred njo rekla lubiju d ne morm bi že začela kolk sm zbisrčna in kolk kr neki.. On mi pa tut ni sam reku, če mu dam pico kr bi hecno zvenelo :D U glavnm pol sm komi dihala kr je biu origano gor in jz tega ne prenesem me use peče pa grlo mam tako nekak neprehodno. Ko sm šla gor u sobo mi je šlo na bruhanje in kr neki. Njej vem, da se je moglo strašno fajn zdet.

Aja pa še to, prej predn je bla pica spečena sm mogla tam pr mizi sedet, da mi je kazala ene fotke. Pol pa reče lej kake (nevemKAKseJIMžeREČE) rože mam tam uzadi. In za mojim hrbtom je pouno rož, že itk na tleh ob steni v kuhni, pol na okenski polici notranji, pol na zunanji.. In jz gleam kero rožo sploh morm gledat :D in ona VE, da sm totalni antitalent za rože, sploh me ne zanimajo in res nimam pojma. Ločim jih sam po barvah. In pol prbije tam pred mojim dragim: Ja veš, a ti nism že omenla, da so pr naši hiši pogoj rože? WTF baba neumna?! :roll: Moj se je začeu neki pizdit naj ne gnjavi pa naj ne bo pametna in ona pol kr neki: Jao, če ti že jz mogoče to nism omenla, sm mislila, da ti je vsaj Nino. (Pa tak nism glih 1mesec pr njih, ampak precej več :evil: ) In ona mi gre tam prbijat ene take. Pol ko sta se ona dva skor skregala pa se zasmeji z tistim coprniškim smehom in use kao : Joke ej, joke! Pol ji pa je še moj prbiu: Jao ta tvoj smeh.. ubija :P
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: sončna pega

Neprebrana objava Napisal/-a psenica »

renatka_ napisal/-a: U glavnm pol sm komi dihala kr je biu origano gor in jz tega ne prenesem me use peče pa grlo mam tako nekak neprehodno. Ko sm šla gor u sobo mi je šlo na bruhanje in kr neki. Njej vem, da se je moglo strašno fajn zdet.

boga :( mislim, da nebi blo tak hudo, da bi tipu rekla če bo pojedo,al?je pa res da mene tud glede hrane silijo in se tud (ko so njegovi zraven)prav silim s hrano,da nebi neka fina izpadla :roll:
mi pa hvalabogu o rožah ne govori, ker sem tud čist antiinteresent :D
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Pa ne ni fora o tem, sam ona bi pol neki podjebavat začela pa bv no.. Rajš se nažiram tam s tisto pofukano pico, ko, da njo poslušam pou ure :? Ko ona pride domov ga men kr zabedira, takoj je dretje v hiši.
Bina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: pod pohorjem

Neprebrana objava Napisal/-a Bina »

Manj jo vidim, raje jo imam.
Hvala bogu živiva zase! :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

renatka_ napisal/-a:In pol prbije tam pred mojim dragim: Ja veš, a ti nism že omenla, da so pr naši hiši pogoj rože? WTF baba neumna?! :roll: Moj se je začeu neki pizdit naj ne gnjavi pa naj ne bo pametna in ona pol kr neki: Jao, če ti že jz mogoče to nism omenla, sm mislila, da ti je vsaj Nino.

kera zoprna stara vešča :evil:
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Ma ja, na fula ej :D Jz itak sam okol zijam, pa pičim čimprej u zgorni štuk, ker mam goflo dougo še pa još pa bi mi hitr žiuc potegnalo pa kaj ušlo :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

bi lahko zaceli ob zgodbah slike tasc limat ter glasovat, katera je najbolj vescasta! :D :D :D
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Nočeš, da prlepim tule gor sliko tastare od mojga ej :x Jz bi njo prpopala nekam :evil: Jao baba tečna, stara, visoka
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

renatka_ napisal/-a:Nočeš, da prlepim tule gor sliko tastare od mojga ej :x Jz bi njo prpopala nekam :evil: Jao baba tečna, stara, visoka

kar prilepi! bom lahko necaka z njeno sliko strasil, ce bo zjutraj prevec galamil! :D :D :D
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

NI VEČ SLIKE :cool:

Izvolio :D Sj bom pol odstranla, kr me je strah, da kaka napačna oseba vidi (nikol ne veš :D ). Tu ne zgleda še tak fejst antipatična. Zna bit še bolj :roll:
Zadnjič spremenil renatka_, dne 27. Jul. 2006 23:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja kaj si ti noooora???? :eek: :eek: :eek:

to je doza za odrasle! :D :D
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Doužn si mi enkrat nekje en pir, ker neveš kak mi je blo zdele hudo ko sm vidla njeno sliko poleg najine ( u avatarju :D )
Odgovori