Seks v troje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Seks v troje?

Seveda!
220
26%
Khm, dvomim
302
35%
No way!
314
37%
Samo v troje?
21
2%

Skupaj glasov: 857

Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Horus napisal/-a:Ja Jesus Christ Almighty zenska, dej ze razumi da jazst govorim, da je primerljiva metoda, ne pa poseg. Jaz govorim, da lahko primerjas okna na dveh hisah, tudi ce je ena sicer viktorijanski stil

saj ni nejasno kaj pišeš.. a vendar se sprašujem če sploh razumeš kaj sem ti odgovorila.

Če se že tako zanašaš na logiko pa probaj preskočiti emotivne izpade.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Horus napisal/-a:Mislim, da bi se Konfucija na momente spravila ob pamet, ne pa mene :P

hahaha ... :D

saj bo :wink:
Horus

*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Horus napisal/-a:Right, nazaj na trojcke xD Al pa udarimo raj o cetverckih eno?

Sm glih hotla napisat, da sm zadnje dve strani prebrala pa nikjer nč o trojčkih :P
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

Mahagonij napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:IceIce: v ZDA obrežejo manjši % črncev kot belcev (70% v primerjavi z 90%), in še manjši % latinosov kot teh dveh.
Napačne številke.

Prave številke.

Mahagonij napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:Zagovorniki neobrezovanja imate na svoji strani tri argumente: (velika) izguba občutljivosti glavice; (majhno) tveganje komplikacij zaradi posega; in svoboda odločanja o lastnem telesu.
Ni pomembna izguba občutljivosti glavice, ampak predvsem izguba vseh žičnih končičev v kožici kar je 30%-50% na organu.
Posledčino je slabša masturbacija in nekateri pravijo da tudi seks.

Tiste v odrezani kožici izgubiš, tisti v glavici pa otopijo. Vsemu skupaj lahko rečeva izguba občutljivosti.

Že ves čas govorim, da je to edini glavni argument, ki ga nasprotniki obrezovanja imajo. Če ne bi bilo tega, bi takoj glasoval za to, da se vse novorojenčke obreže. Tako pa mislim, da se mora vsak odločiti zase.

Mahagonij napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:Zagovorniki obrezovanja imajo na svoji strani večino drugih argumentov.
Ne.

Ja.

Mahagonij napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:Higiena ni le zanemarljivo boljša, je bistveno boljša.
Po kateri logiki? Čisto neosnovana trditev. A to je osnovano na tem, kaj se zgodi, če se nihče ne umiva?

To je osnovano na mojih izkušnjah.

Mahagonij napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:Možnost infekcij je manjša.
Še ena kontroverzna in nepotrjena trditev.

Samo zato, ker dokaze ignoriraš, ne pomeni, da jih ni.

Med obrezanimi moškimi rak na penisu praktično ne obstaja. Raka na penisu povzroča HPV. To ti lahko pove, kje HPV prebiva v moškemu.

Obrezani moški imajo 50% manjše tveganje, da staknejo HIV. To je bilo potrjeno v večih študijah. Eno veliko in odmevno so v Franciji predčasno prekinili, ko so ugotovili, kako močen je efekt. Moškim, ki so se nameravali obrezati, pa so to odločitev odložili zaradi sodelovanja v študiji, so priporočali, da ne odlašajo več in se gredo obrezati takoj.

Mahagonij napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:Večina žensk, ki so izkusile razliko - čeprav gotovo ne vse - raje vidi, fafa, seksa z obrezanim.
Spet povsem neosnovana trditev. Poleg tega ženske so izjemno občutljive na trende. Po trenutnem trendu je obrezanost hot, kar se pozna v njihovih mnenjih v Sloveniji. Par let nazaj tega ni blo.

Trditev osnovana na mojih osebnih izkušnjah, na izkušnjah moje partnerke, in na pogovorih z ženskami, ki so preizkusile že dovolj različnih kurcev, da jih ne premaknejo neki "trendi".

Mahagonij napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:Obrezan moški laže ohranja erekcijo
Spet čist neosnovano.

Osnovano na študijah v Turčiji in na mojih lastnih izkušnjah. To je še en od razlogov, zakaj sem se šel obrezat, in ti povem, da je razlika bistvena.

Mahagonij napisal/-a:Vse raziskave, ki prihajajo iz ZDA so sumljive, ker obstaja ogromen interes, da se najde razlog za obrezovanje.

Vse, kar ti rečeš, je sumljivo, ker obstaja pri tebi ogromen interes, da bi obdržal svojo dragoceno kožico.

Brez skrbi. Zaradi mene si je res ne rabiš it odrezat.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 02. Nov. 2009 22:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

jullia_ napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:svoboda odločanja o lastnem telesu.

Odebeljen argument pretehta nad vsemi ostalimi. Ko enkrat ne bo več, bom resno razmislila o tem, če še želim živet v tej družbi, ali pa bi se mogoče raje odselila med pingvine na Antarktiko.

Ne. Ne pretehta. Spoh ne pri novorojenčkih.

Mislim, da se starša lahko odločita, kakšnega otroka bosta spravila na svet. Če hočeta fantka, naj imata fantka. Če hočeta punčko, naj imata punčko. Pod milim nebom, naj se prosim ne odločita za otroka z downovim sindromom in podobnim.

Če je dopustno, da imata starša določen vpliv na to, kakšnega otroka bosta imela, potem je načeloma vseeno, ali mu kožico odrežeta takoj po rojstvu, ali pa z genetskim inženiringom dosežeta, da kožica sploh ne bo zrastla.

Drugo je, da ljudje trpinčijo 12 let stare dečke in jih ceremonialno obrezujejo takrat - prav možno proti njihovi volji. Ampak če gre za takšno spremembo na novorojenčku... potem je pa res vprašanje, ali tukaj pretehta svoboda novorojenčka, kaj počne s svojim telesom, ali svoboda staršev, kakšnega otroka hočeta spraviti na svet.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

jullia_ napisal/-a:Kar predstavljaj si, da bi morala na občino hodit po dovoljenje za seks (kot greš po vozniško), ker bi v nasprotnem primeru tvegala kazen.

Bolj verjetno je, da bi ljudje seksali kljub prepovedi, država bi pa potem "kršitelje", ki bi jih ujeli, metala v zapor, ali še kaj slabšega. V najslabšem primeru bi nastala družbena katastrofa tipa Saudska Arabija.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Horus napisal/-a:To je tako, kot ce bi upostevali ameriske raziskave o rasnem profiliranju. Po njihovi logiki je afrika polna kriminalcev, v Evropi pa kriminala skoraj da ne bi smelo biti.

A???

Začenja se mi dozdevati, da imata z Mahagonijem en resen bias proti vsemu ameriškemu.

Če je tako, potem sama padeta v tisto kategorijo, ki jo kritizirata - ljudje, ki so preveč pod vplivom mode in trendov.

V Sloveniji je zadnjih 10 let trend, da se pljuva po Ameriki, in da nič ameriškega ni dobro.

Afrika je polna kriminalcev. Če ne verjameš, pojdi enkrat živet v Južnoafriško Republiko. Bolj proti severu je pa samo še slabše. V primerjavi s tistim je Evropa paradiž.

Horus napisal/-a:Dajmo upostevati samo popolnoma nepristranske vire, pa bo slika drugacna.

Popolnoma nepristranskih virov ni.

Razen tega se mi zdi, da nepristranskost definiraš kot: "Tisti, ki se strinja z mano."
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Alwaleed napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:svoboda odločanja o lastnem telesu.

Odebeljen argument pretehta nad vsemi ostalimi. Ko enkrat ne bo več, bom resno razmislila o tem, če še želim živet v tej družbi, ali pa bi se mogoče raje odselila med pingvine na Antarktiko.

Ne. Ne pretehta. Spoh ne pri novorojenčkih.

Otrok načeloma ima vse pravice od rojstva naprej (načeloma pravim zato, ker iz očitnih razlogov nima recimo volilne pravice), le da nekatere v njegovem imenu izvršujejo starši v okviru starševske pravice.
Pri tem so do določene mere omejeni, ker je vedno potrebno tehtati med pravicami otroka kot individualnega bitja, pravico staršev, da za otroka skrbijo in ga vzgajajo po lastni presoji in javnim interesom.
Če ostanem na področju telesne integritete je nedopustna lepotna kirurgija na otrocih, obvezni so pregledi pri pediatru, nekje vmes je pa poleg obrezovanja še naprimer cepljenje.
"Nekje vmes" pomeni, da obstajajo razlogi za in razlogi proti, zato je stvar presoje staršev, kako se bodo odločili o vprašanju telesne integritete otroka. Definitivno se pa ne more posegat v telo otroka brez omejitev v imenu nekega višjega interesa zgolj zato, ker je premajhen, da bi izrazil svoje mnenje o tem. Zato pa ima skrbnike.
Jaz sicer nimam penisa in posledično tudi kožice na njem ne ( :) ), so pa moji starši 15 let nazaj sprejeli takšno odločitev o mojih mandljih. Šlo je za poseg v moje telo in oni so dali privolitev, ker šestletnik pač ne more sam odločat, ali bo šel pod nož. Vseeno pa zdravniki tega niso mogli narest samovoljno, čeprav je bila operacija zelo koristna zame.

Glede izbire otroka se pa itak ne bova strinjala, ker sem strogo proti genetskemu inženiringu zarodka. Otroka pač ne moreš izbirat po katalogu.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Alwaleed napisal/-a: Večina žensk, ki so izkusile razliko - čeprav gotovo ne vse - raje vidi, fafa, seksa z obrezanim.

:lol:
kje si pa to prebral? večina žensk raje fafa pobrite- isto bedasta trditev.

Alwaleed napisal/-a:Obrezan moški laže ohranja erekcijo

:lol:
Ni da bi jo "ohranjal". Pač težje mu pride- revčku. Nekako sam ne more vplivati na to. Lahko do iste mere kot neobrezan moški. Je pa erekcija daljša, ker je manj občuljiv in ne ker jo sam ohranja.

give me a break!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Horus

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

NACI
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 25. Nov. 2010 9:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Horus napisal/-a: v ameriki pa "ker je tud foter tak". C'mon.
Ubistvu gre precej preko tega.
1. Nerodno bi bilo sedaj povedati miljonom moskim, da so jih cist brezveze obrezal.

2. Poseg obrezovanja stane. Dohtarji so plačani za poseg. Če imamo študije, ki demonstrirajo pozitivne efekte, potem se poseg lahko označi kot priporočen. Če se označi kot priporočen potem ga več staršev plača. Če se označi kot priporočen ga začnejo kriti tudi zdravstevne zavarovalnice kot je Medicaid in se takih posegov več plača. Raziskave delajo zdravniki.

Interes torej obstaja, da se najde medicinski razlog za to početje.

Trenutno ameriska zveza pediatrov ne priporoča posega in ga zdravstvene zavarovalnice ne krijejo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Veron|ka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Veron|ka »

Ja jaz bi probala v troje, seveda pod pogojem, da ne bi bila v resni zvezi.. Sama bi s še eno žensko in enim moškim, vendar bi me kr težil tisti konček misli, da ne bi mogla gledat dragega, kako se mečka pred mano z kako drugo afno :D Ne zdi se mi sicer nemoralno, če komu to paše oz. mu je všeč, naj pač to prakticira.. Še vseeno pa se mi zdi, da lahko povzroči težave v partnerski zvezi, pa čeprav sta na začetku oba za to.. Všeč mi je, da se partnerja o tem pogovorita in si razkrijeta svoje fantazije, vendar pa morata biti oba za stvar.. Če je to želja enega, partner pa se s tem ne strinja, ostaja pri drugemu zgolj potlačena želja.. Sama če sm v vezi z nekom, pričakujem od partnerja zvestobo, tudi fizično :D

Čeprav pa mislim, da skoraj ni moškega ki mu tole ni skrita želja, imet dve ženski :)

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
Odgovori