Vse o kopalkah
ja, jst sem mela 3 leta nazaj ene take. ful podložen modrc s tistimi "povštri", ko si prišel iz vode, si en liter vode ožel iz njega. pa hlačke mi tud niso odgovarjale-ful preveč so riti pokrile.
letos se bom itak brez modrca sončla, tko da sem pozorna predvsem na gatke, da jih je čim manj (sam ne tangice).
letos se bom itak brez modrca sončla, tko da sem pozorna predvsem na gatke, da jih je čim manj (sam ne tangice).
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Ewchk napisal/-a:Js sm predlan kupla v Calzedoniji kopalke in so kul no, sam je res da sm dala 15000 za njih. Je pa barva zbledela... Zdj so komi še kej roza.
ja, a ni škoda dat tok za kopalke, pol ti pa iz rdeče rata roza

Ja sej glih to je problem...jst jih mam tut ene par iz NY sam kaj k pol hod pol plaže v takih kopalkih
ok mal pretiravam...sam jih ma pa res dost te kopalke
Tko, da mam zdej tiste sam za sproblečt...če smo glih na čolnu pa da nimam mokrih kopalk gor

Tko, da mam zdej tiste sam za sproblečt...če smo glih na čolnu pa da nimam mokrih kopalk gor

Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
~NIA~ napisal/-a:a v NYju dobiš tko da lah kupš modrc posebi pa gate posebi?? nism bla že douk oz.nikol ne pregledujm kopalk pa tega..
pa a majo tud kšne lepe z večjimi ciframi modrcov (c,d?)
kok je pa kj cena?
hvala :*
mislim, da lahko kupiš posebej

EDIT: inchy me je prehitela

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
LyLa napisal/-a:Ehh, jst pa okol kopalk fuuuuul ne kompliciram.. ne poziram na plaži
Mam ene par parov in to je to. Skor dvomim, da si bom kake kupla.
evo jst isto... v bistvu jih niti ne rabm preveč ker nikol ne visim na morju več kt en teden tko da raj za kej druzga zapravlam... sicr sm mela lan eno obdobje, k sm si kupla clo tri nove (ker res nism mela skor nobenih), ampak od teh sem ene že zgubila, druge so se mi razparale, na tretjih (k so bele btw) pa sem na rit dobila en plav flek, k sploh ne gre stran

The secret of success is consistency of purpose.