Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Uporabniški avatar
napolitanka+cosmo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a napolitanka+cosmo »

Haha, Špela (desno) se že kaže s svojimi novimi modrimi lečami. Baje si je še zelene naročila. Čekiri spodnjo slikco :D

Slika
*tamalla*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a *tamalla* »

napolitanka+cosmo napisal/-a:Haha, Špela (desno) se že kaže s svojimi novimi modrimi lečami. Baje si je še zelene naročila. Čekiri spodnjo slikco :D

Slika

ok sam oči ji pa tak povdari da sem se kr mal ustrašla je ko sem ji pogledala v oči...
je pa lepa barva...
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

o mater...jst sm se tut kr ustrašla... :eek: :D
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

Uuu, Špeli spet brez narastka na buči ... :D :lol: :P
Uporabniški avatar
zvezdica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a zvezdica83 »

s teemi lečami je pa k drakula, groza res
naravno je blo lepše
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

za moje pojme sta preveč zapečeni :flamingdev: :roll:
nikita20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikita20 »

ja a bi katera od vas lahko pohvalila kaj, ali boste samo grajale? Ma.. sej če bi pa Špela shujšala bi se je tut ustrašle,ker bi bla kot okostnjak..sej imate ,ožnost poslušat koga drugega npr. te ta nove atomik harmonik.. aja sej res, uni deklini sta pa še bolj perfect kot š in š..
*tamalla*
Komunikatorka
Komunikatorka

laram napisal/-a:Uuu, Špeli spet brez narastka na buči ... :D :lol: :P

ja če bi jst mela sponzor frizerja bi tud bla vsak teden pobarvana :P

drugače pa:
nikita20: tuki vsaka izraža svoje mnenje in imamo vso pravico povedat kaj si mislimo o njej... :roll:
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

jo kake učke ma špela. Grdo! very grdo!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
Andrejcka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Andrejcka »

Če bi mene kdo kaj vprašal bi rekla, da niti ne izgledajo kot najlepše ženske na svetu...ampak pač postavo imajo dobro in to je obnorelo slovenski narod. Pet pa punci tak ne znata, a še niste slišali, da pojeta na play back in to se je jasno videlo enkrat, ko se je ena skor spotaknala na tistem kablu od mikrofona pa, ko je nehala pet :? Mislim halo :) Že vedo kaj počnejo, ampak to ni noben način za zbiranje poslušalcev, ker jih nihče ne posluša dejansko zaradi glasbe ampak zgolj zaradi tega, ker so tak "znani"... njuni joški namreč.
Ne rečem, da kdaj pa kdaj ne plešem na njihovo muzko je pač njihovo besedilo najlažje zapet in odplesat, ker ni notri vložena nobena umetnost.
Upanje je kot plutovina na vodi lahko jo potisneš do dna ampak vedno bo priplavala nazaj na površje.
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Kvalitetni ali ne, brez posluha li ne, brez joskov ali ne - uspelo jim je, zasloveli so, kolkr v Sloveniji sploh lahko zaslovis in znajo nardit dobr zur.
Tko da kapo dol - ceprav jih niti slucajno ne poslusam. :)
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
Andrejcka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Andrejcka »

Smotka najprej jih full pohvališ potem pa se preprosto opravičiš, da jih niti slučajno ne poslušaš... Tisoč ludi tisoč čudi in nihče nikogar ne obsoja zaradi tega kaj posluša. Čisto vsi sem prepričana, da ste že vsaj enkrat slišali v celoti kakšno njihovo pesem, kar sicer ne pomeni, da jih sedaj redno poslušate, ampak zagotovo se vam je kak njihov komad zadopadel zgolj zaradi tega, ker so smešni...Meni je blazno butasta pesem brizgala brizga, ampak se vedno nasmejim, ko jo slišim.

Se pa strinjam, da jim resnično gre čas, da so v tolk hitrem času dosegli kar mnogi drugi ne dosežejo v večih letih.
Upanje je kot plutovina na vodi lahko jo potisneš do dna ampak vedno bo priplavala nazaj na površje.
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Andrejcka napisal/-a:Smotka najprej jih full pohvališ potem pa se preprosto opravičiš, da jih niti slučajno ne poslušaš... Tisoč ludi tisoč čudi in nihče nikogar ne obsoja zaradi tega kaj posluša. Čisto vsi sem prepričana, da ste že vsaj enkrat slišali v celoti kakšno njihovo pesem, kar sicer ne pomeni, da jih sedaj redno poslušate, ampak zagotovo se vam je kak njihov komad zadopadel zgolj zaradi tega, ker so smešni...Meni je blazno butasta pesem brizgala brizga, ampak se vedno nasmejim, ko jo slišim.

Se pa strinjam, da jim resnično gre čas, da so v tolk hitrem času dosegli kar mnogi drugi ne dosežejo v večih letih.

Nisem se opravicla.. :) Sam povedala sm, da so za slovenske razmere res zasloveli in pac na tak nacin kot so, to niti ni vazno zdej. Ne, pa ne poslusam Atomikov, pa tud ce bi jih - moja osebna stvar.

S tem, da sem povedala, da jih ne poslusam sm hotla sam to povedat, da ne glede na to, da mi muska ni vsec, niti mal - kapo jim dol, ker so res kar v Sloveniji lahko (pi*** a se morm res ponavljat :roll: :D )zasloveli.
As simple as that :P
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
*tamalla*
Komunikatorka
Komunikatorka

se strinjam...
v sloveniji so dosegli vse kar so lahka...ajd se mi grejo včasih prav na živce ko majo kake bedne sam mormo se sprijaznit da so zdej med "bolšimi" v sloveniji in tak je tak da jst proti njim nimam nič...niti jih ne obožujem...sem pa že bila na nekaterih nihovih koncertih in morem povedat da so naredil fešto tapravo...tak da za to---> :flehan:

drugače pa glede špele in špelce:
punci sta obe lušni,imata joške,znata migat in nekaj zapet in to če realno pogledamo je dovolj da v sloveniji da postaneš "zvezda"...tak da nimam nič proti nima da ne bo kera kej rekla...
pač tako je moje mnenje...

tako da sprejet jih mormo takšne kod so pa če se na trpalnice postavite ko oni bodo še kr na sceni... :P
nikita20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikita20 »

No ja.. men se zdijo kul in so vsaj original, ne pa turbo angeli ki na svojih nastopih oz. tv intrvjujih pojemo pesmi od AH.. izvirnost pa taka :?
Odgovori