- mi malo manjka mogoče družbe v Lj, imam večino bližnjih prijateljic na S primorskem in eno na obali, v Lj sem imela pa bolj bivšega, potem nekaj mesecev sva se s Chaskijem redno dobivala, neko obdobje je K hodil v Lj, 1-2x na teden, neko obdobje sem bila tako utrujena, zaksrbljena za bivšega, da sem samo spat hodila po službi in mi zato ni bilo dolgčas, zdaj je pa kar neka luknja nastala..
- še vedno se nisem spravila na to športno dejavnost v Lj, ta teden mam pa absolutno zabit in nimam časa.. pa še celo opremo bi si rabila nazaj pripravit, copatk še vedno nisem očistila..
- sem pa videla tud neke plese v paru na primorskem 1x tedensko med tednom, kamor bi tudi se lahko magari vozila 1x tedensko
- malo tud razmišljam, če si ne bi najdla službe na Primorskem in bi imela potem vso bolj bližnjo družbo bolj pri roki
- še vedno pa ćakam da se bo bivši ponovno oglasil, da bi poskušala malo zgladit spore..
- se moram počasi odpravit v Mb
- ne vem kaj me je prijelo, sploh me ne povleče več toliko kadit in kadim približno pol toliko kot prej
- lol, K izjavlja, da če bom bila z njim skupaj, da bo poklical mojega šefa in dal odpoved ali se nekaj zmenil z njim, (sta ravno oba primorca) da se jaz ne bom toliko ukvarjala službo, ker morem spat 8 ur na dan in bit za vikend prosta, da bom hodila z njim na izlete