- mi malo manjka mogoče družbe v Lj, imam večino bližnjih prijateljic na S primorskem in eno na obali, v Lj sem imela pa bolj bivšega, potem nekaj mesecev sva se s Chaskijem redno dobivala, neko obdobje je K hodil v Lj, 1-2x na teden, neko obdobje sem bila tako utrujena, zaksrbljena za bivšega, da sem samo spat hodila po službi in mi zato ni bilo dolgčas, zdaj je pa kar neka luknja nastala..
- še vedno se nisem spravila na to športno dejavnost v Lj, ta teden mam pa absolutno zabit in nimam časa.. pa še celo opremo bi si rabila nazaj pripravit, copatk še vedno nisem očistila..
- sem pa videla tud neke plese v paru na primorskem 1x tedensko med tednom, kamor bi tudi se lahko magari vozila 1x tedensko
- malo tud razmišljam, če si ne bi najdla službe na Primorskem in bi imela potem vso bolj bližnjo družbo bolj pri roki
- še vedno pa ćakam da se bo bivši ponovno oglasil, da bi poskušala malo zgladit spore..
- se moram počasi odpravit v Mb
- ne vem kaj me je prijelo, sploh me ne povleče več toliko kadit in kadim približno pol toliko kot prej
- lol, K izjavlja, da če bom bila z njim skupaj, da bo poklical mojega šefa in dal odpoved ali se nekaj zmenil z njim, (sta ravno oba primorca) da se jaz ne bom toliko ukvarjala službo, ker morem spat 8 ur na dan in bit za vikend prosta, da bom hodila z njim na izlete

ali me pa zafrkava

sem srečna da nisem samska, jaz nevem če bi se znajdla z vsemi temi aplikacijami + ful rajši imam fizični kontakt, mislm mogoče sem glede tega staromodna ampak jaz moram človeka zavohat ga videt in mislim da po vseh teh aplikacijah je vse tako fake in moški in ženske da mi je prav bljek..še kakor mmm razlaga o teh zadevah me še manj mika da bi v primeru samskosti - boh ne daj- poskusila kaj takega
pa na nek način vrjamem v ljubezen na prvi pogled, no vsaj tako sem tudi do sedaj sama doživljala ljubezen in seks, ko začutiš neko neustavljivo privlačnost do nekoga ko se srečaš s pogledom...nevem mogoče sem pa samo sanjačka, ampak si vseeno mislim da te ljubezni preko spleta niso tako pristne..pa imam kolegice ki imajo tipe in so se na tak način spoznal ampak men je to mimo pač ni isto za moje pojme ker ni spontano in jaz ljubim spontano...
Yes, vsaj nekaj mi je uspelo. Morda se vam zdim smešen, a nekaj gin tonicov me sprosti, da potem vsaj malo migam oz. kar precej, letos se sicer kaj veliko nisem zapletel v neke pogovore, "plesi" z drugimi so pa bili bolj tko bežni za dvigovanje dobre volje
), potem poleti odkar sem z enim novim kolegom šla skupaj na počitnice v Romunijo, pa še on hodi na vsem par dni v Lj, eno obdobje, preden sem imela malo manj gužve v služi, je še več hodil, kot zadnji čas. Me je prišel obiskat tudi danes, prvič v tem tednu.
Na začetku službe sva se pa tudi s sodelavcem bila v precej prijateljskem odnosu, sva se skoraj vsak dan kaj slišala tudi po službi, govorila mogoče večinoma o službi, malo privat... Ma tudi večinoma zaradi tega, ker sem jaz njjemu bila všeč..