- da sem danes delala od doma, zgodaj zaključila in sem si kar predolgo pavzo vzela od popoldneva naprej, samo očitno morem tudi malo sama o sebi razmišljat poleg ostalih stvari.
- da sploh ne razumem stvari, kar se je zgodilo okrog bivšega, mislim, da se počutim malo izgubljeno brez njega, ker sem ga veliko časa poznala, se družila od vseh največ z njim, sva si bila zelo blizu.. Zgleda pa, da sploh ne želi imet več stikov z mano. Zgleda, da je šlo vse navzdol letos, ko ni želel it nikamor izven Slo z mano.. Ne razumem čisto nič, zakaj sem naredila stvari, ki sem jih in kaj bi bilo v določenih situacijah sploh prav naredit, oz se odločit.
- da mi je zanimivo gledat skupne slike Kja in prijateljice iz raznih lokacij, ravno gledala Iran, Irak, Indonezijo, Ugando, Kirgizistan.. po eni strani bi tako šla kar nekam potovat z njim, po drugi, imam pa kot eno črno luknjo, ker je bivši in hkrati bivši best frend izginil iz mojega življenja in me ignorira.
- joj, si mislim, da če bi bila takrat pred leti na mestu od frendice in samska, najbrž ne bi zdržala niti kake 2 ali 3 dni od odhoda..

Hkrati mi niti ni v celoti všeč, ampak neke stvari pritegnejo.. Frendica ima pa malo specifičen okus, najprej je veliko let sploh nasprotni spol ni zanimal, potem je ugotovila, da jo pritegnejo v glavnem bolj druge rase..
- da imam v spominu, da se pred Romunijo nekaj časa nisem mogla odločit, ali it z njim ali ne in potem, ko sem se odločila, da grem, sem v bistvu najbolj komaj čakala to, da se bom lahko v celoti odklopila od službe in se z nekom čisto novim, nepoznanim, cel dan/ neomejeno pogovarjala

, ker že odkar sva se dobila na pijači sem imela filing, da uživam v pogovoru, družbi z njim..
Zdaj mi je kar fascinantno, ko pomislim, kako sem se takrat počutila..
- da kljub vsemu bom še počakala na bivšega
- se počutim zelo, zelo krivo in slabo, samo zdaj ne morem ničesar več spreminjati za nazaj
- je to zelo slab filing, filing odgovornosti. Ne samo, da so se (ti) dogajale slabe stvari, ampak, da si sam odgovoren za vse slabe stvari.