- je moj zdej totalno zaljubljen v avto, vsakič posebej ko pride iz službe mi pove kaj je spet novega odkril na avtu
. Ful ga je hecno gledat, ker drugače ni avto entuziast, tudi drugače sem js dežurni "mehanik" pri hiši, skrbim za menjavo žarnic, dolivat/menjat olje, naročit kake nove kose ko gre zadeva v maloro itd. Pri 20 let starem avtu gre rado kaj v franže 
- že dva tedna praktično dnevno prihajajo paketi. Pomojem me majo že vse dostavne službe shranjene kot "pa ne spet una"
- je na momente nevzdržno z mojo žlahto in vsemi vsiljivimi dobronamernimi nasveti in komentarji. Mamo imam dnevno na telefonu....
- sem imela nekajdnevno epizodo tesnobe, ki jo pripisujem hormonom. Res grozljivo, 2 dni zaporedoma sem jokala brez kakršnihkoli tehtnih razlogov, kar splošni brezup in žalost. Grozno je bilo, in še dobro da je mimo.
- a velikokrat vidite preverjanje PCT? Ker jaz sem se ene 2x prekršila (sicer za kavo na terasi, nič kaj dejansko ogrožajočega) in nas ni nihče nič vprašal. Po drugih inštancah pa trenutno niti ne hodim

, ker že odkar sva se dobila na pijači sem imela filing, da uživam v pogovoru, družbi z njim..

Tudi mogoce da o tem sploh zdaj pisem