Hujšanje

Za dušo in telo.
Odgovori
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

anjica napisal/-a:hej!
a mi lahko kdo pove kako naj shujšam v roke :D resno, imam namreč zelo močne oz. debele roke glede na mojo postavo.

Tudi jaz imam ta problem! :) Sicer pa ni kaj narediti, meni se masa porazgubi po celem telesu enakomerno, samo z rokami pa nimam kaj.. Pomagajo edino kakšne vaje, da utrdiš in ni vse "mlahavo".. Pomagajo tudi kakšni skleci, sama pa sem nekaj časa prakticirala eno vajo tudi med gledanjem tv ipd. usedeš se na tla in se opreš nazaj na roke (na dlani) in v taki pozi zadržiš. Čez nekaj časa začneš kar fajn čutit mišice :D
MarceLiica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: DreamLand
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MarceLiica »

anjica napisal/-a:hej!
a mi lahko kdo pove kako naj shujšam v roke :D resno, imam namreč zelo močne oz. debele roke glede na mojo postavo.

1,5 kg težke uteži, dviguješ na različne načine, tek z utežmi na rokah itd :) deluje!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Me rade volje posodimi vrt, če se odločiš za to :D
The world is as you are.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Nyree napisal/-a:Ma jst že kot najstnica nisem poznala niti 1 punce, ki ne bi mela celulita, če je malo stisnla kožo skupi, pa so ble športnice in vse.. tko, da jst nad celulitom že malo obupujem.

Jaz ga nikoli nisem imela, niti moja mami in sestra, pa čeprav mami nima ravno idealne postave. :) Pa vem še za nekaj punc, ki niti v puberteti niti kasneje (do 30.) še niso dobile celulita, tako da ni nemogoče.
MarceLiica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: DreamLand
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MarceLiica »

Tamala_mrha napisal/-a:
Nyree napisal/-a:Ma jst že kot najstnica nisem poznala niti 1 punce, ki ne bi mela celulita, če je malo stisnla kožo skupi, pa so ble športnice in vse.. tko, da jst nad celulitom že malo obupujem.

Jaz ga nikoli nisem imela, niti moja mami in sestra, pa čeprav mami nima ravno idealne postave. :) Pa vem še za nekaj punc, ki niti v puberteti niti kasneje (do 30.) še niso dobile celulita, tako da ni nemogoče.

Res ni nemogoče! Jaz ga tudi do 2. letnika nisem imela.. Zdaj pa mi je prišel družb delat :evil:
Nyree
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nyree »

Ah ne.. narobe sm očitno se izrazla oz. premalo poudarla. JAZ nisem poznala nobene take.
Sm brala tudi enkrat v eni reviji (mislim, da je bla Eva, ene 5 let nazaj), da obstajajo take srečke (kako sem fouš!! Pa punce niso ble neke koščene).
Sama mam celulit nekje od 6 razreda. Vem, da to s celulitom nima povezave, ampak imam zelo suhe noge in ga imam (ne ogromno, a je tam).
Poznam pa tudi punco, ki ga ima od vedno (verjetno se je že rodila z njim), nobene pa,ki ga ne bi imela (ene ga imajo samo, če stisnejo kožo- a ga imajo vseeno).
Ta "fenomen", da ga katera ne bi mela pa verjamem, ampak v živo še nisem vidla..
Britta
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Britta »

Punce, proti celulitu pomaga veliko vode, vakumska masaža in geli (alki še celo boljše - nočne ampulce proti celulitu).

Če vas zanima več o oblikovanju telesa pa lahko pišete na oblikujmo.telo@gmail.com
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jess° »

Js imam prb. 15 kg preveč glede na svojo višino (160cm/72 kg) pa sem imela celulit, zadnje čase, ko pijem ogromno vode opažam, da ga je veliko izginilo. Včasih ko sem stala ga je bilo oooogromnooo (ritka je bila malo vdrta :D ) .. sedaj tega več ni, koža je čvrsta, seveda ko pa stisneš kožo, vidiš da je še nekaj celulita pod kožo .. Tako da vam priporočam enormne količine vode, rezultat se bo kmalu poznal..

Zanima me, če je katera izmed vas poiskusila z 90-dnevno ločevalno dieto? Js nekak probiram, se trudim, sem izgubila nekaj kilogramov, pa se mi je sedaj ustavilo.. Valda bo kmalu spet začelo migat na tehtnici ^^
Britta
Sramežljivka
Sramežljivka

Jess: ja, jaz sem poskusila... zgubila nekje 10 kg in jih potem takoj dobila nazaj. Mogoče še kak kg več. In sem šla iz diete v dieto. Dokler se nisem vzela v roke, se izobraževala in ugotovila kaj je poanta hujšanja. Po porodu sem bila ko "matrona". Ampak mi gredo kilogramčki kar hitro in vztrajno dol. In elo se mi že lepo oblikuje nazaj.

Punce... diete redijo.
Zadnjič spremenil Britta, dne 05. Jul. 2011 8:02, skupaj popravljeno 1 krat.
sleepyheadgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sleepyheadgirl »

pri meni je največji problem disciplina. nazadnje sem zdržala več kot en mesec, shujšala 5 kg lepo in počasi potem pa konec discipline in motivacije in ponovno nažiranje, nič telovadbe, lenoba, ah. sicer sem nazaj dobila "samo" en kg ampak sedaj ponovno najti motivacijo in spravt svojo rit v gibanje to je problem!
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

Ločevalne diete je po 90ih dneh konec. in kot so ti punce že povedale, deita da baje dobre rezultate, ampak od vseh sem slišala da so se zredile nazaj, mogoče dobile še kak kg gratis za zraven. Zdej, če ti je cilj shujšat samo za poletje, potem kr. če bi pa rada korenito spremenila telo, boš morala pa to 'dieto' v bolj mili obliki prenest v življenje.

Jest veliko sadja, zeljenjave, se malo poučit kaj je dobro in zdravo za zajtrk in kaj je dobro za večerjo. katerih živil ni pametno mešati, kaj odsvetujejo itd. na netu imaš en kup enih informacij. zamenjaj testenine, kruh in riž za polnovredne. in prve dva meseca se boš počutla kot da si na dieti, potem se boš navadla na to hrano in se boš tut bolš počutla, ne bo ti treba premišljevat 'kaj nej jem, sem lačna pa ne smem nič mastnega', ampak boš že avtomatsko posegla po zdravi hrani.

pa najpomembnejše, ne omejuj se. sploh na začetku. če ti zapaše sladoled, jej sladoled. če ti zapaše čokolada, jej čokolado. moraš potešit tvoj trenutni nagon, probej se brzdat v količinah. pojej košček čokolade, ne tablico.

vode praviš da piješ veliko, to je sploh super! če pa na vse zgoraj napisano dodaš še kakšen sprehod, ali pa da greš namesto s trolo s kolesom v mestu, (mora bit kakršna koli areobna telovadba 3x na teden, daljša od 40 minut), pol si pa zmagala.

Britta, oglaševanje na forumu je prepovedano. Jz ti povem lepo, da zbriši reklamo, ker druge te ne bodo lepo opozorile, ampak te bodo samo napadle :D lahko pa objaviš oglas v temi moji oglasi. Tkole med posti je pa žal kar malo moteče.
Our passion is our strength <3
Britta
Sramežljivka
Sramežljivka

Dita: se opravičujem... ampak gelde na to da od tega nič ne zaslužim, si nisem mislila da je to oglaševanje.
Ampak ni problema zbrišem "reklamo".
Britta
Sramežljivka
Sramežljivka

upam, da bo sedaj vredu.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Veliko sadja tudi ni priporočljivo jest med dieto, ker je sadje sam sladkor in voda. Mogoče na dan kakšen sadež ali dva. Veliko bolje je jest čimveč zelenjave, ki vsebuje lih tako vitamine in vlaknine pa večinoma veliko manj cukra.
Večni problem mnogih, ki začnejo dieto, je ustavit željo po sladkem in dostikrat slišim kako so od čokolade odvisni, da oni morejo obvezno vsak dan pojest košček čokolade/torte itd...kar so itak izgovori. Pri meni je delovalo postopno zatiranje želje po sladkem-pol tablice čokolade na dan, čez en teden četrt tablice in sčasoma sem prešla na košček čokolade na vsaka dva tedna. Sčasoma opaziš, da ti želja po sladkem ful upade in tudi ko te ponovno zagrabi(če te sploh), je ful manj intenzivna in jo komot potešiš z zelo majhno količino sladke hrane. Js jem sladko tko, na vsake tri tedne kakšen kos čokolade ali torte(pa še to bi komot izpustila in pojedla npr. kakšen sadež), brez nažiranja, in niti ne čutim več potrebe po tem, da moram obvezno vsak dan zagrist v neki sladkega.
Odgovori