Ločevalne diete je po 90ih dneh konec. in kot so ti punce že povedale, deita da baje dobre rezultate, ampak od vseh sem slišala da so se zredile nazaj, mogoče dobile še kak kg gratis za zraven. Zdej, če ti je cilj shujšat samo za poletje, potem kr. če bi pa rada korenito spremenila telo, boš morala pa to 'dieto' v bolj mili obliki prenest v življenje.
Jest veliko sadja, zeljenjave, se malo poučit kaj je dobro in zdravo za zajtrk in kaj je dobro za večerjo. katerih živil ni pametno mešati, kaj odsvetujejo itd. na netu imaš en kup enih informacij. zamenjaj testenine, kruh in riž za polnovredne. in prve dva meseca se boš počutla kot da si na dieti, potem se boš navadla na to hrano in se boš tut bolš počutla, ne bo ti treba premišljevat 'kaj nej jem, sem lačna pa ne smem nič mastnega', ampak boš že avtomatsko posegla po zdravi hrani.
pa najpomembnejše, ne omejuj se. sploh na začetku. če ti zapaše sladoled, jej sladoled. če ti zapaše čokolada, jej čokolado. moraš potešit tvoj trenutni nagon, probej se brzdat v količinah. pojej košček čokolade, ne tablico.
vode praviš da piješ veliko, to je sploh super! če pa na vse zgoraj napisano dodaš še kakšen sprehod, ali pa da greš namesto s trolo s kolesom v mestu, (mora bit kakršna koli areobna telovadba 3x na teden, daljša od 40 minut), pol si pa zmagala.
Britta, oglaševanje na forumu je prepovedano. Jz ti povem lepo, da zbriši reklamo, ker druge te ne bodo lepo opozorile, ampak te bodo samo napadle

lahko pa objaviš oglas v temi moji oglasi. Tkole med posti je pa žal kar malo moteče.