ok, bom drugič lepila samo slikce in pisala tisto, kar vas bo, upam, zanimalo. poročajte o napredku (če je ali ne) v blogih. tnx in ja, nehala bom,

p.s hvala
dot napisal/-a:Ninča napisal/-a: potem vsaj povejte kako se napiše prav no.
Evo, napiše se ''at the seaside''![]()
Pa v svojem podpisu na forumu tudi dodaj ''at'' (---> look at it, look it ne pomeni nič).![]()
Se pa strinjam, da je tudi pri drugih slovenskih blogih uporaba angleščine večinoma dost porazna, tako da tvoj ni nič izstopajoč v tem pogledu... mi grejo kar kocine pokonci ob branju in bi veliko raje videla, če bi se dekleta držala maternega jezika, ker drugače blog nekako izgubi del vrednosti, vsaj za moj okus(ja, ok, pišejo v tujem jeziku, ker upajo, da jih berejo tudi tuji bralci, ampak v tem primeru se pa lahko tudi malo bolj potrudijo
). So pa seveda tudi izjeme=)
dot napisal/-a:^^ Ja, saj štekamTi prav fino pišeš, moram reči, sem nedolgo nazaj mal prebirala blogec!
(btw, samo na par mestih je bilo ''too'' napisano z enim o-jem, verjetno samo tipkarska napaka, drugače sem pa prav videla razliko v primerjavi z ostalimi
). Pa slikce so tudi super.
Prov o nail artu, al splošno o lakih & nohtih?Ice_cofee napisal/-a:Zdele mi je padlo na pamet - mogoče katera pozna kakšen modni blog, ki bi bil posvečen prov nail art-u? Pa ne mislim hudo profesionalnih manikur, ki se jih ne da delat doma, ampak - no, sej veste, kaj mislimZasledila sem že bloge, ki so miks vsega, mode, kulinarike, sem pa tja blogerke objavjo tut kako hudo sliko nalakiranih nohtov, tko dvakrat na mesec, sam js bi kej tazga v večjem številu