ok, bom drugič lepila samo slikce in pisala tisto, kar vas bo, upam, zanimalo. poročajte o napredku (če je ali ne) v blogih. tnx in ja, nehala bom,
p.s hvala

dot napisal/-a:Ninča napisal/-a: potem vsaj povejte kako se napiše prav no.
Evo, napiše se ''at the seaside''![]()
Pa v svojem podpisu na forumu tudi dodaj ''at'' (---> look at it, look it ne pomeni nič).![]()
Se pa strinjam, da je tudi pri drugih slovenskih blogih uporaba angleščine večinoma dost porazna, tako da tvoj ni nič izstopajoč v tem pogledu... mi grejo kar kocine pokonci ob branju in bi veliko raje videla, če bi se dekleta držala maternega jezika, ker drugače blog nekako izgubi del vrednosti, vsaj za moj okus(ja, ok, pišejo v tujem jeziku, ker upajo, da jih berejo tudi tuji bralci, ampak v tem primeru se pa lahko tudi malo bolj potrudijo
). So pa seveda tudi izjeme=)
js bi z veseljem pisala v slovenščini sam je tok ozk krog bralcev da se ful ne splača. Že ostale punce iz blogov smo se pogovarjale da večinoma si vse sam med sabo komentiramo. Js se strinjam, v angleščini naj pišejo samo tiste k same pr seb vejo da nekej znajo skp spravt. Js recimo ful probam še nadgradit svojo slovnico sam je pa res da si morš čs vzet pa vadt in vadt
res se splača znanje angleščine pri pisanju bloga in pri vsakdanjem življenju drgač.
Ti prav fino pišeš, moram reči, sem nedolgo nazaj mal prebirala blogec!
(btw, samo na par mestih je bilo ''too'' napisano z enim o-jem, verjetno samo tipkarska napaka, drugače sem pa prav videla razliko v primerjavi z ostalimi
). Pa slikce so tudi super.

dot napisal/-a:^^ Ja, saj štekamTi prav fino pišeš, moram reči, sem nedolgo nazaj mal prebirala blogec!
(btw, samo na par mestih je bilo ''too'' napisano z enim o-jem, verjetno samo tipkarska napaka, drugače sem pa prav videla razliko v primerjavi z ostalimi
). Pa slikce so tudi super.
Joj hvala ti res ful sm vesela če me kdo pohval
drgač pa če še kej tazga vidš, ti kr napiš
včasih znam bit ful slepa!
Zasledila sem že bloge, ki so miks vsega, mode, kulinarike, sem pa tja blogerke objavjo tut kako hudo sliko nalakiranih nohtov, tko dvakrat na mesec, sam js bi kej tazga v večjem številu 

Prov o nail artu, al splošno o lakih & nohtih?Ice_cofee napisal/-a:Zdele mi je padlo na pamet - mogoče katera pozna kakšen modni blog, ki bi bil posvečen prov nail art-u? Pa ne mislim hudo profesionalnih manikur, ki se jih ne da delat doma, ampak - no, sej veste, kaj mislimZasledila sem že bloge, ki so miks vsega, mode, kulinarike, sem pa tja blogerke objavjo tut kako hudo sliko nalakiranih nohtov, tko dvakrat na mesec, sam js bi kej tazga v večjem številu
) & nihrida

Imajo v teh dokaj poceni trgovinah luštkane zadeve, slaba stran katerih pa je žal, da jih ma vsaka tretja Slovenka polno omaro. Lahko bi jih na primer skombinirala malo drugače, dodala kak hud modni dodatek in tako preusmerila pozornost od npr. majice, ki jo ima že vsaka doma. Pohval za izvirnost od mene pač ne boš dobila, lahko pa seveda delaš na tem.