inaa napisal/-a:pa ta k je zj za gorenko (eni pirati s hribov)
men je pa tak huda
"ti si moja" 
ja, kako hudiča pa naj vem al bom zadovoljna al ne, čehudča ne probam???
budale, res so budale....reklama je vidna na tv3, če koga zanima tale svetovo čudo
res kr neki bezveze...

*purple bitch* napisal/-a:grrrrr![]()
ni bolj butaste reklame, kot reklama za eno kremo iz !!polžje sline!! elizze (alkvaježe), ki stane 15tisoč tolarjev, in možic v reklami zabije ; "če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko v neodprti embalaži pošljete nazaj, v roku..." Mislm faaaak![]()
![]()
budale, res so budale....reklama je vidna na tv3, če koga zanima tale svetovo čudo
![]()

.
.
inaa napisal/-a:... mi je pa ful luskana una za vitalineo z 0% mascobe
... če mislimo tisto, k si ena kvazi prov s težavo vleče na sebe kavbojke za petletnike in jih kao ne more spravt gor ker je predebela... ženska pa manekenka, suha ko trlca... pol ji dajo pa normalno cifro (34 najbrž) k jo lahk brez problemov zapre in to sam zato, ker je jedla 0% Vitalineo
... mislm kakšne reklame so res delane sam za največje debile v Polju 

*purple bitch* napisal/-a:grrrrr![]()
ni bolj butaste reklame, kot reklama za eno kremo iz !!polžje sline!! elizze (alkvaježe), ki stane 15tisoč tolarjev, in možic v reklami zabije ; "če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko v neodprti embalaži pošljete nazaj, v roku..." Mislm faaaak![]()
![]()
![]()
Ne vem, a se delajo norca al je to res en embecil delal. Pa še una ženska tok z glavo stresa, ko govori, da me dela totalno živčno.