Kontracepcijske tabletke
Čist odvisno, kak komu, meni niso pasale Logest iz večih razlogov.
Za prestavitev je pa priporočeno podaljšano jemanje, ne skrajšano. Mislim, da če si enkrat al pa dvakrat na leto to privoščiš, ni problema. Poznam primere, ko si pa skoraj dobesedno iz meseca v mesec to delajo-groza, pa so za zdaj čist okej, jaz pa vzamem npr. tabletko 15min kasneje kot običajno, pa je cel kaos. No, tak je blo pri Logestu z mano.
Za prestavitev je pa priporočeno podaljšano jemanje, ne skrajšano. Mislim, da če si enkrat al pa dvakrat na leto to privoščiš, ni problema. Poznam primere, ko si pa skoraj dobesedno iz meseca v mesec to delajo-groza, pa so za zdaj čist okej, jaz pa vzamem npr. tabletko 15min kasneje kot običajno, pa je cel kaos. No, tak je blo pri Logestu z mano.
Liena napisal/-a:Čist odvisno, kak komu, meni niso pasale Logest iz večih razlogov.
Moja sestrična jemle KT po pol leta brez da bi umes nardila 7-dnevno pavzo

Ja uničujejo se s tem. Ful grozno. Pri tabletah pa jz res pazim ej, to prestavlanje sem sam enkrat prakticirala, pa mislim, da mi ga letos poleti ne bo treba. Nism mela pa nobenih problemov pol.
Tabletke se pa da dobit, greš pač mal prej po nove 3 škatlice. Vsaj pri nas lahko to.
Ve mate tud probleme s čakalnimi vrstami pri ginekologih? Opažam, da se to ful dogaja ponekod, men se še nikol ni.
Tabletke se pa da dobit, greš pač mal prej po nove 3 škatlice. Vsaj pri nas lahko to.
Ve mate tud probleme s čakalnimi vrstami pri ginekologih? Opažam, da se to ful dogaja ponekod, men se še nikol ni.
LoveLy* napisal/-a:omg....hehe
am....kako pa pol po tablete gre....? ker jih potem prej porabi...
ji sestra nič ne reče?...kaj pa mestruacije nima pol al kaj?
js sem sla enkrat po tabletke, pa po TREH TEDNIH spet po 3 skatlice, pa mi niso nic rekli (rabla sm zarad doolgega potovanja). ne vodijo evidence, vsaj pri nas ne
-
- Sramežljivka
Nekaj me zanima.... trenutno ne pijem KT... jih pa imam doma, še dve škatlici, ker sem jih čas nazaj pila. Sedaj jih ene 4mesece ne pijem več.
Pa me zanima sledeče....čez štiri, pet dni imam za dobiti menstruacijo, ki pa bi si jo res rada prestavila, ker gremna morje. Pa me zanima...a lahko npr. danes ali jutri začnem kar tako piti spetKT, vsaj za 10 dni,toliko, da ne dobim menstr. In bi jo po, po 10ih dneh, ko bi prenehala piti KT, dobila.
Oz. a bi to sploh "pomagalo" pri tem, da je ne bi dobila oz. da bi jo prestavila??
Hvala
Pa me zanima sledeče....čez štiri, pet dni imam za dobiti menstruacijo, ki pa bi si jo res rada prestavila, ker gremna morje. Pa me zanima...a lahko npr. danes ali jutri začnem kar tako piti spetKT, vsaj za 10 dni,toliko, da ne dobim menstr. In bi jo po, po 10ih dneh, ko bi prenehala piti KT, dobila.
Oz. a bi to sploh "pomagalo" pri tem, da je ne bi dobila oz. da bi jo prestavila??
Hvala
Liena napisal/-a:Lahko bi se ti zgodilo, da bi M vseeno dobila. Problem je, če nimaš čist 100% urejenega cikla, da ne veš kdaj bo prišla.
Ja, sej lih zato sprašujem. Ker ne vem točno kdaj nj bi jo dobila, ampak, bi jo rada prestavla, ker si zdejle res ne morem privoščit z M skakt okrog. In d bi pol lih slučajn prepozno začela jemat...argh! Ne vem kaj nj sploh...