Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

Jaz sem na eno tabletko pozabila oz. je niti nisem imela pri sebi, ker sem šla ven. Morala bi jo vzet ob sedmih zvečer, vzela pa sem jo ko sem prišla domov, ob enih zjutraj. Kolikor vem, lahko s tabletko zamudiš do 12 ur, ne? Torej pri meni zdaj vse normalno poteka dalje?
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

12 ur ja. vse je ok.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Lilah, vzemi si čas, preberi celotno temo in označi vprašanja, ki so tako banalna oz. retorična, da ne samo, da najdeš odgovor v navodilih, še butasto se sliši ... In ne gre za to, da bi bil kdorkoli tukaj prepameten, ampak nekatere pride sem s takimi vprašanji, da se človek res vpraša, ali je kt dobila na njivi ali od mesarja :? In, če nekaj dan za dnem fopaš vase, na koncu koncev so to hormoni, ki lahko povzročijo sranje, potem je nekako odgovorno, da ne misliš samo na to, kako lahko sedaj v miru seksaš naprej, ampak preučiš tudi možne dileme in se podučiš o delovanju kt, o možnih situacijah, če pozabiš kt in podobno ...

Mogoče pa živim v iluzoričnem svetu, kjer so mlada dekleta osveščena glede zaščite in njenega delovanja. Pač sodim po sebi in ja, mogoče na tem mestu izpadem prepametna, ampak tole vedenje o kt ni nobena višja fizika in ga lahko usvoji prav vsaka deklica, stara 14 ali 25, torej ...
Uporabniški avatar
_TheCosmoGirl_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _TheCosmoGirl_ »

Aloha napisal/-a: zakaj in kako se uporablajo!?

U življenju sm pojedla eno KT (mi jo je dala za hec prjatlca)

Dajmo za hec jemat tablete ...
Uporabniški avatar
diablo_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a diablo_girl »

hei!
a mi lahko pomagate? Do konca tablice imam še 4 tabletke, včeraj sem jo pa pozabila vzeti. Spomnila sem se šele po 15 urah... a je treba zdaj kaj posebnega naredit, al lahko samo normalno do konca pojem tablico, pa pol pavza in dalje naslednja tablica?

HVALA!
Gost

diablo_girl napisal/-a:hei!
a mi lahko pomagate? Do konca tablice imam še 4 tabletke, včeraj sem jo pa pozabila vzeti. Spomnila sem se šele po 15 urah... a je treba zdaj kaj posebnega naredit, al lahko samo normalno do konca pojem tablico, pa pol pavza in dalje naslednja tablica?

HVALA!

Evo spet - navodila. :roll:
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

^^ Jej normalno naprej,sam uporabi še dodatno zaščito zraven - kondom.
Uporabniški avatar
diablo_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

ammm.. sam še to: kdaj pa naj vzamem naslednjo tabletko? ker če jo vzamem ob isti uri, kot ponavadi jem tabletke, bo časovni razmik med včerajšnjo in današnjo samo 5 ur..
Uporabniški avatar
diablo_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

ammm.. sam še to: kdaj pa naj vzamem naslednjo tabletko? ker če jo vzamem ob isti uri, kot ponavadi jem tabletke, bo časovni razmik med včerajšnjo in današnjo samo 5 ur.. a je to vredu?
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

_TheCosmoGirl_ napisal/-a:
Aloha napisal/-a: zakaj in kako se uporablajo!?

U življenju sm pojedla eno KT (mi jo je dala za hec prjatlca)

Dajmo za hec jemat tablete ...

Ja, ena KT bi mi lahko konkretno zafurala lajf. Neodgovorna sm do konca :D .
Raj citiraj številne druge, ki se s tabletkami dejansko zajebavajo in ne mene, k sm seznanjena z delovanjem ne glede na dejstvo, da jih sploh ne jemljem :wink: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

diablo_girl napisal/-a:ammm.. sam še to: kdaj pa naj vzamem naslednjo tabletko? ker če jo vzamem ob isti uri, kot ponavadi jem tabletke, bo časovni razmik med včerajšnjo in današnjo samo 5 ur.. a je to vredu?

V mojih navodilih piše,da nadaljuješ potem spet ob tisti uri,ko si jemala prej.
Sicer pa - navodila niso kar tako,kot so punce že rekle.Preberi si.
Uporabniški avatar
NotYourToy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a NotYourToy »

mene pa zanima če si zaščiten že po prvi tabletki?
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
Gost

NotYourToy napisal/-a:mene pa zanima če si zaščiten že po prvi tabletki?

Piše v navodilih.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

MsN napisal/-a:

Piše v navodilih.

Diane 35 začnejo delovati takoj, predvidevam, da velja isto za druge tablete. Če imaš tabletke že kupljene, preberi v navodilih, saj vse lepo piše črno na belem.
Gost

Tamala_mrha napisal/-a:
MsN napisal/-a:

Piše v navodilih.

Diane 35 začnejo delovati takoj, predvidevam, da velja isto za druge tablete. Če imaš tabletke že kupljene, preberi v navodilih, saj vse lepo piše črno na belem.

Piše recimo to, da če začneš jemati na prvi dan krvavitve, je zaščita utrezna, če začneš kasneje, ni in je treba vsaj en teden uporabljati kondom. Spet - osnovne zadeve. In potem nekdo napiše, da ljudje sprašujejo običajne stvari :roll:
Zaklenjeno