Frizer

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
leychy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a leychy »

jz pa zdej hodm v frizerstvo MISI :D rožna dolina II/3 :wink: super je - za poklepetat,fajn me je pobarvala (zmešala prave barve in uničila moj rdeči pigment) :respekt: fajn obliko nardila in postrigla moje razcepljene konice :zustimm: pa še študentski popust ima :D da best uglavnem,tko da priporočam vsem! :ja:
alia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alia »

a morda hodi v studio nik-Savsko naselje? Ve morda kdo, kako firmo podaljškov imajo tm?
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: sončna pega

Neprebrana objava Napisal/-a psenica »

leychy napisal/-a:jz pa zdej hodm v frizerstvo MISI :D rožna dolina II/3 :wink: super je - za poklepetat,fajn me je pobarvala (zmešala prave barve in uničila moj rdeči pigment) :respekt: fajn obliko nardila in postrigla moje razcepljene konice :zustimm: pa še študentski popust ima :D da best uglavnem,tko da priporočam vsem! :ja:

kake pa ima kaj cene?
Sanda
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sanda »

Jst pa hodm k Makiju.....fuuuul sm zadovoljna....prej k sm bla postrižena "kao" na paž...bi si lase mogla skoz likat...ker niso stal tko k bi mogl....šla sm k njemu....postrigu me je...brez likanja, gela, laka mi čupa fenomenalno stoji....pol kaj mi je naredu z obrvmi...jaooo....takoj k sm prvič pršla je reku obup...pa sm jih pustila rast in šla k njemu...on mi je naredu raztur...čist druga oblika obraza...nism mogla vrjet....zdej se menva da grem iz temno rjave....na platinasto blond....jst se bojim...bom še premisla :P
drgač za striženje in use skp kar spada sm dala 32evrov...za obrvi pa 4 al 5 evrov....uglavnem z njim sm ful zadovoljna...še najbl pa je fajn ker ti pove use po resnic...od tega kar ti paše in kar ne...spusti se pa tud u druge teme :)
with every goodbye, you learn...
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

Sanda kje pa je ta Maki?
Sanda
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sanda »

Pod Domino hotelom....oz wtcjom....greš umes med stavbe...in greš po stopnicah v podhod...tm je še mercator...pa ene trgovine...lekarna...uglavnem ko prideš dol...greš sam na levo...in hodiš...in boš salon zagledala na levi strani...na veliko piše maki...pa ena karikatura moške glave je...tak luštn mejčkn salončk je... :wink:
with every goodbye, you learn...
Zmajcica
Sramežljivka
Sramežljivka

Spletene frizure

Neprebrana objava Napisal/-a Zmajcica »

Zanima me, če ima katera izkušnje s spletenimi frizurami tipa:
Slika ali Slika
Zanima me predvsem, če poznate kakšnega frizerja, ki take reči zna narest. Če taka reklama ni dovoljena, bi bila hvaležna, če mi odgovorite na ZS. Razmišljam namreč o taki frizuri za poroko, pa nimam pojma, kam se obrnit. Že tako imam pri frizerjih občutek, da jih skoraj driska, če dobijo na stol dolgolasko ... Moji so pa kar zelo dolgi. Torej, mi lahko kera pomaga? :cry:
shiva*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shiva* »

Jaz hodim k moji frizerki, sem zelo zadovoljna, pa še ZELO poceni ima: barvanje 15€, če se še pa ostrižem zraven pa 22€. barve mi držijo zelo dolgo, le da sem se zdaj odločla da se ne bom barvala več in tudi lasi si puščam dolge. Le špice si ostrižem, ker se mi lasje zelo cepijo.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a sunnydayka »

kje pa je ta frizerka shiva*?
Uporabniški avatar
Syringa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Syringa »

Pozna katera kako v redu spletno stran s frizurami?...iščem ideje :)
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a little bee »

puncha
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenjska:)

Neprebrana objava Napisal/-a puncha »

mene pa zanima, če katera ve, kakšne so cene pri FERRERju?
koliko bi npr. dala za barvanje+striženje? in ali ima kvalitetne barve za lase (da ne poškodujejo las v veliki meri)?
:)

hvala
Uporabniški avatar
Miss She
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Miss She »

mene pa zanima kje ste se frizirale in ličile za maturantski ples...pa da je cena še kar ugodna, da ni preveč gromozanska :)
GoldenSoul
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenSoul »

hey!

Jst pa iščem kakšnga bl pocen frizerja oz. da cene niso glih tok zlo pretirane--> npr. 30-35eur z barvanjem vred (če sploh še obstajajo taki :roll: ), pa da ni glih za penzioniste :lol: .
Odgovori