Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

* Da zelo razumem emanuelno - ne vem več koliko časa natančno je minilo, odkar je umrl naš prvi kuža (stara sem bila 13 let) pa do takrat, ko je prišel k nam pasji mladič, ki ga imamo zdaj že deset let, ampak se pa jasno spomnim, da mi je bilo prekmalu in mi je bil tisti mali, nič krivi kuža nekoliko neprijeten; ne zato, ker bi imel neprijeten značaj (je res najbolj zlat kuža sploh), ampak zato, ker sem starega še daleč preveč pogrešala. Mislim, da sem se začela igrat z njim šele, ko je imel kakšnega pol leta. (Pa ga nismo posvojili takoj, ko je prvi umrl.)

*Da so tudi pri nas živali del družine, bivajo z nami v hiši, spijo pri nas na posteljah in si ne predstavljam, da bi bilo kako drugače. Res grozno hudo mi je, ko pomislim, da je eden od njih - prav ta kuža, o katerem pišem zgoraj - star že deset let, pravkar pa je bil na operaciji, kjer so mu odstranili rep, na katerem mu je izrasel tumor ... načeloma bi naj bilo vse okej, ker rentgen ni pokazal nobenih sprememb na notranjih organih in je kri BP, ampak me vseeno skrbi zanj, ker mu je od operacije zdaj vsak dan slabo in bruha. :(

*Sem vesela, ker sta najini muci stari komaj 1,5 in 2 leti. :D
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da mi je koncno uspelo najti dve dokaj lepi majcki, ki sta po.“zahodni“ modi, a hkrati zgledata primerno za tukaj. Pa se poceni sta bili. Trznice so zakon.
- da sem na eni stojnici nasla cele kupe zarinih hlac, in to prav hudih. Po kul ceni, izhodiscna cena, prden sem se sploh zacela pogajat, je bila 5,5 evra za kos. Pa ne gre za ponaredek, ker ne vem, kdo bi se trudil izdelovat in prodajat ponarejene zarine stvari na lokalni trznici, ce pa vsem v Bangladesu dol visi kaj hudica sploh je Zara. Podobno sem videla par h&m-ovih stvari, ki se nekako pac znajdejo zunaj vrat tovarn, kjer nam v dolgih delavnikih v slabih pogojih za male pare zenske sivajo kolekcije za naslednjo sezono. Hvala bogu, da kaj ven presvercajo, gre denar vsaj direkt njim, ne pa velikim korporacijam. To je skoraj kot pravicna trgovina, Robin Hood style :D
- da hlac nisem kupila, ker se mi je na rit zalepila ena bangladeska verzija modne svetovalke, ki je dajala precej ocitne nasvete ala to ti je preveliko, ja, tu prodajajo hlace, itd. No shit, pa menda ja znam shoppingirat. sej to ja delamo bogati zahodnjaki cele dneve, a ne gleda ameriskih filmov? Nekje vmes med neobveznim seksom z nakljucnimi mimoidocimi in bombandiranjem kr ene pac muslimanske drzave. Ce bi kaj kupila bi pa za svojo “pomoc“ zahtevala napitnino. In sem sla, da bi se je znebila.
- da me je cimra totalno razpizdila, se opravicujem izrazu, ampak ne najdem lepsega. Bjac, sorry, ker sem se kar tu, ne bos se me takhiter znebila. Bi najrajs podaljsala bivanje, sam da jo se bolj ob zivce spravim s svojim obstojem. Ampak hec je, da sploh ne vem, kaj sem ji naredila, razen tega, da nisem vljudno prijazna nazaj, kadar se obnasa kot posesivna, egocentricna, ukazovalna bitch. In nisem brezpogojno prijazna, ce si tega ne zasluzi, kot so ocitno drugi. Sem pa ful vesela, da sta cimra na moji strani.
Sam dej ne mores kricat na cimra pred najemodajalcem naj odjebe, ker ti na vrata potrka, da so prisli popravit neki, kar je prej 2 tedna tezila, naj ze enkrat cimer gre povedat, da zrihtajo. Mislim, zenska je zmesana.
- Da sem povabljena na zurko v sredo in rabim nove hlace od zare :) Vsaj mislim, da sem se vedno povabljena... Eh tipi pa njihov ego :roll:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*da sem prejela ponoči taki sms, da bzv vse skupaj
*da bi blo boljše, da ga sploh ne bi ... wtf ded?!
*da sem si očitno narobe razlagala ta ignore
*da sem žalostna in sem full slabo spala, posledično mam komaj komaj oči odprte
*da se ne bom pustila tak zlahta zbedirat
*da morem še za faks neki delat in mi tak ni... mogoče pa dobro, da mi mal misli preusmeri
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

* oh, ta vikend :cool:
* sem se odločla, da bom šla ven z njim. bolj zato, da si dokaževa da res nisva za skupaj.
* čez tri dni imam izpit in nimam pojma. res ne. ah, ta vikend. :oops:
* bom že še. danes itak ne bom spala. v bistvu očitno do naslednjega tedna ne bom dobila nekega konkretnega spanca.
* sovražim ta dež. hotla sem it tečt, zbistrit glavo, zdj pa to... bah!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

*Abby*, upam, da bo vaš kuža ok. Naši so na žalost metastaze potihoma zašle tam, kamor ne bi smele.

Priznam, da:
-naš mali peso čuti spremembe in še kar skoraj nič ne je. Ampak se mu vidi, da je boljše in vseeno uživa v pozornosti, vseeno ne spi vsak dan v moji postelji in žveči mojih pliškotov,
-sem dva dni nazaj padla na našem dvorišču s kolesom, ki je res staro in sem po pomoti zabremzala samo sebe-pozabila sem, da se zabremza z nogo ne na belanci. Vrglo me je kot v počasnem posnetku in to direkt na les od nadstreška. Rezultat? Ogromna modrica na stegnu in malo manjša na rebrih. Štor številka ena.
-se mi je zdelo kot predstavnici v šolskem svetu zelo fajn sedeti med vsemi profesorji, direktorji, predstavniki občine itd... sploh noben bav bav,
-mi nekaj že pošteno preseda, pa še vleče se, ne premakne se naprej, ampak samo nazaj. Ne da se mi več...,
-se čudim ženski pokvarjenosti oz šimfanju, pomanjkanju nekega osnovnega obnašanja in spoštovanja do sočloveka. Jao, po eni strani si mislim bodi tiho, po drugi pa fak, kaj d fak?! Držim pesti, da mi bo uspelo biti tiho.
-bi si rada več upala. Male spremembe štejejo. Lasje zrastejo nazaj. Jao :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

*priznam da sem se tudi sama velikokrat zelo dolgo odločala, ali naj si postrižem svoje dolge lase ali ne
*da mi je blo vedno žal, če sem jih :P
*da moram še vseeno ta teden poklicati frizerja, da mi ostriže le konice :D
*da sem bila danes pridna :D
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss N. »

- delam neumnosti

- ^^take, da se včasih zamislim nad sabo...in si mislim, kaj bo če pride vse na dan...po drugi strani pa...wtf...moje življenje - moje odločitve - moje posledice

- sm si mislna, da mi bo bolj hudo glede ene zadeve, ampak po drugi strani pa...če drugih ne briga, zakaj bi mene

- ^^mi ni povsem vseeno glede te zadeve...najbolj žalostno je to, da bo zaradi par posameznikov zadeva propadla oz. je že na robu propada

- sm na enem zuru spoznala tipa, ki mi je hotel predstaviti filipa...in meni itak nič jasno...dokler mi ni povedal, da je svojega korenjaka poimenoval filip... :rofl: :rofl: :rofl:

- ^^ker se nism mogla zadržat sm se opravičla in se šla na wc smejat....iskren smeh do solz... :rofl: :rofl:
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*da mislim, da bi se blo fajn kontretno razjokat po dolgem dolgem času
*da me že dolgo ni nihče tolko v žalostno voljo spravil :cry:
*da se mi res ne ljubi več, ker se mi zdi da sem spet v nekem začaranem krogu
*da me je filip iz prejšnjega posta spravil v mal boljšo voljo... :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Captain
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Captain »

-da pogrešam francoski jezik, ki sem se ga učil 4 leta gimnazije, zdaj pa ne znam niti bu več :?
-da sem včeraj neizmerno užival, ko sem spoznal 3 švicarke iz ženeve in smo šli skupaj na karaoke kjer smo prepevali francoske šansone!! (nečesa sem se pa še spomnil! ;) )
-da se tako dobro res nisem že dolgo imel - fenomenalna družba, kulturno raznolika in prav res svetska! :)
-da bo pač današnji izpit malo trpel, ampak vse ima svojo ceno...in drugi rok! :D
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Edinstvena »

- da rinem v težave, bravo jaz!
- da sem si zaprisegla da ne, tokrat pa mu ne bo uspelo
- da sem spet tam kjer se sprašujem a mi je tega sploh treba
- da vem, da pa ga imam res rada, čeprav si tega niti malo ne zasluži... kreten!
- da sem čist nora na moj novi avtič :tanz: :tanz: :tanz: :jive:
- da ga bom danes peljala oprat, ker je malce prašn :))
- da mi je všeč, da mi ga marsikdo zavida (o avtu govorim)
- da mi je všeč da obrača glave...
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Uporabniški avatar
Baaaby.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Baaaby. »

* da sem danes dobila izpisek o vpisu na faks in sem res srečna, da se končno pribljižuje oktober ker bom zgnila doma + sem se bala, da sem kaj narobe izpolnila pri internetni prijavi (kot vedno). :D
schjora
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a schjora »

-da ne znam bit tiho, pol me pa po glavi tepe ... :roll:
-da se že nekej dni počutim ko ožeta krpa.
-se trudim manj se pritoževat / jamrat ... ne uspeva najbolj :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- ne morem verjeti, da se dan D priblizuje s tako hitrostjo. Komaj cakam :D
- sem vceraj ugotovila, da sva oba totalna antitalenta za plesanje heehehe
- mi je zal, da stvari niso vec taksne, kot so vcasih bile...stvari se preminjajo. Tudi pri njih. Ceprav si tega nihce ne zeli priznati...
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da sem bila zadnjic na zmenku po dooooolgem casu in je bilo prav lustno. Ok, ni bil ravno “zmenek“ zmenek, ampak vseeno :)
- da se je samo drzati za roke lahko ful vznemerljivo in ti da obcutek metuljckov, ce zivis v dezeli, kjer izkazovanje naklonjenosti med pari v javnosti ni ravno pogost ali splosno sprejet pojav
- da sem res ponosna nase. v zadnjih tednih se koncno vidi napredek v moji osebnostni rasti, vsaj na enem podrocju. na enem drugem se moram se malo zbrcati, da mi uspe. Ampak ocitno je bila tale selitev res nekaj, kar sem potrebovala. Prav nocem iti nazaj v Slovenijo, ker se bojim, da ne bo trajalo. Je pa skoraj neverjetno, ko sem spremenila svoj odnos do sebe, so ga tudi drugi.
- da si zelim, da bi lahko to razlozila na svojem blogu, a ga berejo tudi starsi, pa ni ravno za njihove oci :D
- da sem jedla ful dobro pico by moj cimer
- da sem vceraj skoraj umrla od elektricnega soka, ko sem prizgala luc v kuhinji in je pocilo in se zabliskalo iz stikala. Zdej nam v celem fletu dela sam se ena vticnica. Dobra stran skorajsnje smrti je, da je cimra postala cela zivcna, ker hisa kao ni varna in se seli :tanz: Je blo vredno.
- da se je en scurek naselil v naso kopalnico in se splazil hinavsko pod moje milo. Sem zagnala paniko in ga je cimer odstranil. Sorry, kace niso problem. Mravlje, misi, podgane, vse vrste licink in crvov in hroscev, nic me ne moti. S kuscarji si kamot delim sobo. Ampak SCURKI IN KOBILICE pa ne, ni sans, sam stran od mene. In pol un scurek kr cepi tam na steni kot da placuje najemnino al neki.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

_patchouli_ napisal/-a:In pol un scurek kr cepi tam na steni kot da placuje najemnino al neki.

:rofl:

* da sva v službi dve odgovorni za eno delo in ker ga ta ta druga ni opravla, sva zdj obe krive, da ni blo narejeno :? In mi je ful bed njo v drek tlačt, sam nikol nism dobro prenašala filinga, da se me nekaj obtožuje po krivici :(
* da sm prvi moment zato takoj okrivila njo in razbremenila sebe, pol mi je blo pa bed in sm klicala nazaj, da sva se očitno midve slabo zmenile in se opravičla, ker stvar ni bla narejena.
* Eh, drugič bom naredila use sama, pa vsaj ne bo teh problemov. Grrr...
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Zaklenjeno