- da mi je koncno uspelo najti dve dokaj lepi majcki, ki sta po.“zahodni“ modi, a hkrati zgledata primerno za tukaj. Pa se poceni sta bili. Trznice so zakon.
- da sem na eni stojnici nasla cele kupe zarinih hlac, in to prav hudih. Po kul ceni, izhodiscna cena, prden sem se sploh zacela pogajat, je bila 5,5 evra za kos. Pa ne gre za ponaredek, ker ne vem, kdo bi se trudil izdelovat in prodajat ponarejene zarine stvari na lokalni trznici, ce pa vsem v Bangladesu dol visi kaj hudica sploh je Zara. Podobno sem videla par h&m-ovih stvari, ki se nekako pac znajdejo zunaj vrat tovarn, kjer nam v dolgih delavnikih v slabih pogojih za male pare zenske sivajo kolekcije za naslednjo sezono. Hvala bogu, da kaj ven presvercajo, gre denar vsaj direkt njim, ne pa velikim korporacijam. To je skoraj kot pravicna trgovina, Robin Hood style
- da hlac nisem kupila, ker se mi je na rit zalepila ena bangladeska verzija modne svetovalke, ki je dajala precej ocitne nasvete ala to ti je preveliko, ja, tu prodajajo hlace, itd. No shit, pa menda ja znam shoppingirat. sej to ja delamo bogati zahodnjaki cele dneve, a ne gleda ameriskih filmov? Nekje vmes med neobveznim seksom z nakljucnimi mimoidocimi in bombandiranjem kr ene pac muslimanske drzave. Ce bi kaj kupila bi pa za svojo “pomoc“ zahtevala napitnino. In sem sla, da bi se je znebila.
- da me je cimra totalno razpizdila, se opravicujem izrazu, ampak ne najdem lepsega. Bjac, sorry, ker sem se kar tu, ne bos se me takhiter znebila. Bi najrajs podaljsala bivanje, sam da jo se bolj ob zivce spravim s svojim obstojem. Ampak hec je, da sploh ne vem, kaj sem ji naredila, razen tega, da nisem vljudno prijazna nazaj, kadar se obnasa kot posesivna, egocentricna, ukazovalna bitch. In nisem brezpogojno prijazna, ce si tega ne zasluzi, kot so ocitno drugi. Sem pa ful vesela, da sta cimra na moji strani.
Sam dej ne mores kricat na cimra pred najemodajalcem naj odjebe, ker ti na vrata potrka, da so prisli popravit neki, kar je prej 2 tedna tezila, naj ze enkrat cimer gre povedat, da zrihtajo. Mislim, zenska je zmesana.
- Da sem povabljena na zurko v sredo in rabim nove hlace od zare

Vsaj mislim, da sem se vedno povabljena... Eh tipi pa njihov ego