Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
baobao
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a baobao »

Tablete jem 16 dni, in danes (16. dan) sem dobila menstruacijo?! Vsaj mislim, da je to, razen če sem se prehladila, namreč jajčniki so me boleli, vendar je bila bolečina ista, kot pred menstruacijo. Jem yasminelle.
Je možno, da so tablete s premalo hormoni in se mi je zato vse "sprostilo"? Ali je morda kakšno vnetje? Hvala za odgovore!
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

možno je, da imaš samo vmesno krvavitev, kar pa je normalno, če si začela z jemanjem. v prvih treh mesecih so krvavitve možne in ni panike. telo se mora navaditi na nekaj novega.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Mene tud nekej zanima, če je mogoče imela katera podoben problem:
Jemala sem tabletke Logest kar precej časa (več let), potem pa so se mi začeli pojavljati nekakšni izcedki rjavkaste barve. Sem šla do ginekologinje, je rekla, nej jemljem še mal in pridem nazaj, čene bo boljš. Ni blo bolj, sem šla nazaj in je rekla, da možno, da so prešvoh in mi je dala tablete Cilest, ki naj bi bile malček močnejše. Te zdaj jemljem 2 meseca, pa se mi dogaja isto, samo da je manj tega in ni tako pogosto.
MIslite, da so tudi te prešvoh, a je razlog kje drugje?
Aja pregledala me je in rekla, da je vse v redu.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Ja,če te je pregledala pa da ni nobene zdr.ovire..pol je vrjetno razlog tuki kukr si napisala..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
oleander
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In My World

Neprebrana objava Napisal/-a oleander »

mam eno uprašanje.
tablete jemljem eno leto.zdj pa sm zadnje tri tabletke v tej škatlici izpustila, ker če ne bi mela mentro lih na morju. in zdj sm dobila menstro, vendar je precej močnejša kot ponavadi kot jo imam in kaže da bo tudi traja več časa kot običajno. je mogoče kaj narobe da sm spustila zadnje tri tabletke?
Uporabniški avatar
oleander
Komunikatorka
Komunikatorka

mam eno uprašanje.
tablete jemljem eno leto.zdj pa sm zadnje tri tabletke v tej škatlici izpustila, ker če ne bi mela mentro lih na morju. in zdj sm dobila menstro, vendar je precej močnejša kot ponavadi kot jo imam in kaže da bo tudi traja več časa kot običajno. je mogoče kaj narobe da sm spustila zadnje tri tabletke?
Uporabniški avatar
oleander
Komunikatorka
Komunikatorka

ups 2x...nenamjrno
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Ja mislim, da nebi smela kr tko nehat oz. izpustit. Če hočeš prestavit menstruacijo greš pač kr takoj na novo škatlco.
Uporabniški avatar
oleander
Komunikatorka
Komunikatorka

ja to vem...sam sm že prejšnjič podaljšala en tedn ku sm bla u toplich in nism tela spet
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Hja nevem.. Men se zdi no, da naj ne bi kr tko nehale jemat. No, sej bo še katera kej povedla.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

ja, to je verjetno zato, ker si prej nehala jest. pač pol po 7 dneh normalno začneš, ne glede lna to, kok časa ti bo trajala in to je to :)
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Jz pa mislim, da nebi smela kr nehat jemat tabletke. Če nisi hotla dobit M, bi lahko samo jemala naprej in pojedla celo škatlco in sploh nebi prestavla M, sam "spustila" bi jo.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Pomoje ni važno, če menstruacijo premakneš tako, d ajih prej nehaš jemat ali pa da podaljšaš... Jaz sem ponavadi nehala prej, pa je bilo vse normalno.
Itak tista krvavitev ni naravna menstruacija, ampak povzročena umetno, s prenehanjem jemanja tabletk, tako da je pomoje vseeno, kdaj nastopi.
Ali po 3 tednih ali pa po 5...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Ja, najbrž ni važno, kar se tiče same menstruacije, ampak kaj pa glede zaščite v teh zadnjih dneh, če tabletke kar izpustiš.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

pa itak če jemlješ tablete, si tko zasičen s to kemijo, da po moje sploh ni panike (sploh če jih jemlješ leto in več).

jst sm tut večkrat krajšala, ko sm jih še jemala, pa ni blo nikol nič.
Zaklenjeno