Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Jess° napisal/-a:Mene pa zanima, kaj se bi zgodilo če začneš tabletke jemati izven ciklusa? .. Npr. zdej je kot neko pravilo, da jih vzameš prvi dan M. ( do petega dne) .. kaj če bi jih vzela ko je ne bi imela?

Nisi zascitena, ne vem pa kako je potem s samo m., ker vse zmedes. Raje pocakaj na prvi dan m, pa je problem resen.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

na pamet bi rekla, da nisi zaščitena tako, kot bi bila ob pravilnem ravnanju z njimi.
Uporabniški avatar
BeXy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Over the Niji

Neprebrana objava Napisal/-a BeXy »

Js mam že skor pol leta yasminelle pa se nism nč zredila pa tut mozolov je mal men :D sm zadovolna :wink:
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

jst sm celo shujšala. :P ampak ne zaradi KT. zrediš se itak od hrane. od KT ti kvečjemu več vode zastaja al pa se poveča apetit.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Jest mam pa kontracepcijske tablete Cilest pa sm včerej eno pozabla vzet, ampak je bla zamuda manj kot 12 ur. A mislte, da je vse v redu al kva?
Aja, pa bla je ta 9. v škatlici, tko da ni bla iz prvega tedna.
Hvala za odgovor.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ja, ce je manj kot 12 ur, ti v navodilih lepo pise, da ni problema, torej ...?
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

yasminelle :D no problems for now...
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Prej logest,2 let pa pol vse super potem pa groza.
Zdaj Yarina. Odpravila probleme logesta,zraven pa odnesla še vsakršnjo željo po seksu.... :cry: :roll:
x.anna.x
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a x.anna.x »

Smetka_ napisal/-a:Prej logest,2 let pa pol vse super potem pa groza.
Zdaj Yarina. Odpravila probleme logesta,zraven pa odnesla še vsakršnjo željo po seksu.... :cry: :roll:

oke upam da men to ne bo.ni mi še.^^.
Uporabniški avatar
anjica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a anjica »

Smetka_ napisal/-a:Zdaj Yarina. Odpravila probleme logesta,zraven pa odnesla še vsakršnjo željo po seksu.... :cry: :roll:

jst tut jemljem yarino že kakšna 3 leta, zaradi visokega pritiska, pa mam tut isti problem kot ti. sploh mi ni več do seksa, kar zelo moti mene in mojega
Uporabniški avatar
_~**SaaŠii**~_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a _~**SaaŠii**~_ »

se opravičujem če je že bil kakšen tak problem na forumu..mene neki zanima..glede premikanja menstruacije za morje..jst sm si zračunala da bom glih na dan ko se bom odpraula na morje dobila menstruacijo..to mi glih ni fajn..jem pa tabletke..a se to da kej z tabletkami premaknt al moram kšne posebne dobit (al kar kol druzga)..do doktorja bom pa itak šla..zanima me samo vaše mnenje al izkušnje..hvala za odgovore.. :)
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Če že jemlješ tabletke, je najbolj enostavno, da podaljšaš ciklus - vzameš toliko tabletk več, za kolikor dni hočeš odložiti menstruacijo.
Verjetno tudi kaj v tvojih navodilih piše, ne škodi pa tudi, če telefoniraš ginekologu. :wink:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

anjica napisal/-a:
Smetka_ napisal/-a:Zdaj Yarina. Odpravila probleme logesta,zraven pa odnesla še vsakršnjo željo po seksu.... :cry: :roll:

jst tut jemljem yarino že kakšna 3 leta, zaradi visokega pritiska, pa mam tut isti problem kot ti. sploh mi ni več do seksa, kar zelo moti mene in mojega

Kako zdržiš? Men je prov bedno.
Mislim sej,meni bi blo vseeno če ne bi.
Tako da nikoli ne dam pobude pa...
Mah saj sem napisala cel problem v temo o "kaj se zgodi ko nehamo jemati KT".
Preberi,če te zanima
Uporabniški avatar
blau
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a blau »

Nevem če pišem pod pravo temo. :oops: Tako da se opravičujem če sem kej sfalila.
Stvar je taka. Deset dni nazaj sem imela spolne odnose. Tri dni pred tem sem prenehala jemat Yasminelle. Dva dni po seksu sem sicer dobila menstruacijo. Ampak vseeno. Je še vseen možnost da sem noseča?? :frown:
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

blau napisal/-a:Nevem če pišem pod pravo temo. :oops: Tako da se opravičujem če sem kej sfalila.
Stvar je taka. Deset dni nazaj sem imela spolne odnose. Tri dni pred tem sem prenehala jemat Yasminelle. Dva dni po seksu sem sicer dobila menstruacijo. Ampak vseeno. Je še vseen možnost da sem noseča?? :frown:

Nisi noseca. Ne sekiraj se. Ko si seksala, si bila se zascitena. Pa se menstruacijo si dobila, tak da so skrbi odvec.
You want me to be something I can never ever be.
Zaklenjeno