NoSex napisal/-a:Atena13 napisal/-a:Nosex, nea sekiraj se preveč če se bejbam kaj ne da dopovedati...sej veš, cosmokokoši

. One rade vlečejo svojo lajno, kakšni kompromisi v komunikaciji nekaj...sploh ne vedo kaj to je? Rade pokažejo na koga, češ...Tis pa čist čudn, kva to neki lapaš...hahahaha. Če pišeš primorsko ni ok, če pišeš mariborsko je še bolj bed (btw Mr. Ož- ob tvojih postih sem umirala od smeha...sploh tistih v štajerščini,hehe), če manjka vejica jim lasje stojijo pokonci. So namreč izrazite slavistke.

Vse vedo, vse znajo. Najljubše opravilo jim je seks,...no, pred njim je še šoping, ampak bolj lapanje o le tem, kot pa da bi dejansko kaj naredile. Ker če tu modruješ, bolj malo prakticiraš...
Poleg tega, a ne veš...da ti želijo samo dobro, ti jim pa še nasprotuješ.

Kakšen moški pa si?

Ja ni kaj dodati, tako je...
Glede narečji je pa takole. Če po ljubljansko pišejo, pa ne le tukaj, ampak na vseh slovenskih forumih, navsezadnje pa tudi na nacionalki... Enkrat je bila na rtvslo.si ena tema ravno o tem. Point je v temu, da če po žabarsko tolčejo v oddaji TLP Lado in tista kaj je že bla ni nič narobe, če pa kdo v kakšnem drugem narečju, npr. če bi jaz pisal v primorščini bi me pa vsi popljuvali, da ne znam slovensko pa take pizdarije...
Atena13... da te malo doolnim še... zakaj neki me tale link takoooo spominja na tele punce s tega foruma...
http://www.youtube.com/watch?v=rd6sZ8IFN-Q

...NoSex, pa kaj si ti nor,hehe...zdej te bodo na giljotino dale,haha. Ta komad je ful fajn

, zdej ga bom stokrat poslušala, se ga na pamet naučila, ko bom odšla ven, ga bom non stop govorila... Potem me bodo bejbe zasovražile, ''spizdi domov'' za mano vpile, lahko s špičaki na čevlje stopile...
Še ena zate...
NoSex, pazi kaj govoriš,
da ne bo takoj ognja v hiš,
se bejbam bo za malo zdelo,
v njihovih glavicah kaj hitro bo zavrelo,
obrnile vsako besedo,
ne vedo več kako naj ti dopovejo,
da aseksualnost sploh ne obstaja,
tebi le malo psiha nagaja,
po njihovem nimaš pojma o tem,
da ne seksaš resen je problem...

Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...