Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

jullia_ napisal/-a:Se pa strinjam s teboj, da je v družbi še vedno zakoreninjeno prepričanje, da bo pravi moški lahko poskrbel za svojo žensko, jo preživljal, itd.
Že na tem forumu se lepo vidijo dvojna merila glede tega, da je vse kul, če tip preživlja punco, ker ona pač še študira, če bi bila situacija obratna in bi punca plačevala najemnino in vozila fanta na svoje stroške v šoping, bi bil pa kraval , da se čisto preveč ponižuje in da ne sme bit fantov predpražnik, ker jo samo izkorišča.

In popolnoma isti šupak je tudi kar se žuranja tiče. Tudi, če bo 18 letnica živela pri 25 letnem tipu ne bo nobenega problema, tudi če bo punca še vedno žurala in imela 3 popravce. On jo bo še vedno ponosno vozil po šopingih itd. Če bi bilo seveda obratno bi bilo vse narobe.

Ta dva primera povejo vse.

Kakšna želja po resnosti neki.... bullshit. Samo dobro mora zgledati punca pa bo vse ok.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

NoSex a misliš da bi tip kr prenašal da mu ženska hod okol in ga žura? Vrjetn bi se začel prepiri in tako dalje, če nebi mela istih interesov....
Pa poznam primer kjer je obratno, da je ženska tista ki dela in plačuje najemnino, tip se pa šola, in sta srečna, zadovolnja in jih nobeden ne gleda postrani.
Vrjetno take probleme vidiš samo ti in ostali omejenci.
Live your life like you want
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Nobeden ni rekel, da posplošujem. In nič nisem omejen. Tudi sam poznam nekaj takih primerov in jih repectam. Ampak velikokrat pa je tako, kot smo tukaj ugotovili. Na žalost. Saj si sama rekla, da se strinjaš.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

Joooj dj ber moje poste, kup si očala pa jih dobr preber :!:
Sama sem napisala da se strinjam tut s tem da majo kašne ženske slabe izkušnje s tem, da ko sm sama opazovala svoje vrstnike, ki so se otročje obnašal, da sm rekla mlajšga pa nikol, ampak da zdj pa mam mlajšga od sebe in nama dobr laufa :!:
Pa napisala sm da si vsak misl svoje in da ne mor folku za ene pojasnitve, zakaj ne morjo to tko pa tko pa blablabla...pa ti pojasn zakaj si aseksualc? Sj res.... tega tut ne morš kr tko pojasnt pismo....joooooooj :x
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Lahko:)

Nič ni letelo nate, mimogrede. Govorim na splošno.

O slabih izkušnjah sem ti pa povedal. Ja, če maš slabe izkušnje z vrstniki in mlajšimi, potem to pomeni, da "od zdaj naprej pa nič več z mlajšimi in z vrstniki, samo s starejšimi." Če pa bodo imele slabe izkušnje s starejšimi pa jih bo veliko manj reklo "nikoli več s starejšimi."

Ja, če je cel forum poseksan, posperman in ne vem kaj še vse, lahko tudi jaz načnem eno malo bolj pametno debato. Je ta debata veliko boljša, pomojem, kot debate "Ja jaz goltam spermo, ja jaz je pa ne, ja jaz seksam 3X namesec, jaz pa nikoli, jaz mam pa vneto pizdo..."

3/4 vaših tem je en navaden spam.

Ste pa res primitivni, da vas moti ena pametna debata... Nad tem se pritožujete, 15 strani znanosti o goltanju sperme vas pa nič ne motijo.

Ljudje so nizkotni... všeč jim je ta preproščina.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

A več če majo punce vneto pizdo, ji druge lahko kej svetujejo in to punca dejansko poizkusi pa ne pametuje štekaš?
Ja svojo aseksulanost si u večini primerov pojasnjeval da je to pač tak nagon al karkoli že...vidiš ene punce majo nagon da jih starejši bolj privlačijo, ene da jih mlajši, ene da pač ni važna starost itd... a zdj dojemaš? Pač kakorkoli komu paše...ti pa kle že neki pametuješ, kako hočjo ene bit wanna be odrasle (sj ne rečm da v kašnih primerih ni tko, sam poslpošuješ) da nismo odrasle če gremo k tipu u flat živet itd...a če mu pa starši odstopjo tazgorn štuk bajte...pol je taka ženska k se k njemu presel tut neodgovorna, k se k tipu štuli, wanna be odrasla?
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

Nosex, nea sekiraj se preveč če se bejbam kaj ne da dopovedati...sej veš, cosmokokoši :D . One rade vlečejo svojo lajno, kakšni kompromisi v komunikaciji nekaj...sploh ne vedo kaj to je? Rade pokažejo na koga, češ...Tis pa čist čudn, kva to neki lapaš...hahahaha. Če pišeš primorsko ni ok, če pišeš mariborsko je še bolj bed (btw Mr. Ož- ob tvojih postih sem umirala od smeha...sploh tistih v štajerščini,hehe), če manjka vejica jim lasje stojijo pokonci. So namreč izrazite slavistke. :wink: Vse vedo, vse znajo. Najljubše opravilo jim je seks,...no, pred njim je še šoping, ampak bolj lapanje o le tem, kot pa da bi dejansko kaj naredile. Ker če tu modruješ, bolj malo prakticiraš...

Poleg tega, a ne veš...da ti želijo samo dobro, ti jim pa še nasprotuješ. :roll: Kakšen moški pa si? :rofl: :evil:
Zadnjič spremenil Atena13, dne 30. Jan. 2009 14:12, skupaj popravljeno 2 krat.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Uporabniški avatar
jasmine
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jasmine »

cosmokokoši...Vse vedo, vse znajo. Najljubše opravilo jim je seks,...no, pred njim je še šoping, ampak bolj lapanje o le tem, kot pa da bi dejansko kaj naredile. Ker če tu modruješ, bolj malo prakticiraš...

atena13 :zustimm:

...men sploh za nekatere ni jasn kdaj majo čas sexat al pa u shoping hodt, glede na to d skoz kle visijo :lol:
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Atena13 napisal/-a:Nosex, nea sekiraj se preveč če se bejbam kaj ne da dopovedati...sej veš, cosmokokoši :D . One rade vlečejo svojo lajno, kakšni kompromisi v komunikaciji nekaj...sploh ne vedo kaj to je? Rade pokažejo na koga, češ...Tis pa čist čudn, kva to neki lapaš...hahahaha. Če pišeš primorsko ni ok, če pišeš mariborsko je še bolj bed (btw Mr. Ož- ob tvojih postih sem umirala od smeha...sploh tistih v štajerščini,hehe), če manjka vejica jim lasje stojijo pokonci. So namreč izrazite slavistke. :wink: Vse vedo, vse znajo. Najljubše opravilo jim je seks,...no, pred njim je še šoping, ampak bolj lapanje o le tem, kot pa da bi dejansko kaj naredile. Ker če tu modruješ, bolj malo prakticiraš...

Poleg tega, a ne veš...da ti želijo samo dobro, ti jim pa še nasprotuješ. :roll: Kakšen moški pa si? :rofl: :evil:

:D Ja ni kaj dodati, tako je...

Glede narečji je pa takole. Če po ljubljansko pišejo, pa ne le tukaj, ampak na vseh slovenskih forumih, navsezadnje pa tudi na nacionalki... Enkrat je bila na rtvslo.si ena tema ravno o tem. Point je v temu, da če po žabarsko tolčejo v oddaji TLP Lado in tista kaj je že bla ni nič narobe, če pa kdo v kakšnem drugem narečju, npr. če bi jaz pisal v primorščini bi me pa vsi popljuvali, da ne znam slovensko pa take pizdarije...

Atena13... da te malo doolnim še... zakaj neki me tale link takoooo spominja na tele punce s tega foruma... http://www.youtube.com/watch?v=rd6sZ8IFN-Q
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Atena13 napisal/-a:Nosex, nea sekiraj se preveč če se bejbam kaj ne da dopovedati...sej veš, cosmokokoši :D . One rade vlečejo svojo lajno, kakšni kompromisi v komunikaciji nekaj...sploh ne vedo kaj to je? Rade pokažejo na koga, češ...Tis pa čist čudn, kva to neki lapaš...hahahaha. Če pišeš primorsko ni ok, če pišeš mariborsko je še bolj bed (btw Mr. Ož- ob tvojih postih sem umirala od smeha...sploh tistih v štajerščini,hehe), če manjka vejica jim lasje stojijo pokonci. So namreč izrazite slavistke. :wink: Vse vedo, vse znajo. Najljubše opravilo jim je seks,...no, pred njim je še šoping, ampak bolj lapanje o le tem, kot pa da bi dejansko kaj naredile. Ker če tu modruješ, bolj malo prakticiraš...

Kar umiri se s tem večvrednostnim kompleksom, ker s članstvom na forumu in sodelovanjem v takšnih temah kot je tale tudi ti izpolnjuješ vse kriterije za kuro.
Aja ne, ti si tu verjetno iz popolnoma drugih razlogov , kajne? Ne pa me kokoši, ki znamo samo od seksa govorit. Čeprav tudi ti večinoma tičiš v Seksu in Čustvih, se za tem gotovo skriva kakšen globji razlog, ne zgolj želja po babjem čveku.
Mogoče si pa vse nas prišla razsvetlit o naših zmotah, pa te je tema Priznam, da... zmedla in si se morala nujno še tam ustavit pa majhen kurji drekec priznanj pustit. Večkrat.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

jah, in kaj delaš potem tukaj med nami- kurami. A si naš petelin ali kaj? Malo se umiri pa boš lažje živel. :D
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

NoSex napisal/-a:

:D Ja ni kaj dodati, tako je...

Glede narečji je pa takole. Če po ljubljansko pišejo, pa ne le tukaj, ampak na vseh slovenskih forumih, navsezadnje pa tudi na nacionalki... Enkrat je bila na rtvslo.si ena tema ravno o tem. Point je v temu, da če po žabarsko tolčejo v oddaji TLP Lado in tista kaj je že bla ni nič narobe, če pa kdo v kakšnem drugem narečju, npr. če bi jaz pisal v primorščini bi me pa vsi popljuvali, da ne znam slovensko pa take pizdarije...

Atena13... da te malo doolnim še... zakaj neki me tale link takoooo spominja na tele punce s tega foruma... http://www.youtube.com/watch?v=rd6sZ8IFN-Q

:rofl: ...NoSex, pa kaj si ti nor,hehe...zdej te bodo na giljotino dale,haha. Ta komad je ful fajn :D , zdej ga bom stokrat poslušala, se ga na pamet naučila, ko bom odšla ven, ga bom non stop govorila... Potem me bodo bejbe zasovražile, ''spizdi domov'' za mano vpile, lahko s špičaki na čevlje stopile...
Še ena zate...
NoSex, pazi kaj govoriš,
da ne bo takoj ognja v hiš,
se bejbam bo za malo zdelo,
v njihovih glavicah kaj hitro bo zavrelo,
obrnile vsako besedo,
ne vedo več kako naj ti dopovejo,
da aseksualnost sploh ne obstaja,
tebi le malo psiha nagaja,
po njihovem nimaš pojma o tem,
da ne seksaš resen je problem... :D
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

:D :D Prav dan si mi polepšala. Ne ne, nobena te ne bo pohodila v špičakih. Njihov tip v bmwju se bo pripeljal, tak 190 cm pa mrga, pa ti bo pokazal kdo je šef, ona pa k njemu v naročje. :D

Hehe, ta pesmica... sem si jo moral pa prav shranit. :D

Še tole dvoje bi se še prileglo tukaj. :D

http://video.google.com/videosearch?hl= ... &ct=title#

http://www.youtube.com/watch?v=fphq-VoD9pk&hl=sl

:lol:
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

Atena13 in NoSex, če smo take kokoši, res ne vem kaj vidva delata tu gor k sta tok neprecenljivo pametna in popolna?
Zakaj sploh sodelujeta, to bereta? Vrjetn le nismo take kokoši in se vidva od nas učita :) bereta naše poste, ki so zgleda zelo zanimivi, ker če nebi bli pol se vama vrjetno tut brat nebi dal.
Vrjamem pa da ena tistih ljudi, ki so pač omejeni, in če ljudje drugače razmišljajo kot vidva se s tem ne znata sprijaznit.
Revčka sta...si nebi omislila kakšne strokovne psihiatrične pomoči, da vama pomaga razčistit vajino podstrešno (glavo)?

jullia_ in LanaMaxim :respekt:
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

NoSex napisal/-a::D :D Prav dan si mi polepšala. Ne ne, nobena te ne bo pohodila v špičakih. Njihov tip v bmwju se bo pripeljal, tak 190 cm pa mrga, pa ti bo pokazal kdo je šef, ona pa k njemu v naročje. :D Hehe, ta pesmica... sem si jo moral pa prav shranit. :D

Še tole dvoje bi se še prileglo tukaj. :D

http://video.google.com/videosearch?hl= ... &ct=title#

http://www.youtube.com/watch?v=fphq-VoD9pk&hl=sl

:lol:

Se že tresem,hehe :D , zdej pa ne grem več ven...ker nikoli ne veš, kaj me doleti, me obrnil z glavo navzdol bo en, dva, tri...ona pa se za njegovim hrbtom smejala...''ha,ha...vidiš zdej si ga nas*ala...to je pa tako, ko grdo govoriš...na, kar sama si zdej solze briš''...drugič bom raje dvakrat premlela, da me ne bo še kaka nevšečnost doletela, nesreča nikoli ne počiva,sploh se rada za vogalom skriva, najraje če steguješ jezik v njihovo škodo, namesto da zapela bi njihovo odo...
Zadnjič spremenil Atena13, dne 30. Jan. 2009 18:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori