Južnjaki

Vse o politiki od svetovne do domače
Zaklenjeno

Kakšni se vam zdijo 'južnjaki'?

So čist v redu ljudje
48
42%
Na živce mi grejo
49
43%
Nimam mnenja
18
16%

Skupaj glasov: 115

lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

BabySun napisal/-a:pa ka jo vsi kr neki obsojate :evil: svoje mnenje je povedla, kot vi.. vsak ma pač svojega..
sploh pa ma (PO MOJEM MNENJU) čist prav..

ta je bla pa dobra...vsak ma svoje mnenje...se prav, da smo tud mi izrazil svoje mnenje..ja?
sama sebe oporekaš
BabySun
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a BabySun »

ah jelinčič je car ;D vsaj en domoljuben politik :D
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a thebest »

BabySun napisal/-a:ah jelinčič je car ;D vsaj en domoljuben politik :D

jaz ga ne bi opisal samo s pojmom domoljubnost ;)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

C_r_N_a napisal/-a:NIA ti si res prava nacionalistka zarad takih kot si ti so nasatle vojne, skoda da sama nisi izkusla vsega pa bi bla tih pa ne tok sinfala cez druge narode.Tud slovenci niso popolni pa ka misliš d bo zdej vsak piso gor ka pa kej ga moti, pa ne mislat d so sam "juznjaki" taki d delajo sranje v mojem kraju je kr neki takih slovencev ko so trikrat hujsi!Sprijazn se da mas dobr pa slab folk, ne vse v isti kos metat pa govorit zarad par ljudi ko ti gre na živce za vse isto pa da so vsi "cefurji" taki.Pa vsak ma pravico zivet tam ko njemu pase zemlja je zemlja ni vazn kk je razdeljena po drzavaH!

mislem da sm dostkrat definirala koga nemaram in koga štejem pod čefurje in vsakič sm povedala da mi ne grejo na živce vsi..
in ja, pravico majo usi žvet kukr jim paše, seveda, pravico majo da pridejo 4je čefurji do tebe in zahtevajo od tebe mobitel, denarnico.
Pa usaj nj ne fejkajo srbskega naglasa če v srbiji še bli niso, alpa mogoče 3x oz. sploh če so čistokrvni slovenci.. :roll:
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka

~NIA~ napisal/-a:Pa usaj nj ne fejkajo srbskega naglasa če v srbiji še bli niso, alpa mogoče 3x oz. sploh če so čistokrvni slovenci.. :roll:

pa kdo bo šou srbski naglas fejkat... to pol ni povezano s tem čemur ti praviš "čefurstvo", ampak s problemi na mentalni osnovi... :roll: mislim, ti zaj ne šimfaš "čefurjev" torej ampak slovence same al kaj... :?: :lol:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

thebest napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:Pa usaj nj ne fejkajo srbskega naglasa če v srbiji še bli niso, alpa mogoče 3x oz. sploh če so čistokrvni slovenci.. :roll:

pa kdo bo šou srbski naglas fejkat... to pol ni povezano s tem čemur ti praviš "čefurstvo", ampak s problemi na mentalni osnovi... :roll: mislim, ti zaj ne šimfaš "čefurjev" torej ampak slovence same al kaj... :?: :lol:

čefure oz. wannabe čefurje (to so pa slovenci). sej jst tut znam hrvaško, kr smo hodil učasih u Zadar pa mam neki frendov dol sam zarad tega kr prbližn znam govort še ne pomen da bom tko govorila doma, zuni, u šol.. mentalni problemi ja.. nevem kaj so bolš če govorijo srbsko. raj nj se naučijo angleško pa popravjo konferenco, če sploh hodjo u šolo.. -mislem sej brezveze da se neki pogovarjamo kr mnenja nebom spremenila.. ;)
Uporabniški avatar
tigrica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tigrica »

NE MARAM MUSLIMANOV!!(moških)
Zadnjič spremenil tigrica, dne 04. Dec. 2006 12:55, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
tigrica
Sramežljivka
Sramežljivka

*purple bitch* napisal/-a:
Na forumu ni dovoljeno žaljenje oz. blatenje sogovornikov in podpihovanje k spolni, rasni, narodnostni ali verski nestrpnosti. Za debato raje uporabljajte argumente!

:evil:

vem ,ampak žal se nisem mogla zadržat!!sem si pač dala duška :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

tigrica napisal/-a:
Na forumu ni dovoljeno žaljenje oz. blatenje sogovornikov in podpihovanje k spolni, rasni, narodnostni ali verski nestrpnosti. Za debato raje uporabljajte argumente!

zdej si pa dej duška in briši vse žaljivke ven!
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka

tigrica napisal/-a:

ja eni se pač ne znajo izražat brez žaljivk pol pa to nabadajo na nos albancem in bosancem... :wink:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

tigrica, lahko bi samo povedala, da jih ne maraš pa bi blo... ne pa da jih žalš, k da so vse drugo, samo ljudje ne... in ja, lahko bi se zadržala...
razn, če hočeš dobit sankcijo od glavnih?
Uporabniški avatar
tigrica
Sramežljivka
Sramežljivka

thebest napisal/-a:
tigrica napisal/-a:

ja eni se pač ne znajo izražat brez žaljivk pol pa to nabadajo na nos albancem in bosancem... :wink:

dejte no..ne mi zdej govorit da naj zbrišem žaljivke!js bom pustila tak k je..sem povedla pač svoje mnenje, pač mal na grd način! tak da se ne obremenjujte s tem..nočem se zdej z nobenim kregat!! če pa kdo od teh k tu piše ni slovenec..pa js žal ne morem pomagat.ne morem nič spremenit in tud ne pomeni da je to letelo na vas k ste tule na forumu in k n iste naši! tak da.. vas prosim da tud sprejmete moje mnenje..ker pač nimam dobre izkušnje z njimi ,ker se mi zdijo pač vsiljivi ljudje( moški)..in to k se kr neki afnajo,k hočejo met vse pod komando!

tak da se ne zdej na mene ozirat..če pa že na začetku vidite da ne piše nič kaj lepega,pa raje spustite to k sem napisala in berete dalje :) in to je to..VSAK MA PRAVICO DO SVOJEGA MNENJA IN NI VAŽNO NA KAKŠEN NAČIN!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

tigrica napisal/-a:VSAK MA PRAVICO DO SVOJEGA MNENJA IN VAŽNO NA KAKŠEN NAČIN!

o ja, pa je važn... na forumu se pač ne dere in se ne žali... če velja to za vse, bo pa še zate! :evil:
Uporabniški avatar
tigrica
Sramežljivka
Sramežljivka

jagodka85 napisal/-a:

o ja, pa je važn... na forumu se pač ne dere in se ne žali... če velja to za vse, bo pa še zate! :evil:

kaj? A DRLA SEM SE? aha vredu..tudi prav,sam ne da bi js vedla!!TVOJE MNENJE PAČ :cool: SPOŠTUJEM :D
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka

tigrica napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:

kaj? A DRLA SEM SE? aha vredu..tudi prav,sam ne da bi js vedla!!TVOJE MNENJE PAČ :cool: SPOŠTUJEM :D

glej zaj te pa mam pun K... če bi si prebrala pravila bi vedla da VELIKE TISKANE ČRKE pomenijo KRIČANJE!!! zaj pa se nehaj pametno delat tu s tvojimi 10 posti, pa si preberi pravila mogoče tam prvo kaj pokomentiraj pol pa pridi sem pametovat... :stop:
Zaklenjeno