London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

aha, ni take panike pol :wink: namrec prvic letim s temi 'ta pocen' in pol nimam lih tapravga filinga kaj je pocen..

zdej samo se hostel isceva. gre se kdo zacetek septembra?!
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Kakšen je kaj London oktobra? Je še primerno za poležavanje v parkih? :D nekak ne znam več brez tega v Londonu :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Odvisno na kakšno vreme nabašeš, je pa sigurno več možnosti za dežek. :D
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Jaz pa jutri letiiiim. :)
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Uživaaaj! :cool:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik

ze dolgo je tega kar sem bla nazadne u londonu in nej mi ena pove kako je s tube in vlakom. js mam namen kupit kar kasno tedensko varianto da nimam problemov pol se vozit okol in zdej me zanima al se te karte kupujejo po conah al veljajo za celo mesto, ter al se posebej kupujejo za podzemno in vlak al velja za oboje ena?!

lp :wink:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Podzemna je po conah. Imaš npr. one week travelcard, in kupiš za cono 1 in 2, vključene pa imaš tudi VSE avtobusne prevoze po Londonu. (konkretno ta stane mislim da 25,80 funtov).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

A se splaca kupiti The London Pass ?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik

zgleda kul, sam men se zdi mal drago, kljub temu da mas notr 55 attractions pa transport...kaj pa vem...zarad transporta me mal mika sicer :wink:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Kakšen vključen transport? Lahko si ga dodaš na kartico, to ja, ampak dvomim da veliko ceneje.

Meni se ne splača, ker več kot neko količino znamenitosti z normalnim tempom ne moreš si gledati v parih dneh.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

A dejte no :D . Čist ste me napalile spet na London. Še posebi zdj ko sem še od Josephine fotke pogledala...ko sem bla jst v Londonu pred tremi leti s šolo, si pol stvari sploh pogledal nismo (sam tiste taglavne) in si sploh nism mislna, da je London u resnici tko lep.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Kar v akcijo :D London ni tak drag, kakor ga vsi opisujejo, če se znajdeš. Je pa vedno vse najboljše v lastni režiji, ni kej :)

Js kar čakam pa čakam da se kdo usmili pa mi plača London :D
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Kakor se jaz spomnim, so v Londonu celo leto vse izložbe označene s SALE. :D
Uporabniški avatar
poletje06
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja

Neprebrana objava Napisal/-a poletje06 »

London je drag kar se hrane tiče. Če hočeš jest kvalitetno in konkretno hrano, moraš globoko sečt v žep. Če pa se zadovoljiš z raznimi Burger Kingi in Meki, potem ni tako drago.. Kar se pa oblek tiče. Jst še vedno ko sem bila gor, nisem dobila občutka, da bi bile pri njih obleke kaj cenejše kot pri nas. Pozna se samo pri hrani. Z mojega vidika gledano, rajši kupim manj cun(k imajo čist isto izbiro kot v LJ naprimer, ker firme pošljejo točno določene stvari na evropski trg, tako da npr. ena trgovina Roxy v Londonu ima čisto iste stvari kot trgovina Quicksilver v LJ) in več denarja namenim za hrano, da se vsaj najem lahko kot normalen človek in si ogledam več stvari, kokr pa da zabijem dan na Oxford street ali Westfieldu ali kje drugje.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

V Sohotu se najde ogromno dobrih restavracij za ne preveč denarja. Z mojim sva naletela na eno mehiško restavracijo, kjer plačala vsak okoli 7 funtov, pa angleški zajtrk za 5 funtov (ki te konkretno napoka).

Sicer pa so cene v trgovinah H&M, Zara višje kot tukaj. Npr. Esprit, Top Shop je pa cenejši; vsaj po mojih izkušnjah. Tudi kozmetiko se splača kupovati, ker je funt res nizek (kupila Clinique Superdefense za 32 funtov=37 evrov; pri nas je pa 50 evrov).
Sicer pa itak ne razumem zakaj bi nekdo kupoval v H&M, Zari,... v tujini, če je pri nas. Je ogromno nam neznanih trgovin ki so super (in cenovno ugodne).
Odgovori