Blow job

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

miteq napisal/-a:Če poguglaš tisti pojem, vidiš nekaj, kar ima precej moških. Pri nekaterih je to bolj izrazito, pri drugih manj. Pri tistih, ki imajo bolj izrazite "bunkice", tretji opazovalci smatrajo to kot neestetsko (ala smotana baba rachka_).

ja sori, ker mi pač zgleda čudno. prav posebej lepo ravno ni no. jaz sem to tudi prvič vidla in bi pravtako najprej pomislila na kakšno bolezen ali kaj takšnega.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

tele zadevice se da odpravit kakor jaz vem... Zdej nisem čist prepričana če gre za isto zadevo kot jo je imel od kolegice tip, ampak menda lepotna kirurgija odstranjuje tudi tovrstne "napake".

(kot sem rekla, v živo tega luleka nisem vidla, ampak sem zanj "slišala"; in menda se da odpravit)
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

rachka_ napisal/-a:
miteq napisal/-a:Če poguglaš tisti pojem, vidiš nekaj, kar ima precej moških. Pri nekaterih je to bolj izrazito, pri drugih manj. Pri tistih, ki imajo bolj izrazite "bunkice", tretji opazovalci smatrajo to kot neestetsko (ala smotana baba rachka_).

ja sori, ker mi pač zgleda čudno. prav posebej lepo ravno ni no. jaz sem to tudi prvič vidla in bi pravtako najprej pomislila na kakšno bolezen ali kaj takšnega.

Jaz tudi ne razumem zakaj je zdaj smotana, če ji ni všeč.
Meni to tudi zgleda nagravžno. Nemorem pomagat, pač pogledala sem in mi je blo ogabno. Sej se ne odločiš sam, al ti je nekaj "všeč" al pa pač ne :roll:
I laugh at gilded butterflies.
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

v mili obliki Hirsuties Papillaris niti ne zgleda tok grozno, tko d ne vem od kod zgražanja. kako bi se pa ve počutle, če bi mele eno podobno, popolnoma neškodljivo zadevo, ki nebi zgledala ravno sanjsko, tipu bi se pa obraču želodec ob pogledu na to in ob misli na oralno obdelavo? ma grem stavt, da bi smle pršle jamrat ker prasec je vaš tip, ker vas ne sprejema.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

miaw napisal/-a:ja in kaj je sploh namen kondoma pri blow jobu? :gruebel:

Pri nekaterih veleumnih izjavah in vprašanjih, me pa kar glava zapeče. :roll: Sploh ne morem dojet, kako lahko nekdo ne ve tako osnovne stvari, kot je ta. Pa ne pravim, da mora vsak seksati in prakticirati oralca s kondomom, daleč od tega. Nisem nikakršna nuna in tudi jaz v resni zvezi ne uporabljam kondoma. Me pa popolnoma šokira to, da nekdo, kljub poplavi medijev in stalnih izobraževanj že v OŠ, ne ve, kako se prenašajo spolne bolezni. In ne, z oralcem se ne prenaša "samo" SPB, ampak vse spolne bolezni, vključno z aidsom.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

daj mi samo povej, če ti vsakega stalnega partnerja napotiš k zdravniku, predem mu ga daš v usta brez kondoma?

ali pa tvoj partner nima nobene spolne bolezni zaradi razloga, ker je tvoj stalni partner?
Lotta*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lotta* »

^^mene tud to zanima...sej ne morš u piko zvedet kako preteklost je meu. Oz tud če zveš....sej ne veš če so ble punce "zdrave".
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

^^

Sem točna vedela, da se bo nekdo na to obesil. Ponavljam, mene ne zanima, če nekdo seksa brez kondoma, vleče brez kondoma. Briga me, naj vsak počne, kar se njemu zdi prav, pa tudi če gre vlečt tipu, ki je dal skos že najmanj 100 žensk. Smešno se mi pa zdi, da nekdo, ki ima spolne odnose, sploh POJMA nima, kako se prenašajo bolezni.
Nikjer nisem napisala, da stalni partnerji, nimajo bolezni in da z njimi lahko počneš karkoli brez kondoma, ampak spet ponavljam (že tretjič), zgražala sem se nad neznanjem nekaterih. To, da jaz pri stalnem partnerju ne uporabljam kondomov, sem napisala samo zato, da se ne bi našel, kdo, ki bi začel utrujati, da sem devica marija. :lol:

Drugače pa ja, vsakega partnerja bi poslala testirat. Tudi jaz bi se šla. To mi je popolnoma logično in poznam ogromno ljudi, ki to počnejo. Se mi zdi to čisto vredu preventiva. Pa ni mi treba sedaj povedat, da me partner lahko vara in bla, bla, bla. To vem in s tem se ne obremenjujem. Ampak, če sama lahko naredim nekaj, da lahko potem brez kondoma bolj varno uživam v spolnosti, ne vem zakaj ne bi. In ja nekomu, ki ga ne poznam ne bi velkla niti čez kondom. (Čeprav priznam, da si blow joba s kondomom res ne predstavljam.) :D
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

se strinjam!

Men se pa zdi katastrofa da večina ljudi ki jih poznam še ni bla na testiranju in če jim omeniš da bi blo mogoče pametno, te gledajo koda si mutav, da sej tega pa ja noben ne počne....in spb se širijo zakaj?
Pri tem mi grejo res kocine pokonc.
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

samo to je zelo tako tako...sama tudi nisem bila na testiranju in se v te stvari niti ne poglabljam prevec... pa tudi kondomi pri nama odpadejo.

res pa je da sva skupaj ze 5let in pol ,da se mava se vedno rada in da nimava kaj za skrbet...

ce se pa ostali dajejo dol z vsakim ki jim pride nasproti bi bilo pa se fajn da kaj staknejo...neki jih mora spametovat! :intrigant:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

lorelaj, koliko tipov si poslala na testiranje in kakšne so bile njihove reakcije?
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

^^

Ne razumem, zakaj se sedaj vtikaš v moje osebne stvari? Tega ti gotovo sedaj ne bom šla pravit na javnem forumu. Pač na tak način imam pošlihtano in vem, da nisem edina, pa tudi če bi bila, mi je res vseeno, kaj si drugi mislijo o tem. Tudi moji kolegi so že poslali punco na testiranje oz. so se šli skupaj testirat. Pa se nobeni in nobenemu izmed njih to ni zdelo čudno. Nikjer nisem hotela izpostaviti testiranj in seksanja z zaščito, ampak začudenje, da nekateri ne vejo tako osnovnih stvari, kot prenašanje spolno prenosljivih bolezni. Ne vem zakaj se sedaj vtikujete in komentirate vse drugo, samo tega, kar sem napisala v zvezi z neznanjem nekaterih, ne. :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sicer meni je vseeno, kako ti seksaš in na kakšne preglede hodiš, nenazadnje ti lahko strešni cegu pade na glavo pa ti ne bodo pregledi nič pomagali....

tvoje spolno življenje me sicer ne zanima, ampak po moje bi bilo lepše, če bi napisala, da si se s partnerjem testirala ter po testih odložila kondome v predal...

namreč iz tvojega pisanja se lahko razbere, da je kao manjša verjetnost, da kakšno bolezen fašeš, če si seznanjena z vsemi problemi v zvezi tega...
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Jochie napisal/-a:namreč iz tvojega pisanja se lahko razbere, da je kao manjša verjetnost, da kakšno bolezen fašeš, če si seznanjena z vsemi problemi v zvezi tega...

Ja, a ni to res? Menda ima nekdo, ki ve kako se prenašajo spolne bolezni, manjšo možnost, da nekaj faše kot pa nekdo, ki ne ve, da pri blow jobu lahko fašeš enake spolne bolezni kot pri spolnih odnosih in zato posledično veselo vleče vsem na okoli, seksa brez kondoma pa ne, ker se boji bolezni. Več veš, več možnosti imaš, da nečemu uideš, potem je pa na posamezniku, da se odloči ali mu/ji več pomeni spontanost in užitek ali pa zaščita.

Sploh pa se ne gre za seznanjenost z vesemi problemi glede tega, ampak o osnovnih stvareh, ki jih vejo že osnovnošolci v petem razredu. :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

lorelaj napisal/-a:^^

Drugače pa ja, vsakega partnerja bi poslala testirat. Tudi jaz bi se šla. To mi je popolnoma logično in poznam ogromno ljudi, ki to počnejo. žD

Se spomnim, ko sem se šla jaz testirat, pač skupi z eno kolegico (jz sm bla tam za okras, pa če sm že tam, zakaj pa ne :D).. no in se spomnm enga para, ko je on pršu vn, svojo bejbo mahnu po riti in reku EVO, ZDJ TE BOM PA CELO NOČ BREZ FUKU :lol: ...nč jasn :D hahaha nej uživajo :P
Odgovori