^^
Sem točna vedela, da se bo nekdo na to obesil. Ponavljam, mene ne zanima, če nekdo seksa brez kondoma, vleče brez kondoma. Briga me, naj vsak počne, kar se njemu zdi prav, pa tudi če gre vlečt tipu, ki je dal skos že najmanj 100 žensk. Smešno se mi pa zdi, da nekdo, ki ima spolne odnose, sploh POJMA nima, kako se prenašajo bolezni.
Nikjer nisem napisala, da stalni partnerji, nimajo bolezni in da z njimi lahko počneš karkoli brez kondoma, ampak spet ponavljam (že tretjič), zgražala sem se nad neznanjem nekaterih. To, da jaz pri stalnem partnerju ne uporabljam kondomov, sem napisala samo zato, da se ne bi našel, kdo, ki bi začel utrujati, da sem devica marija.
Drugače pa ja, vsakega partnerja bi poslala testirat. Tudi jaz bi se šla. To mi je popolnoma logično in poznam ogromno ljudi, ki to počnejo. Se mi zdi to čisto vredu preventiva. Pa ni mi treba sedaj povedat, da me partner lahko vara in bla, bla, bla. To vem in s tem se ne obremenjujem. Ampak, če sama lahko naredim nekaj, da lahko potem brez kondoma bolj varno uživam v spolnosti, ne vem zakaj ne bi. In ja nekomu, ki ga ne poznam ne bi velkla niti čez kondom. (Čeprav priznam, da si blow joba s kondomom res ne predstavljam.)