Tašče in tasti!
-
- Komunikatorka
Jst se pa s starši od tipa sploh ne pogovarjam sam pozdravmo se.Me je pa ful neprijetno presenetl u soboto k sva kao končala in jim je on to povedu,k je hotu prost za avto,da me dam pele.In ne vem sam se mi zdi da sm slišala da se je njegova mt začela smejat,fotru je blo pa itak useen.Čist sm bla šokerana in zdj sploh ne grem več k njemu ker je več kot očitno da tm nism zaželjena 

Jaz pa sem se že večkrat spraševala, kako bi izgledalo, če bi kje naključno srečala starše oz. mamo od bivšega...
Sej vem, da so me imeli radi (skoz je ponavljala, da sva ji midve z drugo sinovo punco kot hčerki),
ampak vem tudi, da so na koncu vsi čutili, da med nama hudo škripa in so krivdo za to baje v veliki meri meni pripisovali,
tako mi je bivši sam povedal, da je njegova mama rekla, da sem postala "čisto druga oseba"...
Pri njih sem bila nazadnje par dni pred koncem na kosilu
Sej vem, da so me imeli radi (skoz je ponavljala, da sva ji midve z drugo sinovo punco kot hčerki),
ampak vem tudi, da so na koncu vsi čutili, da med nama hudo škripa in so krivdo za to baje v veliki meri meni pripisovali,

tako mi je bivši sam povedal, da je njegova mama rekla, da sem postala "čisto druga oseba"...
Mi se pa zdej že kar fajn poznamo, ampak še vedno nisem čist čist sproščena. So se pa zadnjič spoznali starši med sabo, joj čist naključno. Je ati prišel pome in so ga potem noter povabil. Jst sem bla kar mal šokirana, ker tega nisem pričakovala.
Res mi je super, ker me majo radi in se dobr razumemo. Si sploh ne predstavljam, da me ne bi maral, pa da bi bila nazaželjena.

Res mi je super, ker me majo radi in se dobr razumemo. Si sploh ne predstavljam, da me ne bi maral, pa da bi bila nazaželjena.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Mimi_M napisal/-a:ampak vem tudi, da so na koncu vsi čutili, da med nama hudo škripa in so krivdo za to baje v veliki meri meni pripisovali,![]()
isto je blo pr men ane....
Res na koncu mi je bivši reku, da je njegova mami rekla, da mogoče sem špa sam igrala vsa ta leta.....

Kr sploh ni res in da sem čisto druga oseba...jau kr neki.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubjana
pr nama je bla ona kriva za najin propad. sina je tok cajta prepricevala v neko stvar (zdej se cist ne spomnem kai) in ko mi je on enkrat to omenu me je toooooooooooooooooooook prizadel
na nek nacin sm se takrt ful zamislla da ce je zdej stopu na njeno stran pol ne vem kai bi blo. od tistga trenutka nama je slo pa samo navzdol 

no mi2 z tasco se tui vrei razumeva je faca.. pa pikica me klice vcasih.. pa mojemu lubiju kar vcasih rece naj me pelje kam ven al pa na sladoled itd.
sam njegov ati pa mi gre vcasih na zivce, pa ne zato da bi meni kaj rekel, ker ma do svojega sina take buitaste vcasih, drugac pa je ql
no mi2 z mojim lubijem sva vec kot 3leta skupaj in se moji pa njegovi starsi ne poznajo..pa mislim da se je cas za to
Kak pa je kaj pri vas to ?

sam njegov ati pa mi gre vcasih na zivce, pa ne zato da bi meni kaj rekel, ker ma do svojega sina take buitaste vcasih, drugac pa je ql
no mi2 z mojim lubijem sva vec kot 3leta skupaj in se moji pa njegovi starsi ne poznajo..pa mislim da se je cas za to

Kak pa je kaj pri vas to ?
..:: pa pridni bit ::..