Vse o kopalkah
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
jaz pa kopalke kupujem le v h&m..največja izbira...zelo sprejemljive cene...pa full lepi modeli...
sem bila zadnjič ravno v grazu...pa sem si že nakupila...ene črne bikinke..čist na easy...pa najlepše...imam pa še trojne iz h&m pa sem z vsemi zelo zadovoljna...
imajo pa v westu še večjo izbiro kot v seiersbergu....pa kot v mb...
sem bila zadnjič ravno v grazu...pa sem si že nakupila...ene črne bikinke..čist na easy...pa najlepše...imam pa še trojne iz h&m pa sem z vsemi zelo zadovoljna...
imajo pa v westu še večjo izbiro kot v seiersbergu....pa kot v mb...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
jao, za lušte nardit...
upam da še ni teh linkov, če pa so, se pa opravičujem.
www.venusswimwear.com
www.tylersaustin/roxybikinis.asp
upam da še ni teh linkov, če pa so, se pa opravičujem.
www.venusswimwear.com
www.tylersaustin/roxybikinis.asp
Zivljenje je lepo...
bejbika napisal/-a:sQo`` napisal/-a:razpon cen kopalk v calzedonii ?
od 30 pa do 70 eurov ... tut več ali manj ...
jst sm svoje plačala 230 kun, preden je bla sploh trgovina v LJ ... lansko leto so pa cene hudo poskočile
legally blonde napisal/-a:vecinoma okrog 10.000-12.000, kukr se js spomnm, dobis pa tut ksne bikinke ze za 7.000, ksne bl posebne so pa tut drazje.
tnx

mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Js pa nism vidla kopalk v Emporimu pa sm bla v soboto... Je pa res da nism neki gledala če jih majo. Kar pa sm vidla pa res ni blo lepo.
Js sm predlan kupla v Calzedoniji kopalke in so kul no, sam je res da sm dala 15000 za njih. Je pa barva zbledela... Zdj so komi še kej roza.
Js sm predlan kupla v Calzedoniji kopalke in so kul no, sam je res da sm dala 15000 za njih. Je pa barva zbledela... Zdj so komi še kej roza.
Če nisi del rešitve, si del problema.