Men se pa Špel(c)i ne zdita tolk napačni. Sta mi čist simpatični (pa ne zdej neke lepotice) in nikakor ne debeli. Ja bog pomagi, tud onidve sta sam normalni punci, pač ma ena mal več ritke, stegen, trebuščka... Whatever. Zato še nista bajsike. Itak pa vsaka punca rada poudari prednost in izboljša kako napakco... Tk da tiste push-upe čist zastopim, itak pa kaki taki fanti k dejansko AH poslušajo, tud radi vidjo kej takega (bogato oprsje). Slikali sta se (kolker vem) samo za FHM in tiste slikce so baje zlo estetske.
O glasbi pa ne bi izgubljala besed, ker so mi totalno bedni. Sploh jih ne maram, ne njih ne njihove glasbe, ampak tole pljuvanje čez Špel(c)i se mi je zdelo res brezpomensko.
ne wem ...ce ze ocenjujem slike...so ble one za nemce kr bolse ne.meni. fhm je meu neko cudno osvetelitev. ceprav sta tm ble bol nagi sta m ble bol wsec...v enih slikah...ceprav oni roza plasticni sestrski autfit pa cis mimooo
ah men sta pa teli dve Špelci čist ok.špelca je čist preprosta punca, nič važna ali zafnana, no sej tut Špela je fajn, sam škoda k se mal preveč nosi,...
mi smo pa na morju tako hudo festo uzgal s hop marinko...na pagu so bli vsi domacini cist out...pol ko smo sli domov, so baje spraseval ostale kolege, kje hudica so vesele stajerke
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
dons vidla Špelo,...sploh ni debela tko k eni praute, mela je eno majčko do popka in je prou lepo svojga buhija zdefinirala... jao sam k sm jo pa v face pogledala sm se pa kr mal zatresla...plave leče nosi ženska...in je k ena z pink scene...ampak drugač pa ni napačna
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)