V vsakem narodu se najdejo pretirani patrtioti, verjem.

Latte napisal/-a:Jst sm tut "južnjakinja", moja starša sta iz Črne Gore.
- Res ne vem kaj ti ma za it na živce pri izgovorjavi, sej ti pa prideš na balkan pa še bolj smešno izgovarjaš srbohrvaško, ker imaš slovenski naglas buhu, pa se ti noben ne smeji v glavo zarad tega.
- Muzika me ne moti, je ravno ne poslušam ampak če ljudem paše zakaj pa ne? A je kaj drugače če kdo nabija punk ali r'n'b kot pa če nabija narodnjake? Glasba je pač glasba.
- Butasto vprašanje zahteva butast odgovor, če je človek bolj kvalificiran in primeren za delo me nima kaj jeziti pri tem.
- Da se pa hrvati in slovenci ne marajo, pa mislim da ni noben newsflash!
Sej meni se tut zdi, ko grem na Hrvaško me vsi postrani gledajo ker govorim srbohrvaško in je pač čist drugačen naglas in precej besed se drugače izgovarja, ampak kaj češ takle pač mamo.
~NIA~ napisal/-a:a mi loh en razlož ZAKWA NE GREJO U BOSNO če jim je bosna tok kul pa zakon pa da na vsak zid napišejo 'bosna' -halo?!?! čist majo zgrešeno logiko, kdo jim bran..
naprej pridejo h nam z juga pol se pa prtožujejo kok je kle tuga! fak, čist adijo
~NIA~ napisal/-a:bajbika: ja okej, sej štekam, nimajo km it, ampak pol nj bojo srečni in zadovolni kr so v sloveniji in če so dol tok zanč odnosi pol nj ne nabijajo KOK DA FAK JE BOSKA ZAKON!!!!!!111 nism rekla da nesmejo tle bit alpa da morjo nazaj.. ampak če majo tako mišlenje da je slovenija za en k***c pa bosna majke moja pol RES NEVEM, KAJ JIH ŠE ZADRŽUJE TUKI!!!!
čist nikol nism mela nč prot tistim ki so si tuki kupil stanvanje, se preilagodil, CIVILIZIRAL, vsaj delno naučil jezika... ne prenesem pa unih k svojo musko nabijajo in jo vsem usiljujejo in se dobesedno važjo z tem da oni so pa od dol pa da so ravnokar ukradli BMWja.. kr poglej kdaj v kšno črno kroniko kjer piše priimke zločincev.. večina jih je na -ić (smo enkrt s frendi prow use to predelal.
~NIA~ napisal/-a:bajbika: ja okej, sej štekam, nimajo km it, ampak pol nj bojo srečni in zadovolni kr so v sloveniji in če so dol tok zanč odnosi pol nj ne nabijajo KOK DA FAK JE BOSKA ZAKON!!!!!!111 nism rekla da nesmejo tle bit alpa da morjo nazaj.. ampak če majo tako mišlenje da je slovenija za en k***c pa bosna majke moja pol RES NEVEM, KAJ JIH ŠE ZADRŽUJE TUKI!!!!
čist nikol nism mela nč prot tistim ki so si tuki kupil stanvanje, se preilagodil, CIVILIZIRAL, vsaj delno naučil jezika... ne prenesem pa unih k svojo musko nabijajo in jo vsem usiljujejo in se dobesedno važjo z tem da oni so pa od dol pa da so ravnokar ukradli BMWja.. kr poglej kdaj v kšno črno kroniko kjer piše priimke zločincev.. večina jih je na -ić (smo enkrt s frendi prow use to predelal)
kar je pa bella_ rekla pa nj povem sam to da tle govorimo o južnjakih in njihovi muski, ko bo pa tema o tehnači v avtu z vuferji bomo pa tm debatiral kok gre komu kj na živce..
bejbika napisal/-a:ej, zakaj pa američani/nemci itd lahko govorijo popačeno slovensko, srb pa si tega ne sme privoščt ...
marateja napisal/-a:bejbika napisal/-a:ej, zakaj pa američani/nemci itd lahko govorijo popačeno slovensko, srb pa si tega ne sme privoščt ...
Se strinjam s celim postom, ampak tud mene to zanima...zakaj drugi lahko zajebejo kakšno besedo, imajo malo naglasa, če pa južnjak katere besede ne izgovori prav, je pa najbolj da gre nazaj.