Kritike filmov!
-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
Date movie (gledala včeraj): moj komentar že kmalu po začetku - tako butastega filma pa že dolgo ne. sicer je parodija na marsikateri film in osebo, kar se mi zdi, da je ob taki grozni zgodbi, edini smisel, da so ga sploš šli snemat. je pa res, da me je zelo nasmejal.
Brokeback mountain: zloooo lep filmček z zgodbo, ki mi je dala veliko za mislit. Priporočam!!
Derailed: po moje je najbolj šokantno pri tem filmu to, da so izbrali Jennifer Aniston kot negativko (v taki vlogi je nisem navajena). drugače je pa sama tema že miljonkrat posneta, zato se mi tut film ne zdi ne vem kaj.
Gejša: je sicer v v redu film, ampak sem od njega pričakovala veliko več.
moj naslednji podvig - Serenity
Brokeback mountain: zloooo lep filmček z zgodbo, ki mi je dala veliko za mislit. Priporočam!!
Derailed: po moje je najbolj šokantno pri tem filmu to, da so izbrali Jennifer Aniston kot negativko (v taki vlogi je nisem navajena). drugače je pa sama tema že miljonkrat posneta, zato se mi tut film ne zdi ne vem kaj.
Gejša: je sicer v v redu film, ampak sem od njega pričakovala veliko več.
moj naslednji podvig - Serenity
...girls just wanna have fun...
Včeraj sem gledala Brokeback mountain in moram rečt, da me je kar malo razočaral.
Res je, da je bil dober in mi je dal misliti, ampak sem od njega pričakovala veliko več. Nekak se mi zdi, da nima tiste energije, tistga feelinga..Sploh se me ni dotaknil. Sam zarad tistega zadnjega stavka v filmu sem pa skor zajokala.
Pohvalila bi pa igralsko zasedbo, ker so odlično opravili svoje delo. 

Let the good times roll.
Siriana Čeprav v nekih okvirih poznam razmere na Bližnjem Vzhodu, pojma nisem mel, kaj se dogaja. Skratka, trailer je dober, film pa, če niste strokovnjak al pa zgodovinar rahlo najeda. In kot je nekdo nekje zapisal, tokrat američani blazno pazijo, da ne bodo koga užalili. Sam jz nisem mel pojma kdo kaj zakaj ... 4/10
Krvavi hostel Čista desetka. Če mate željo po bakpakingu, si tega ne pejte pogledat. Če ne spite z zbrojevko, si tega ne oglejte. Če mate željo po lepih slovakinjah, si tega ne pejte gledat. Če nimate takoj pred vrati kina avtomobila, si tega ne pejte gledat. Če niste vegetarianec, si tega ne pejte gledat. Če še zaupate v policijo, si tega ne pejte gledat. Sploh nevezm zakaj so tok slabe kritike, ne štekam kako da jih en potegne v "what if...realnost".
Skratka, tega ne pejte gledat. Razen če se naslajajte ob misli "what if..."
10/10
Krvavi hostel Čista desetka. Če mate željo po bakpakingu, si tega ne pejte pogledat. Če ne spite z zbrojevko, si tega ne oglejte. Če mate željo po lepih slovakinjah, si tega ne pejte gledat. Če nimate takoj pred vrati kina avtomobila, si tega ne pejte gledat. Če niste vegetarianec, si tega ne pejte gledat. Če še zaupate v policijo, si tega ne pejte gledat. Sploh nevezm zakaj so tok slabe kritike, ne štekam kako da jih en potegne v "what if...realnost".
Skratka, tega ne pejte gledat. Razen če se naslajajte ob misli "what if..."

Me again.
Usodna nesreča Trailer me ful ni navdušu. No, pol me je kolegica prepričala, da je vseeno blazno dober film, in mela je prav. Zanimivo mi je predvsem, kako so v en film združili tako veliko različnih žanrov, no ne ravno žanrov, tako mešano življenje bi raj reku. 8/10
Krvava igra Grozljivka (sicer prej triler) za sprostit. Sicer nič groznega, kot obljublja naslov (Sicer pa je naslow Cry wolf al neki tazga, po igri), vendar osvežitev za tiste, ki čutijo mal nostalgije po mladosti, srednješolskih bedarijah k smo jih počeli ipd. 6/10.
Sicer pa aj kant vejt da pride Brez povratka 3 pa dolgo pričakovani Prvinski nagon 2.
*dodajam:
Brez povratka 3 Film, ki vas bo navdušu, če niste gledal prva dva. Drugače pa bo le še en film, za razliko od prvih dveh z jasnim sporočilom: u can run, but u cant hide. Mal te je sicer strah, ko se pelješ domov in poslušaš zvoke v avtomobilu, ampak prva dva sta bla bolša. Jz mu dam največ 6/10.
Usodna nesreča Trailer me ful ni navdušu. No, pol me je kolegica prepričala, da je vseeno blazno dober film, in mela je prav. Zanimivo mi je predvsem, kako so v en film združili tako veliko različnih žanrov, no ne ravno žanrov, tako mešano življenje bi raj reku. 8/10
Krvava igra Grozljivka (sicer prej triler) za sprostit. Sicer nič groznega, kot obljublja naslov (Sicer pa je naslow Cry wolf al neki tazga, po igri), vendar osvežitev za tiste, ki čutijo mal nostalgije po mladosti, srednješolskih bedarijah k smo jih počeli ipd. 6/10.
Sicer pa aj kant vejt da pride Brez povratka 3 pa dolgo pričakovani Prvinski nagon 2.
*dodajam:
Brez povratka 3 Film, ki vas bo navdušu, če niste gledal prva dva. Drugače pa bo le še en film, za razliko od prvih dveh z jasnim sporočilom: u can run, but u cant hide. Mal te je sicer strah, ko se pelješ domov in poslušaš zvoke v avtomobilu, ampak prva dva sta bla bolša. Jz mu dam največ 6/10.
Zadnjič spremenil metron, dne 23. Mar. 2006 18:26, skupaj popravljeno 1 krat.
metron napisal/-a:
Skratka, tega ne pejte gledat. Razen če se naslajajte ob misli "what if..."![]()
10/10
A to je sarkazem?

This too shall pass.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Jutr zvečer mislim jit gledat Krvavi hostel s kolegico.
Mislim, da bova kr fejst presrane ja. Avto bom pa poskusla parkirat čim bližje.
Eh nč nam šla gledat
Odpovedal so 
Mislim, da bova kr fejst presrane ja. Avto bom pa poskusla parkirat čim bližje.
Eh nč nam šla gledat

Zadnjič spremenil Tigi, dne 23. Mar. 2006 21:24, skupaj popravljeno 1 krat.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
SIEENA napisal/-a:metron napisal/-a:
Skratka, tega ne pejte gledat. Razen če se naslajajte ob misli "what if..."![]()
10/10
A to je sarkazem?Najslabši film, najslabša tako imenovana "grozljivka". Polom! 1/10 Film sploh ni grozen, kvečjemu ogaben. Filmu sm se u bistvu prov nasmejala.
![]()
Ne, ni sarkazem. Men je za razliko od 99% folka, k so ta film gledal, dobesedno ganil. Vse dokler nimaš v mislih, da so grozljivke samo duhovi in Samare, ti bo film dobr. Spoh k pomislš kok raznih "kraj organov" in podobnih pizdarij se v resnici zgodi že v sosednji italiji, pol se ni več "za smejat", kot praviš.