Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

OT: pohvala Koloseju ker je "slišal" moje stokanje in ima sedaj predstave ob koncu tedna tudi po polnoči. Še čez teden nej nardijo pa bo kul :) .
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

Kiss kiss bang bang:fuuuul dobr film, Val Kilmer odlično odigra geja, vmes je tudi dovolj smešnih prizorov in še in še. Film vreden ogleda :!:
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Erinija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Erinija »

Date movie (gledala včeraj): moj komentar že kmalu po začetku - tako butastega filma pa že dolgo ne. sicer je parodija na marsikateri film in osebo, kar se mi zdi, da je ob taki grozni zgodbi, edini smisel, da so ga sploš šli snemat. je pa res, da me je zelo nasmejal.

Brokeback mountain: zloooo lep filmček z zgodbo, ki mi je dala veliko za mislit. Priporočam!!

Derailed: po moje je najbolj šokantno pri tem filmu to, da so izbrali Jennifer Aniston kot negativko (v taki vlogi je nisem navajena). drugače je pa sama tema že miljonkrat posneta, zato se mi tut film ne zdi ne vem kaj.

Gejša: je sicer v v redu film, ampak sem od njega pričakovala veliko več.

moj naslednji podvig - Serenity
...girls just wanna have fun...
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

Nujno!

Je kdo gledal Usodno nesreco??
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Ja, jaz sem gledala Usodno nesrečo
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

Js tud. :)
Waiting in the queue oh whoopee doo
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

Ej, halo - tema je Kritike filmov. Ne da se bo zdej 10 folka podpisal, ker film so tudi oni gledali. Če ste gledali film, po katerem sprašuje Lastovica, napišite nekaj o njem, verjetno nje ne zanima ravno statistika, koliko cosmovcev je fil gledalo, ampak kakšen je.
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

O tem je bilo že pisano, sicer pa je klikn tuki za press material.

Bil je nominiran za 6 oskarjev, od tega jih je 3 dobil. Meni je bil film všeč.

O tem filmu je bilo veliko pisano in stric Google jih najde, če se mu tako ukaže.
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Včeraj sem gledala Brokeback mountain in moram rečt, da me je kar malo razočaral. :? Res je, da je bil dober in mi je dal misliti, ampak sem od njega pričakovala veliko več. Nekak se mi zdi, da nima tiste energije, tistga feelinga..Sploh se me ni dotaknil. Sam zarad tistega zadnjega stavka v filmu sem pa skor zajokala. :cry: :D Pohvalila bi pa igralsko zasedbo, ker so odlično opravili svoje delo. :)
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

Siriana Čeprav v nekih okvirih poznam razmere na Bližnjem Vzhodu, pojma nisem mel, kaj se dogaja. Skratka, trailer je dober, film pa, če niste strokovnjak al pa zgodovinar rahlo najeda. In kot je nekdo nekje zapisal, tokrat američani blazno pazijo, da ne bodo koga užalili. Sam jz nisem mel pojma kdo kaj zakaj ... 4/10

Krvavi hostel Čista desetka. Če mate željo po bakpakingu, si tega ne pejte pogledat. Če ne spite z zbrojevko, si tega ne oglejte. Če mate željo po lepih slovakinjah, si tega ne pejte gledat. Če nimate takoj pred vrati kina avtomobila, si tega ne pejte gledat. Če niste vegetarianec, si tega ne pejte gledat. Če še zaupate v policijo, si tega ne pejte gledat. Sploh nevezm zakaj so tok slabe kritike, ne štekam kako da jih en potegne v "what if...realnost".

Skratka, tega ne pejte gledat. Razen če se naslajajte ob misli "what if..." :D :twisted: 10/10
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

Me again.

Usodna nesreča Trailer me ful ni navdušu. No, pol me je kolegica prepričala, da je vseeno blazno dober film, in mela je prav. Zanimivo mi je predvsem, kako so v en film združili tako veliko različnih žanrov, no ne ravno žanrov, tako mešano življenje bi raj reku. 8/10

Krvava igra Grozljivka (sicer prej triler) za sprostit. Sicer nič groznega, kot obljublja naslov (Sicer pa je naslow Cry wolf al neki tazga, po igri), vendar osvežitev za tiste, ki čutijo mal nostalgije po mladosti, srednješolskih bedarijah k smo jih počeli ipd. 6/10.

Sicer pa aj kant vejt da pride Brez povratka 3 pa dolgo pričakovani Prvinski nagon 2.

*dodajam:
Brez povratka 3 Film, ki vas bo navdušu, če niste gledal prva dva. Drugače pa bo le še en film, za razliko od prvih dveh z jasnim sporočilom: u can run, but u cant hide. Mal te je sicer strah, ko se pelješ domov in poslušaš zvoke v avtomobilu, ampak prva dva sta bla bolša. Jz mu dam največ 6/10.
Zadnjič spremenil metron, dne 23. Mar. 2006 18:26, skupaj popravljeno 1 krat.
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

metron napisal/-a:

Krvavi hostel Čista desetka. Če mate željo po bakpakingu, si tega ne pejte pogledat. Če ne spite z zbrojevko, si tega ne oglejte. Če mate željo po lepih slovakinjah, si tega ne pejte gledat. Če nimate takoj pred vrati kina avtomobila, si tega ne pejte gledat. Če niste vegetarianec, si tega ne pejte gledat. Če še zaupate v policijo, si tega ne pejte gledat. Sploh nevezm zakaj so tok slabe kritike, ne štekam kako da jih en potegne v "what if...realnost".

Skratka, tega ne pejte gledat. Razen če se naslajajte ob misli "what if..." :D :twisted: 10/10

A to je sarkazem? :D Najslabši film, najslabša tako imenovana "grozljivka". Polom! 1/10 Film sploh ni grozen, kvečjemu ogaben. Filmu sm se u bistvu prov nasmejala. :) :D
This too shall pass.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Jutr zvečer mislim jit gledat Krvavi hostel s kolegico.

Mislim, da bova kr fejst presrane ja. Avto bom pa poskusla parkirat čim bližje.

Eh nč nam šla gledat :? Odpovedal so :?
Zadnjič spremenil Tigi, dne 23. Mar. 2006 21:24, skupaj popravljeno 1 krat.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

SIEENA napisal/-a:
metron napisal/-a:

A to je sarkazem? :D Najslabši film, najslabša tako imenovana "grozljivka". Polom! 1/10 Film sploh ni grozen, kvečjemu ogaben. Filmu sm se u bistvu prov nasmejala. :) :D

Ne, ni sarkazem. Men je za razliko od 99% folka, k so ta film gledal, dobesedno ganil. Vse dokler nimaš v mislih, da so grozljivke samo duhovi in Samare, ti bo film dobr. Spoh k pomislš kok raznih "kraj organov" in podobnih pizdarij se v resnici zgodi že v sosednji italiji, pol se ni več "za smejat", kot praviš.
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Včeraj sva gledala Pogrešana na letalu in je kar dober film :wink:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Zaklenjeno