Umrl bom, pomagajte
Že preko neta oz preko postov se mi zdiš naporen, kako je šele njej, ko se spraviš s polno dozo smiljenja samemu sebi nanjo.
Namesto da ji težiš naprej in jo postavljaš v vlogo princeske, najprej reši svoje probleme.
Pa komentarji na fbju pod slikami ne pomenijo, da ima ženska najbrž že načrtovano varanje svojega tipa s tistim, ki je sliko komentiral.
Namesto da ji težiš naprej in jo postavljaš v vlogo princeske, najprej reši svoje probleme.
Pa komentarji na fbju pod slikami ne pomenijo, da ima ženska najbrž že načrtovano varanje svojega tipa s tistim, ki je sliko komentiral.
The world is as you are.
-
- Cosmopsiho
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
^^ ti res ne razumeš a ne?
Ti si se popolnoma obesil na dekle in jo zadušil s svojimi čustvi. Če že bi se moral celo manj truditi in skakati okoli nje, bolj kot si sral okoli nje, bolj kot si jo nadzoroval...več žebljev si zabil v svojo krsto.
Ti si se popolnoma obesil na dekle in jo zadušil s svojimi čustvi. Če že bi se moral celo manj truditi in skakati okoli nje, bolj kot si sral okoli nje, bolj kot si jo nadzoroval...več žebljev si zabil v svojo krsto.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
pkog12 napisal/-a:vem
Ne model, ne veš. Glej, izgubil si privlačnost pr tej ženski. Izgubil si jo pa zato, ker si bil ena pijavka, ker ji nisi dal dihat. Če ji boš v rit lezel, bo efekt ta, da ji boš šel samo še vedno bolj na živce.
Pusti jo pri miru. Če bo hotela, se bo sama vrnila k tebi. S teženjem je ne boš pripravil do tega, lol.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 30. Dec. 2011 22:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Ne skrbi! S fantom sva šla skozi podoben pekel, vendar so to trenutki, ki te utrdijo da ko se spet najdeta in to bo ob taki izkušnji kmalu, da bos vedel kaj si ravnal narobe
Vso srečo
Marsikdo tega ni dal skozi in se ne more poistovetiti s tabo. Je pa res, da jo pusti dokler te Ona ne najde. Računam tudi, da boš cez par mesecev prisel nazaj nasmejan in nam povedal kako se je srecno izteklo

Marsikdo tega ni dal skozi in se ne more poistovetiti s tabo. Je pa res, da jo pusti dokler te Ona ne najde. Računam tudi, da boš cez par mesecev prisel nazaj nasmejan in nam povedal kako se je srecno izteklo

Zadnjič spremenil TinaXX, dne 30. Dec. 2011 22:54, skupaj popravljeno 2 krat.
Letnik 87
Bomo videli! Ljubezen lahko za en čas stoji samo po prepiru
Dejansko se je podobna zgodba pripetila nama s fantom, ker se mi je v trenutku zaradi nadzorovanja zameril... zelo. Vendar se je spremenil, takoj... saj bo ona najprej vedela, če si ji to, kar si napisal, resnično naredil in ji stal ob vsem hudem ob strani
Če si, potem ni razloga, da ti ne bi dala druge možnosti. Bom upala zate, zdiš se fer, malo dramatičen, fant, ki si zasluži 
Dejansko se je podobna zgodba pripetila nama s fantom, ker se mi je v trenutku zaradi nadzorovanja zameril... zelo. Vendar se je spremenil, takoj... saj bo ona najprej vedela, če si ji to, kar si napisal, resnično naredil in ji stal ob vsem hudem ob strani

Zadnjič spremenil TinaXX, dne 31. Dec. 2011 2:21, skupaj popravljeno 2 krat.
Letnik 87
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Ok, js bi te najprej pohvalila, ker je uvodni post čeprav predolg, lepo napisan in se hitro , lahko bere. Maš pa kr precej dramatčen pristop
sem dobila občutek, da rad stvari dramtiziraš, delaš v velikih korakih... potem pa mogoče si res preveč posesivno reagiral, pretiraval v izkazovanju ljubezni, samo še zmer mislm, da bi ti punca, res da je mlada in bi morda hotla še kej izkusit lahko dala usaj eno priložnost. Ta prekinitev zveze se mi saj v zgodbi, zdi dost nenadna.
Drugače pa so men ušeč pozorni, romantični tipi, ki so pripravljeni poslušat in se pogovarjat, še zmer pa je treba občutit tud svobodo. Tako da, tvoj način izkazovanja bi lahko že bil pravi, samo v neki srednji meri
Verjamem pa da se use zgodi z namenom, tako da tut to, da si spoznal to punco in z njo doživel toliko lepga ni naklučje.
Ampak za pravo mi pa sploh ne deluješ tak tip
. Glede na to da si dost čustven, občutljiv.. bi te prej vidla na kkšm Pedagoškm, filofaxu,..seveda pa te ne poznam.
Vsem pa želim srečno, zdravo, uspešno....novo leto 2012

Drugače pa so men ušeč pozorni, romantični tipi, ki so pripravljeni poslušat in se pogovarjat, še zmer pa je treba občutit tud svobodo. Tako da, tvoj način izkazovanja bi lahko že bil pravi, samo v neki srednji meri

Ampak za pravo mi pa sploh ne deluješ tak tip

Vsem pa želim srečno, zdravo, uspešno....novo leto 2012

Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. 

Hvala za vse UPse in DOWNse
Pomoje me ni izkoristla le zato, da me je imela v uteho, ko ni imela drugih, tako da mi bo po tehtnem razmisleku dopustila, da začneva znova oz. da se popravim (po mojem je vseen dost kul in faca, da bo)
Dramatiziranje je pa tako, ko veš, da nekoga, ki ti toliko pomeni, izgubljaš, postaneš paničen... vsaj v tistem momentu sem bil
Samo glede tega, da je božansko lepa pa nisem pretiraval 

Pomoje me ni izkoristla le zato, da me je imela v uteho, ko ni imela drugih, tako da mi bo po tehtnem razmisleku dopustila, da začneva znova oz. da se popravim (po mojem je vseen dost kul in faca, da bo)

Dramatiziranje je pa tako, ko veš, da nekoga, ki ti toliko pomeni, izgubljaš, postaneš paničen... vsaj v tistem momentu sem bil

Meni pa ni jasno, kako lahko v enem postu napišeš, da ni bila aktivna uporabnica FBja, kako spoštuješ to vrlino, v enem pa spet, da si ravno prek FBja vohunil za njo in od tam izvedel določene podatke, ki ti niso bili tako všeč. Samo opazka. 

Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Led Zeppelin napisal/-a:^^ ti res ne razumeš a ne?
točno to...odnos mora biti v ravnovesju, ne pa da vidiš, da se ti umika, pa da še bolj rineš vanjo. Takrat bi ji moral dati prostor, če ga rabi, pa bi sama prišla nazaj k tebi.