Umrl bom, pomagajte

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Ti dejansko mislis, da je resitev problema to, da bi se ti moral bolj potrudit. :lol: Oziroma da je resitev "vec ljubezni" karkoli ze to pomeni.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
pkog12
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pkog12 »

vem, ker vem kako sem se obnašal :\
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Že preko neta oz preko postov se mi zdiš naporen, kako je šele njej, ko se spraviš s polno dozo smiljenja samemu sebi nanjo.
Namesto da ji težiš naprej in jo postavljaš v vlogo princeske, najprej reši svoje probleme.
Pa komentarji na fbju pod slikami ne pomenijo, da ima ženska najbrž že načrtovano varanje svojega tipa s tistim, ki je sliko komentiral.
The world is as you are.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

^^ ti res ne razumeš a ne?

Ti si se popolnoma obesil na dekle in jo zadušil s svojimi čustvi. Če že bi se moral celo manj truditi in skakati okoli nje, bolj kot si sral okoli nje, bolj kot si jo nadzoroval...več žebljev si zabil v svojo krsto.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

pkog12 napisal/-a:vem

Ne model, ne veš. Glej, izgubil si privlačnost pr tej ženski. Izgubil si jo pa zato, ker si bil ena pijavka, ker ji nisi dal dihat. Če ji boš v rit lezel, bo efekt ta, da ji boš šel samo še vedno bolj na živce.

Pusti jo pri miru. Če bo hotela, se bo sama vrnila k tebi. S teženjem je ne boš pripravil do tega, lol.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 30. Dec. 2011 22:48, skupaj popravljeno 1 krat.
TinaXX
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TinaXX »

Ne skrbi! S fantom sva šla skozi podoben pekel, vendar so to trenutki, ki te utrdijo da ko se spet najdeta in to bo ob taki izkušnji kmalu, da bos vedel kaj si ravnal narobe :) Vso srečo :)

Marsikdo tega ni dal skozi in se ne more poistovetiti s tabo. Je pa res, da jo pusti dokler te Ona ne najde. Računam tudi, da boš cez par mesecev prisel nazaj nasmejan in nam povedal kako se je srecno izteklo :D
Zadnjič spremenil TinaXX, dne 30. Dec. 2011 22:54, skupaj popravljeno 2 krat.
Letnik 87
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^wtf? Vidva nista šla čez tak pekel, kvečjemu sta si ga lahko samo ustvarila.

pkog12, ne bodi dalje tak, ker ne živiš v filmu ali pravljicah, kjer obstajajo večne ljubezni in kje se drug drugemu usojeni ljudje spet najdejo.
The world is as you are.
TinaXX
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TinaXX »

Bomo videli! Ljubezen lahko za en čas stoji samo po prepiru
Dejansko se je podobna zgodba pripetila nama s fantom, ker se mi je v trenutku zaradi nadzorovanja zameril... zelo. Vendar se je spremenil, takoj... saj bo ona najprej vedela, če si ji to, kar si napisal, resnično naredil in ji stal ob vsem hudem ob strani :) Če si, potem ni razloga, da ti ne bi dala druge možnosti. Bom upala zate, zdiš se fer, malo dramatičen, fant, ki si zasluži :lol:
Zadnjič spremenil TinaXX, dne 31. Dec. 2011 2:21, skupaj popravljeno 2 krat.
Letnik 87
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

^^ mah ti si izgubljen.

Sam upam da ji en boš nič naredil ko bo imela novega fanta. In to resno mislim.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Eući* »

Ok, js bi te najprej pohvalila, ker je uvodni post čeprav predolg, lepo napisan in se hitro , lahko bere. Maš pa kr precej dramatčen pristop :D sem dobila občutek, da rad stvari dramtiziraš, delaš v velikih korakih... potem pa mogoče si res preveč posesivno reagiral, pretiraval v izkazovanju ljubezni, samo še zmer mislm, da bi ti punca, res da je mlada in bi morda hotla še kej izkusit lahko dala usaj eno priložnost. Ta prekinitev zveze se mi saj v zgodbi, zdi dost nenadna.

Drugače pa so men ušeč pozorni, romantični tipi, ki so pripravljeni poslušat in se pogovarjat, še zmer pa je treba občutit tud svobodo. Tako da, tvoj način izkazovanja bi lahko že bil pravi, samo v neki srednji meri :) Verjamem pa da se use zgodi z namenom, tako da tut to, da si spoznal to punco in z njo doživel toliko lepga ni naklučje.

Ampak za pravo mi pa sploh ne deluješ tak tip :P . Glede na to da si dost čustven, občutljiv.. bi te prej vidla na kkšm Pedagoškm, filofaxu,..seveda pa te ne poznam.

Vsem pa želim srečno, zdravo, uspešno....novo leto 2012 :flower:
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
pkog12
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pkog12 »

Hvala za vse UPse in DOWNse :D
Pomoje me ni izkoristla le zato, da me je imela v uteho, ko ni imela drugih, tako da mi bo po tehtnem razmisleku dopustila, da začneva znova oz. da se popravim (po mojem je vseen dost kul in faca, da bo) :)
Dramatiziranje je pa tako, ko veš, da nekoga, ki ti toliko pomeni, izgubljaš, postaneš paničen... vsaj v tistem momentu sem bil :) Samo glede tega, da je božansko lepa pa nisem pretiraval :P
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

pkog12 napisal/-a: Samo glede tega, da je božansko lepa pa nisem pretiraval :P

no, prlep fotko, da vidimo to čudo matere narave! :razz:
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Meni pa ni jasno, kako lahko v enem postu napišeš, da ni bila aktivna uporabnica FBja, kako spoštuješ to vrlino, v enem pa spet, da si ravno prek FBja vohunil za njo in od tam izvedel določene podatke, ki ti niso bili tako všeč. Samo opazka. :)
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Led Zeppelin napisal/-a:^^ ti res ne razumeš a ne?

Ti si se popolnoma obesil na dekle in jo zadušil s svojimi čustvi. Če že bi se moral celo manj truditi in skakati okoli nje, bolj kot si sral okoli nje, bolj kot si jo nadzoroval...več žebljev si zabil v svojo krsto.

točno to...odnos mora biti v ravnovesju, ne pa da vidiš, da se ti umika, pa da še bolj rineš vanjo. Takrat bi ji moral dati prostor, če ga rabi, pa bi sama prišla nazaj k tebi.
Odgovori