Bom jaz napisala raje svojo izkušnjo, ki je hecna in zanimiva.
Tudi sama sem bila stara 24 let ne dolgo nazaj še ... Bila sem zopet samska in sem si želela tipa, resnega tipa ... Včasih sem že bila na teh FF straneh, a so bili gor večinoma čudaki. Malce sem kriva tudi sama, ko sm mela objavljeno kakšno ČB fotko, na kateri sem bila fotkana npr. predn sm šla ven žurat, make up, poziranje ala next top model ... In tako so mi pisali in težili sami čudaki, zato sem šla dol iz te strani. začela sem izkati planinska društva, morda kak plesni tečaj, razna društva ...
Nato pa sem si v glavi rekla če spoznam koga, bom čene pa ne ... Izbila sem si to močno potrebo po tipu iz glave in se sprostila. In potem enkrat, ko sva šli z kolegico na sprehod, mi je pripovedovala, kako se je učlanila na FF in kako spoznava tipe ... Pa sm si rekla, ok se bom zopet učlanila, ampak tokrat dodam fotke na katerih sem čisto preprosta, brez make upa in če bo kdo želel z mano klepetat cool, drgač pa nč...Vseeno mi je bilo ... Žurala sem pa z frendicam še vedno tolk, kot prej, le da nisem razmišljala tako obupano o tem ...``hočm fanta ...``.
In tako mi je en dan moj zdajšnji fant s katerim sva skupaj že 2 leti, komentiral mojo fotografijo ... Klepetala sva po netu dober mesec zelo intenzivno in na 2-3 zmenku sva začela že hodit. kar mi je zanimivo je tudi to, da mi je bilo že skoraj malce preveč vseeno in sem se za prvi zmenk oblekla zelo preprosto in nč make upa ...
Tako, da sem po mojih izkušnjah mnenja, da se tipa ne išče na silo ... In bodite to kar ste, pa bo ...
Življenje se ne vrti okol tipa ... Niso oni edina stvar, ki lahko osreči žensko