Bodi ženska, razmišljaj kot moški
^^ ti, ki ne ločiš principa in navade boš zdaj pametna o psiholoških analizah. pa še sebe malo zanaliziraj.
a grde babe pa niso pocukrane? al ti take ne grejo v nos, ker so itak grde? zanimivo mi je, da osladno obnašanje pripisuješ lepim puncam.
mene pač boli, kaj si folk, ki ga ne poznam misli o meni. četudi to vključuje neko hipotezo, da nimam fanta.
si se pa ti definitivno v zgornjem postu nekaj zlagala. in sicer to, da si kot tujka imela psihološke teste. pa daj no. bullshit!
in jaz si- za razliko od tebe, mnenja ne ustvarjam na podlagi videza. sicer bi se s polovico folka, ki so sedaj moji dobri prijatelji sploh ne družila. eden se oblači "klošarsko", eden ima drede, moja najboljša prijateljica je debela, ena je šminkerka, ena ima celo grd nos- si moreš to misliti!?!
a grde babe pa niso pocukrane? al ti take ne grejo v nos, ker so itak grde? zanimivo mi je, da osladno obnašanje pripisuješ lepim puncam.
mene pač boli, kaj si folk, ki ga ne poznam misli o meni. četudi to vključuje neko hipotezo, da nimam fanta.
si se pa ti definitivno v zgornjem postu nekaj zlagala. in sicer to, da si kot tujka imela psihološke teste. pa daj no. bullshit!
in jaz si- za razliko od tebe, mnenja ne ustvarjam na podlagi videza. sicer bi se s polovico folka, ki so sedaj moji dobri prijatelji sploh ne družila. eden se oblači "klošarsko", eden ima drede, moja najboljša prijateljica je debela, ena je šminkerka, ena ima celo grd nos- si moreš to misliti!?!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Akvamarin napisal/-a:Tukaj jaz govorim o kjuti osladnih, ne o lepih punc. Na slikah gor, ce imas sposobnost pravilne percepcije, lahko ugotovis razliko. V obeh primerih se gre za lepe punce, je pa samo razlika v mimiki, gib ustnic, nagib glave, pogleda, kar pa meni dosti pove. Sem se tudi opravicila, ce je komu to vsec, zal mene pocukranost ni vsec. Kaj je narobe s tem? Ti pa to dojames, da jaz imam nekaj proti vseh lepih punc in da ne obravnavam folka v poklicu enakovredno. Kaka zgresena izjava je to, lepo prosim?? Tukaj se gre za cisto analizo in percepcijo. Valjda da za vsakega cloveka si ustvarim mnenje, na podlagi videza in obnasanja.
če hočeš postat psihologinja, moraš RES nehat ustvarjat mnenje na podlagi videza in obnašanja. naredit morš en miljon psiholoških testov na človeku preden ga opredeliš. res je pomembno to, da sklepaš na njegovo vedenje in ga analiziraš na podlagi relevantnih psiholoških analiz, ne pa na podlagi tega, kakšen nos ima, ostalih telesnih značilnosti in govorice telesa.
claire napisal/-a:^^ ti, ki ne ločiš principa in navade boš zdaj pametna o psiholoških analizah. pa še sebe malo zanaliziraj.
Kot prvo, kje sam napisala, da so samo lepe punce osladne?? Ali je spet to tvoja napacna intrepetecija??
Jaz lepo sem gor napisala, da enim so lahko vsec kjut osladne punce, mene osebno niso, razumes? Ce pa mi pride kaksna kjut osladna punca, da bi jo poklicno obravnavala, jo bom obravnavala enakovredno kot vseh ostalih. Nimas se ti kaj za vtikat tukaj, kaj je meni osebno vsec. Fino lepo, lahko po kratkem postopku napises, da je tebi osladnost vsec, pa konec.
Kot drugo, zakaj govoris napamet v zvezi s tem, kaj rabi tujec za pristop v tuji drzavi?? Pejt vprasat univerzo in upravno enoto za tujce, da je zdravnisko potrdilo skupaj s psiholoskim pregledom(ki vklucuje test in pogovor), obvezen dokument, ki ga rabis obvezno pri vpisu v studijski program.
Glej, ne morem biti tolerantna, do tvojih napacnih intrepetacij, pa ne sam to celo si vzames pravico zaliti folka tukaj na forumu, pa se povrh vsega pises napamet. Pravzaprav kaj hoces, ti dokazati z zalitvami??
Meni je brezveze nadaljevat, ker vidim da se tukaj odpirajo vprasanja v smislu, kako lahko po videzu, obnasanju, vedenju, sklepas kaksna je oseba, pa to da se morajo narediti psiholoske teste? Mislim a v realnem lajfu psiholoske teste? Mislim, da je povsod napisano, da v komunikaciji, nad 80% pade na govor telesa ...Osebno do zdaj nisem se zmotila v pretpostavkah...
Re: Bodi ženska, razmišljaj kot moški
LedZeppelin napisal/-a:delusional napisal/-a:Ženska za neobvezujočo zabavo naj bi bila taka, ki na žurih preveč popije in osvajalcu reče: "Hodiva na zmenke in videla bova, kako bo šlo. "
Zakona še ne načrtuje in ne ve, kaj naj pričakuje od moškega, in zato ne postavi niti enega pravila ne zahteve ali meje. Povsem odkrito da vedeti, da je pripravljena na kar koli.
Logično, ženska ki jo opisuješ tukaj zgoraj-ima lastnosti moškega. Glasna, moške vrti okoli prsta, seksualno dominantnejša in ko pristopi do tebe ti pove da ne moraš nič pričakovat od nje in da ona na easy jemlje odnos.
To je obnašanje dominantnega moškega.
Ta tip ženske, napačno predpostavlja dejstva- da zato ker so dominantnejše in mislijo, da so plenilec in da bodo s tem privlačile moške z dobrimi geni (lep, pameten ...). Kar pa v bistvu delajo, da pa nase vlečejo kurbirje (frajerji , športniki, kešarji), v glavnem moške verzije njih samih, oni jih nategnejo, vrtijo nekaj časa okol prsta-medtem ko one sanjajo, da so dobile tipa ki se bo poročil z njo in imel otroke. Potem jih pa po nekaj časa zapusti, so pa dolgi nosovi.
S tem ko pa s dajo dol z določeno količino tipov, pa se jih tipi primerni za resne zveze začnejo izogibat, oz. začnejo ustvarjati mnenja o njej + na koncu imajo lahko še oni njo za zabavo in občasen sex.
Največja šansa za tak tip ženske, da se poroči in ima otroke, je da si najde popolno copato.delusional napisal/-a:Ženska za resno zvezo naj bi pravila postavila takoj, ko moški odpre usta, pri njej je moškemu takoj jasno, da se bo moral pošteno potruditi, se prilagoditi njenim merilom...
piše tudi, da naj bi se moški čisto drugače obnašali do ženske, ki jasno pove, da bi se rada nekoč poročila in imela družino.
Logično, saj ona postavi pravila, ona reče jaz sem taka pa taka, hočem to in to. Dejansko postavi neka pravila in standarde, in vsaj jaz to dojemam za neko samozavest-za razliko od prejšnega tipa ženske.
In logično to vzburi neko zanimanje, "mater jaz se bom mogu potrudit za to žensko" . Moški smo tekmovalni, če je ena punca lepa, pametna in taka super punca in predpostavljamo dejstvo da je zaželjena tudi med drugimi, logično jo bomo hoteli - eni pa potem zavarujejo s prstanom.
Če se seveda zanimaš za tak odnos, drugače rečeš "eh", pa greš j*bat prvi tip ženske, dokler se ne znoriš.
Mislim hej, se bolj zanimam za Mercedesa, pod določenimi pogoji za leasing, kot za Cliota ki ga je imel vsak.

Ena stvar mi je zanimiva... Namreč... Drugi tip opisuješ kt samozevesten.... Prvi tip ženske pač tko... Kt tip moškega.... Torej.... Hehe.... error

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Tonja napisal/-a:Ena stvar mi je zanimiva... Namreč... Drugi tip opisuješ kt samozevesten.... Prvi tip ženske pač tko... Kt tip moškega.... Torej.... Hehe.... error
Hheh, dobra
Kar mislim da je bistvo tega kar sem napisal, vsaj jaz si tako razlagam.
Je to, da prvi tip ženske v bistvu opravlja delo moškega, torej ona išče partnerja.
To seveda ni nič napačnega, ampak mislim da je to pač zakoreninjeno v naših genih, torej: moški išče in lovi žensko, ženska pa ima nalogo da izbere partnerja.
Torej: Jaz Tarzan, ti Jane.
Mogoče zveni kot kak dokumentarec iz Animal planeta, ampak verjamem da ima pač vsak spol nekaj, mi imamo šovinizem, ve pa feminizem.
Mislim da moški, še nismo čisto vkopčali novega sistema in reda, in zatorej vsako žensko, ki nam vzema našo nalogo jemljemo kot blago z napako.
Iskreno upam, da tole ne bo ratalo brezvezno gonjenje, po nekaj straneh

Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
LedZeppelin napisal/-a:Iskreno upam, da tole ne bo ratalo brezvezno gonjenje, po nekaj straneh
Nič bat, saj razumem, kaj si želel povedati, ampak sem se mogla vpiknit v tisti kul stavek

- barbie_girl_85
- Cosmofrik
Če se navežem na prvi post in pustim pri miru noske in psihoanalize, bi rekla, da ni toliko važno, kaj si želiš (resna/neresna zveza, otroci...), kot to, da si paš povedati, kaj si želiš. Da nisi obupan, da se ne prilagajaš nasprotnemu spolu samo zato, da mu boš "všečna". Ker to moški hitro začutijo in seveda je težko ljubit žensko, ki je kot kameleon in spreminja osebnost, želje, cilje in misli glede na to, s kom govori.
Logično je, da je smešno, če ženska na prvem zmenku tipu pove, da si želi, da bi bil oče njenih otrok. Povedati, da želiš resno zvezo/družino z NEKOM, ni obupano, obupano je, če si to želiš Z NJIM (ki ga poznač dober teden, te ne zanimajo ostale lastnosi, funkcioniranje, kako kuha ipd). Z drugimi besedami, takoj si ga pripravljena sprejeti ne glede na to, kakšen je. Kar spet pomeni, da ne veš, kaj si želiš (veš samo, da si želiš nekoga, pa naj bo to kdorkoli).
Ženska, ki na zmenku ve kaj hoče, postavi zahteve in se postavi na stran svojih želja, se ima rada. Do nje same ji je več kot do veze, v katero bo mogoče stopila in več kot do tipa, ki sedi nasproti nje. S tem sporoča, da lahko funkcionirata, ampak pod določenimi pogoji in seveda, da ni pripravljena pustiti, da nekdo pometa z njo samo zato, da bo lahko preživela eno/dve/tisoč ur z njim.
In ja, najpomembnejša je osebnost. Če je punca brez osebnosti (oziroma jo prilagaja okolici, ker se boji, da če bo pokazala sebe v pravi, iskreni luči, je ljudje ne bodo marali), bo težko našla nekoga, ki jo bo ljubil.
Torej, ni važno, kaj zahtevaš (vezo, nevezo), važno je, da stojiš za tem in da ravnaš v skladu s svojimi prepričanji, ne s tem, kar bi drugi v tistem trenutku želel. Kot je že nekdo pred mano rekel, važno je, da veš, kaj in koga hočeš.
Pa fino bi se bilo vprašati, zakaj se bojimo izraziti svoja čustva....je to res nekaj takega, kar bi morali skrivati ter o čemur bi morali lagati? Komu koristi taka preračunljivost? Če do nekoga nekaj čutimo in se bojimo, da bi ga s prznanjem čustev prestrašili, zakaj potem sploh hočemo takega bojazljivca? Zakaj bi sploh želeli vezo z nekom, ki se npr boji ljubiti ali biti ljubljen?
In obratno.....zakaj bi si moški želel vezo z žensko, ki nima niti toliko poguma, da naravnost pove, kaj hoče v svojem življenju?
Logično je, da je smešno, če ženska na prvem zmenku tipu pove, da si želi, da bi bil oče njenih otrok. Povedati, da želiš resno zvezo/družino z NEKOM, ni obupano, obupano je, če si to želiš Z NJIM (ki ga poznač dober teden, te ne zanimajo ostale lastnosi, funkcioniranje, kako kuha ipd). Z drugimi besedami, takoj si ga pripravljena sprejeti ne glede na to, kakšen je. Kar spet pomeni, da ne veš, kaj si želiš (veš samo, da si želiš nekoga, pa naj bo to kdorkoli).
Ženska, ki na zmenku ve kaj hoče, postavi zahteve in se postavi na stran svojih želja, se ima rada. Do nje same ji je več kot do veze, v katero bo mogoče stopila in več kot do tipa, ki sedi nasproti nje. S tem sporoča, da lahko funkcionirata, ampak pod določenimi pogoji in seveda, da ni pripravljena pustiti, da nekdo pometa z njo samo zato, da bo lahko preživela eno/dve/tisoč ur z njim.
In ja, najpomembnejša je osebnost. Če je punca brez osebnosti (oziroma jo prilagaja okolici, ker se boji, da če bo pokazala sebe v pravi, iskreni luči, je ljudje ne bodo marali), bo težko našla nekoga, ki jo bo ljubil.
Torej, ni važno, kaj zahtevaš (vezo, nevezo), važno je, da stojiš za tem in da ravnaš v skladu s svojimi prepričanji, ne s tem, kar bi drugi v tistem trenutku želel. Kot je že nekdo pred mano rekel, važno je, da veš, kaj in koga hočeš.
Pa fino bi se bilo vprašati, zakaj se bojimo izraziti svoja čustva....je to res nekaj takega, kar bi morali skrivati ter o čemur bi morali lagati? Komu koristi taka preračunljivost? Če do nekoga nekaj čutimo in se bojimo, da bi ga s prznanjem čustev prestrašili, zakaj potem sploh hočemo takega bojazljivca? Zakaj bi sploh želeli vezo z nekom, ki se npr boji ljubiti ali biti ljubljen?
In obratno.....zakaj bi si moški želel vezo z žensko, ki nima niti toliko poguma, da naravnost pove, kaj hoče v svojem življenju?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
- Cosmopsiho
barbie_girl_85 napisal/-a:Pa fino bi se bilo vprašati, zakaj se bojimo izraziti svoja čustva....je to res nekaj takega, kar bi morali skrivati ter o čemur bi morali lagati? Komu koristi taka preračunljivost? Če do nekoga nekaj čutimo in se bojimo, da bi ga s prznanjem čustev prestrašili, zakaj potem sploh hočemo takega bojazljivca? Zakaj bi sploh želeli vezo z nekom, ki se npr boji ljubiti ali biti ljubljen?
Točno to. Ne vem, meni čez čas, ko začnem nekaj pričakovat in želim vedeti, ali je smiselno pričakovat kaj resnega ali ne, ni nerodno tisti osebi povedat kaj čutim do njega in kaj si želim (torej resno zvezo, ker se kar tako z neresnimi nameni z nobenim ne družim oz. potem že v štartu preklopim na distanciran odnos). Kolegica iz srednje šole je pred leti kakšno leto govorila kako ne ve pri čem je pri tipu itd. Ja če sam ne vprašaš oz. ne razjasniš po določenem času, res ne moreš vedet, sploh če je tip isti in oba samo čakata oz. lahko da eden sploh ne čaka in mu je čist kul tako kot je - nedorečeno. Vem pa zase, da je tak bojazljivec zadnje kar si želim od partnerja.